Şimdi Ara

Anıtkabir e gideceğim ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbuldan geldim.Ankaraya gelmişken Atamızı ziyaret etmek istiyorum.Fakat oralarda otopark varmı.Araba sorun cıkarırmı bana.?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anıtkabir'e Araçla Ulaşım için Bilgiler

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesi olan Anıtkabir, Ankara'nın simge yapılarından biridir. Anıtkabir'e araçla ulaşmayı planlayan ziyaretçiler için bazı önemli bilgileri derledik.

Anıtkabir'de Otopark Var Mı?

Evet, Anıtkabir'de ziyaretçiler için ücretsiz bir otopark alanı bulunmaktadır.

Anıtkabir'e Araç Girişi Var Mı?

Anıtkabir'e araçla giriş yapılabilir. Ancak belirli gün ve saatlerde araç girişine kısıtlama getirilebilmektedir.

Anıtkabir Otopark Nerede?

Anıtkabir otoparkı, Anıtkabir kompleksinin batı tarafında yer almaktadır. Adnan Menderes Bulvarı üzerinden Anıtkabir'e ulaştıktan sonra Tandoğan Bulvarı'na doğru devam ederek otoparka ulaşabilirsiniz.

Anıtkabir Otopark Yol Tarifi

• Adnan Menderes Bulvarı'ndan Atatürk Bulvarı'na girin.
    • Atatürk Bulvarı'nı takip ederek Tandoğan Bulvarı'na ulaşın.
    • Tandoğan Bulvarı'nda sağa dönün ve yaklaşık 500 metre sonra Anıtkabir otoparkına ulaşacaksınız.

Ziyaretiniz sırasında herhangi bir aksaklık yaşamamak için Anıtkabir'in resmi web sitesini ziyaret ederek güncel bilgilere ulaşmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron.Nation

İstanbuldan geldim.Ankaraya gelmişken Atamızı ziyaret etmek istiyorum.Fakat oralarda otopark varmı.Araba sorun cıkarırmı bana.?

yarın bende yegenlerimi götüreceğim ama bizim araba yok tabi mecbur otobüs o yüzden otopark problemi yok, yok ücretlisi yok ücretsizi diye aramıyom hiç
  • Çevredeki sokaklara park edebilirsiniz ama pazar günü olacağından park yeri sıkıntısı olabilir. Bildiğim en yakın otopark Maltepe'de.
  • Bizi 25 kadar kişi otobüsle gitmiştik. Aslanlı yolun orda indik. Otobüs hemen ilerde otopark varmış. Orda bekledi bizi. Grup olarak gittiğimiz için olabilir belki bilemiyorum. Çünkü otobüsün bizi beklediği yerde askerler nöbet falan tutuyordu. Anıtkabir'in sınırları dahilinde bir yer demek ki.
  • O otopark Anıtkabir'in içerisinde, her araç giremeyebilir.
  • Otoparkta vardır ama bence gerek yok. Sokak aralarında güvenle park edebileceğin yerler var.
  • arkadaşlar hangi bölgeler uygundur otopark için? etraf bayağı geniş. araba ile yer aramak zor olsa gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.