Şimdi Ara

TP-Link garanti sürecinde 20 iş günü bekleyip ürünü geri yollamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Artık para harcamaktan bıktım hiçbir firma düzgün iş yapmıyor devlet düzenlemediği için thh de çok uzun ve ceza vermeyen bir şey diye hep hakkım yeniyor.

TP-Link switchim bozuldu servise yolladım garanti takip sayfasından baktığımda yenisi ile değişecek stok bekleniyor yazıyordu. 20 iş günü dolduktan sonra teknik servis işlemleri tamamlanmıştır diyerek ürün yolladılar ve ürün gelince bozuk olanı aynen geri yolladıklarını birde içine iade olacak diye servis raporu koyduklarını gördüm ben kutulu adaptörlü yollamıştım onlar bana bozuk ürünü poşete atıp yollamış.

20 iş günü geçti hala ürünü değiştirmediler arıyorum telefonda aldığınız yere iade edin 20 gün doldu diyorlar pişkin pişkin stok bekleniyor yazıyordu değiştirilecek yazıyordu diyorum gelmedi ürün diyor ürünü getirmek sizin işiniz ürün piyasada var diyorum bizde yok diyor o zaman bir üst modelini yollayın diyorum muadili yok diyorlar aynısının 8 portlusu var diyorum o da yok diyorlar 10gbit modeli var diyorum o da muadili değil diye savuruyorlar cezası yok diye umurlarında değil 1 ay bekletmişler birde süre doldu diye verdiğimden kötü halde iade ediyorlar bana ürünü 20 üş günü dolunca benim seçimlilik hakkım var ürün verin diyorum yok ki diye açıklama yapıyorlar Türkiye servisi bu böyle hizmet olmaz

kanıtlar aşağıda mesajlarda her şey var zaten

Ben tp-link servise bu şekilde kutulu adaptörlü faturalı her şeyi tam şekilde yolladım

onlar bana bu şekilde yolladılar

• Gecmis olsun. Thh ye basvurmanız gerekiyor bu hususla ilgili hocam.

https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.