Şimdi Ara

Garanti süresi içinde yapan arıza 6,5 ay sonra tekrarladı(AWOXyenı tvden fazla tamir ücreti istiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet Tv almıştım AWOX marka birinde sıkıntı yok 4 yıldır kullanıyorum diğeri 2 yıl içinde arıza yaptı sonra garanti suresı dısındayız su anda. Ancak 6.5 ay once tamır edılmış aynı arızayı tekrar yaptı. Bu durumda tamır edıldıkten sonra aynı arızayı verdıgi için tekrar garanti kapsamında işlem yapılması gerekmıyor mu?

7.3.2023 EDİT:

THH sıkayet ettım, garantı dısı arıza dedi bende guncel tv fıyatı ve onarım fıyatı aldım . Onarım fıyatı yenı tv fıyatına yakın oldugu için, konuyla ilgili malın kullanım ömru 10 yıl oldugundan , bunla ilgili yargıtay kararının tam metnını ekledım ve tuketıcı mahkeemsıne dava actım. Kagıdın uzerınde dava 250 gun surebılır yazıyor . Allah sonumuzu hayretsın bakalım okuma yazma bılen bır hakıme denk gelırız ınsallah

Ayıplı Malın Garanti Süresi Olmaz (erolkara.net)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-827554943 -- 7 Mart 2023; 7:59:14 >

• Şimdi yeni bir mesaj geldı değiştirilen yedek parca garantisi 6 ay oldugu için 6.5 ay da arıza yaptıgından ucrete tabidir diyorlar ama bana mantıklı gelmedı tuketıcı haklarından anlayan arkadaslar varmı forumda?

• sıkayetvar com a baktım awox tv ıle ılgılı benzer cok fazla sıkayet var onları da ekran goruntusu alıp gızlı ayıplı mal sattıklarını soyleyıp tuketıcı haklarına basvuracagım

• Awox hiç duymadım daha önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

ilk gelen serılerı samsung paneldı arıza yapmıyordu cok buyuk satış yaptı su an ıse yenı seriler hepsı arızalı dolandırıcılık maduru olmus gıbı hıssedıyorum

• sikayet var sitesinde cok sıkayet vardı bende araştırma yaptım led barlar sureklı değiştiriliyor kımısı 6 ay kımısı 8 ay kımısı 10 ayda bir değiştiriyormuş tv tamırcılerıyle konustum anakartın farklı voltaj yollaması veya anakarttan kaynaklı olarak led barı bozuyor olabılır dediler. Dolayısıyla awox tvlerın hatalı uretım oldugu ve insanları kandırarak sureklı para kazanmaya devam ettiği düşüncesi kafamda belirmek üzere bunun ispatı mumkun olabılır belkı. Yanı nası ıspatlanr dıye dusundum bıırkisi isteyip led bar veya anakarttan kaç adet faturalı ürün girdi çıktı stoklarında kaç adet kayıt var araştırılmasını soruşturulmsını talep edebılırım dıye dusunuyorum

• THH garantı dısı arıza dedi bende guncel tv fıyatı ve onarım fıyatı aldım . Onarım fıyatı yenı tv fıyatına yakın oldugu için, konuyla ilgili yargıtay kararının tam metnını ekledım ve tuketıcı mahkeemsıne dava actım. Kagıdın uzerınde dava 250 gun surebılır yazıyor . Allah sonumuzu hayretsın bakalım okuma yazma bılen bır hakıme denk gelırız ınsallah

Ayıplı Malın Garanti Süresi Olmaz (erolkara.net)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-827554943 -- 7 Mart 2023; 7:58:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.