Merhaba, Artık para harcamaktan bıktım hiçbir firma düzgün iş yapmıyor devlet düzenlemediği için thh de çok uzun ve ceza vermeyen bir şey diye hep hakkım yeniyor.
TP-Link switchim bozuldu servise yolladım garanti takip sayfasından baktığımda yenisi ile değişecek stok bekleniyor yazıyordu. 20 iş günü dolduktan sonra teknik servis işlemleri tamamlanmıştır diyerek ürün yolladılar ve ürün gelince bozuk olanı aynen geri yolladıklarını birde içine iade olacak diye servis raporu koyduklarını gördüm ben kutulu adaptörlü yollamıştım onlar bana bozuk ürünü poşete atıp yollamış.
20 iş günü geçti hala ürünü değiştirmediler arıyorum telefonda aldığınız yere iade edin 20 gün doldu diyorlar pişkin pişkin stok bekleniyor yazıyordu değiştirilecek yazıyordu diyorum gelmedi ürün diyor ürünü getirmek sizin işiniz ürün piyasada var diyorum bizde yok diyor o zaman bir üst modelini yollayın diyorum muadili yok diyorlar aynısının 8 portlusu var diyorum o da yok diyorlar 10gbit modeli var diyorum o da muadili değil diye savuruyorlar cezası yok diye umurlarında değil 1 ay bekletmişler birde süre doldu diye verdiğimden kötü halde iade ediyorlar bana ürünü 20 üş günü dolunca benim seçimlilik hakkım var ürün verin diyorum yok ki diye açıklama yapıyorlar Türkiye servisi bu böyle hizmet olmaz
kanıtlar aşağıda mesajlarda her şey var zaten
Ben tp-link servise bu şekilde kutulu adaptörlü faturalı her şeyi tam şekilde yolladım
onlar bana bu şekilde yolladılar
Merhaba
08.11.24 tarihinde işlemci 9800x3d aldım ve 15.11.24 tarihinde iptal edildi yazısı ile karşılaştım hiçbir bilgilendirme olmadan firma iptal etmiş fiyatı arttığından büyük ihtimalle. Diğer sitelerde 9800x3d stokta var.
Firmadan e-posta istedim yollamadılar whatsapptan siz iptal ettiniz gibi yazmışlar olmamasına rağmen
THH olarak ürünü almak için nasıl bir yol izlemeliyim.
Teşekkürler.
Merhaba,
Sinerjiden Eaton marka UPS aldım ayın 26.10.2024 tarihinde bundan sonra pazartesi kargolar yarım gün açık olmasına rağmen yollanmadı. Salı 29 Ekim Çarşamba 30.10.2024 tarihinde yollandı.
30.10.2024 tarihinde sürat kargoya verdiler. 31.10.2024 tarihinde teslimat şubesine geldi ancak teslim edilmedi 01.11.2024 tarihinde de teslimata çıkmadı kendim gidip şubeden aldım alırken de bu üzerine hafif yapışkan bir şey geldiğini ve kuruduğunu bu şekilde olduğunu gördüm karton kısımları kuru ve kolisi hasarsız gördüğünüz gibi. Daha şubeden çıkmadan araba bagajında fotoğrafı çektim. Ürünü sinerji ürünün kendi kutusunda hiçbir ek önlem olmadan yollamış.
Eve gidip açtım ve ürünün resimdekinden farklı olduğunu gördüm port sayısı konnektörü her şeyi farklıydı. Ki aynı olsada bir şey değişmez cayma hakkım mevcut.
Sonra sinerjiden üye girişi yapıp siparişlerimde hiçbir yerde iade butonu aradım ama göremedim sayfada en altta bir iade talep formu gördüm gönderdim.
Bu formu doldurmama rağmen ve cayma hakkımın olmasına rağmen HİÇBİR SURETLE GERİ DÖNÜŞ VE FORM TEYİDİ ALAMADIM. Kendi sitelerinde tüketici hakları var teyit etmeleri talep ettiğimde zorunlu ama tabi yasalara uymuyorlar ve ellerinden geldiği kadar zorlaştırıyorlar.
Sonra telefonda uzun uzun arayarak kargodaki berbatlıklan kendim gidip almak zorunda kaldığımdan ve kötü kargoyla çalıştıklarından kargonun hali olarak da üstteki fotoğrafı bizzat ekledim. Ve bana kargo hasarlı ise kargodan tutuanak tutturmanız lazımdı ıslak alamayız gibi saçma şeyler söylediler. Fotoğrafta gözüküyor zaten kutu lekeli ancak kuru. Islak gözüken tek yer plastik etiket onu da açarken söktüm zaten. Bunu bahane ettiler ve kabul etmediler.
KOLİ HASARLI DEĞİL VE FOTOĞRAFTA DA GÖZÜKÜYOR diye diretince bu şekilde mesaj attılar.
Sinerjiden çok daha iyi paketleyerek tamamen streçleyerek ve faturayı ekleyerek aşağıdaki şekilde bütün ürün kablolarıyla sürat kargoya verdim. KOLİSİ YİNE HASARSIZ GÖRÜNÜYOR FOTOĞRAFTA DA.
08.11.2024 te sürat kargoya verdim 15.11.2024 te -7 gün sonra- iade gözüktü sürat kargodan.
İlk sinerjiyi aradım ve kargoyla görüşün dediler kargo ile görüşünce biz teslim etmeye çalıştık almadılar dedi tekrar sinerjiyle görüştüğümde bu ıslak alamayız dediler ıslak değil dediğimde tutanak tutturmanız lazımdı dediler ve gittikçe kabalaştılar cayma hakkım var dediğimde biz bunu bu şekilde satamayız deyip kestirip attılar yasalara uyum sıfır kendi berbat kargoları yüzünden ne teslim ediliyor zamanında birde bahane gösterip almıyorlar. Kendileri satamayacakları için mağdur ediyorlar ama o zaman bu ülkede online satış yapmayın! yasalar bu şekilde cayma hakkım var ve hakkım gasp edildi ilgili yasal süreci de başlatacağım.
YASALARA DA UYMUYORLAR MÜŞTERİ HİZMETLERİ DE SIFIR VE İADEMİ ALMADILAR SİNERJİ BİLGİSAYARDAN ALIŞVERİŞ YAPACAKLARA DUYURU
Merhaba böyle bir video çektim paylaşmak istedim çekim kalitesi örnek olması açısından
Bende 70Mai A800S + RC06 arka kamera var ön kamera 2160p 30 fps kayıt yapıyor arka kamera ise 1080p 25 fps kayıt yapıyor.
Ön camdaki yansıma gitse daha güzel gece kaydı olacak gibi. Ön kamera genel olarak iyi ama a810 modeli çıktı ondaki sensör daha yeni ve HDR olduğundan daha iyi olacağı kesindir. Ön +arka kamera set satılıyor tavsiyem.
Aynı isimde iki farklı dosya oluşturuyor video olarak iç içe değil yani. Her ikisinde de hız tarih saat koordinat bulunuyor.
Arka kamera çok net değil gündüz plaka okunur ama gece zor.
Kayıt HEVC formatında daha verimli olduğundan editlerken sıkıntı yaşadım ama iphone yada android bütün modern cihazlar sorunsuz oynatıyor artık.
Samsung evo plus 256gb hafıza kartı var. 2160p kayıt kalitesinde şuanda 15 saat kayıt yapmış 181gb yer kaplıyor. Kameranın kendi dosyaları önizlemeleri falan olduğundan alanın yüzde6 sını ona harcıyor kalana kayıt yapıyor. 256gb hafıza karti ile 20 saat gibi bir kayıt demek
Merhaba
5.1 ses sisteminin parçası olan subwooferdan sürekli hum sesi geliyor komponentten kaynaklandığını düşünüyorum çünkü mutfakta başka kabloyla ses girişleri takılı olmadan bile denedim şaltterini açınca gelmiyor ancak güç tuşuna bastığım anda geliyor tamirini yaptıracak elektronik bilgisi olan bir yer arıyorum sistem normal olarak çalışıyor sadece sürekli subwooferdan hummm diye ses geliyor
Merhaba arkadaşlar
Bir pcie sata kart aldım ancak firmware eski olduğundan benim bilgisayarımda çalışmadı eski intel veya amd bilgisayarı olan var ise sadece 5 dk güncellemek istiyorum
kart ASM1166 çipli firmware güncellemesi olmuş aliexpresden aldığım için bir şey yapmıyorum yada önerisi olan var mı?
Televizyonda kurulum saçmalığı
Avrupada amerikada tv alıp sadece ayağını ve kablosunu takıp açıyorsun açtığında kurulum ekranı geliyor ve kuruyorsun ancak seneler sonra yeni bir televizyon aldım ve yine saçma teknik servis kuracak muhabbeti olduğundan evdeki televizyonun kutusunu açamıyorum ve kuramıyorum çok büyük saçmalık televizyonun üreticisinde olmayan bir şey bizim ülkemize gelince çıkıyor yine kaç gün bekletecekler sonra gelip garanti satmaya çalışacaklar ek binlerce liralara yaptıkları da sadece ayak montajı ve kanal listesi yükleme olacak
şimdi diyeceksiniz kutudan bozuk çıkarsa vb ölü piksel yada ışık sızması çıkarsa diye ama hangi servisin umrunda bu aldığın yere iade et diyorlar baştan savıyorlar hep kurulum olup olmamasının bir anlamı olmuyor
isteğe bağlı olması lazım bu kurulumun anlamayan yada uğraşmak istemeyene gelmesin arkadaş bıktım artık bir şey alınca sevinemiyorum bile
Sahibindende dolandırıldım SAVCILIK SONUCU ÇIKTI
GÖKHAN KILINÇ TARAFINDAN SAHİBİNDENDE DOLANDIRILDIM İSİM ARANIRSA ÇIKSIN DİYE YAZIYORUM.
SAHİBİNDE FARKLI ADLARLA İLAN AÇIYOR
SAVCILIĞA SUÇ DURUYUSUNDA BULUNDUM BÜTÜN KANITLARIM VAR
5 AY SONRA SAVCILIKTAN EVE KAĞIT GELDİ VE KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARAR ÇIKMIŞ VE HİÇBİR ŞEY OLMADI
Merhaba,
Başlıktaki gibi tepkimizi koymamız lazım ÖİV ye internet fiyatlarını arttıran büyük bir vergi aslında her müşteriden alınıyor damga vergisi bile damga olmamasına rağmen devletin çıkarttığı ve hala devam eden her halttan alınan bir vergi özel şirket hizmet veriyor devlet zaten KDV koyup kendi payını alıyor birde üzerine ÖİV ve damga vergisi ile vatandaşın uygun internet erişimini etkiliyor bununla ilgili bir kampanya başlatmamız lazım asıl
Örnek Türknet
109,3 Tl lik fatura vergiler ile 142,24 oluyor. Yüzde 18 yani en yüksekten KDV alınıyor üzerine ÖİV ve Damga vergisi alınıyor. Ödediğimizin yüzde 23,15 i vergi aslında ve milyonlarca internet kullanıcısı yapıyor bunu sadece damga vergisi ve ÖİV kalksa bile internet fiyatlarında 10 liradan fazla düşüş olacak miktar ufak gelebilir ama artık halk olarak ağır vergiler altında eziliyoruz
Sahibindende atarlı satıcılar
Sahibindendeki bazı satıcılar sadece insan çıldırtmaya çalışıyorlar
kocaelideyim elden alabilirim diyorum yolunuz düşerse yada tanıdğınız varsa diye adam kocaelide ne işim var diyo sonra hayırlı satışlar o zaman diyorum almıcaksan niye yazdın diyip engelliyo çıldırıcam ya
Meslek: Mühendis
DONANIMHABER IMZASI KURAL DISI OLANLAR KULUBU Dükkanıma bakabilirsiniz |
Dükkanıma bakabilirsiniz |
Son Giriş: 15 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 48 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.528
İkinci El Bölümü Mesajları: 361
Konularının görüntülenme sayısı: 72.935 (Bu ay: 1.464)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.701 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic