Şimdi Ara

(KVK) 20 İş Gününü Geçen Tamir Süresi-Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC 8S telefonumu 22 iş günü önce (8 Ekim) KVK teknik servise bıraktım. Cihaz hala onarımda gözüküyor.
    Çarşamba günü yeni cihaz talebiyle servise gidecem. Daha önce bu tür olay yaşayan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? Sıkıntı çıkarmadan talebi karşılıyorlar mı yoksa hakem heyeti kararına göre mi hareket ediyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Körfez89 -- 12 Kasım 2014; 1:54:48 >

• 20 ıs gunu dolduguna gore ıade yada degısım hakkınız dolmus demektır.herhangı bır yere basvurmanıza gerek yok aldıgınız yer ve servıse durumu bıldırın sıze ıade degısım formu gonderecekler sonra geregı yapılır.urunu tamır ettık gonderıyoruz da dıyebılırler o durumda ıse yıne ıstegınıze baglı ya urunu gonderın dersınız yada ıstersenızde yasal sureyı astınız ıade ıstyorum dersınız sorun cıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 6 Ekim 2014; 21:43:54 >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Yarın gidecem bakalım ne diyecekler.
  • kaç paraya almıştın
  • İade alırsınız muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşamba günü gittim, servise vereli 22 iş günü olduğunu ve cihazın bu saatten sonra onarılmamasını, yeni cihaz istediğimi belirttim. Ne hikmetse 22 gündür yapılamayan telefon 2 gün içerisinde yapılmış cuma günü teslime hazır hale gelmiş. Cuma günü tekrar gittim, cihazı istemediğimi belirttim, yeni cihaz talebini tekrar ilettim.
    . 22 gün boyunca onarılmayan telefon ışık hızıyla 1 gün içerisinde onarılıp üst seviye onarım merkezinden servis merkezine getiriliyor. O telefonun tamir edilmediğine adım gibi eminim.

Onlardan gelecek cevabı beklemeden hakem heyetine dilekçeyi verecem pazartesi günü.

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

kaç paraya almıştın

Telefon hediye usta. Elimde faturası yok ama kvk'da kayıtlı. Garantili olarak gözüküyor.
    Zaten bedel iadesi istemiyorum, yeni cihaz istiyorum.

• 3 hafta sonunda değişim onaylandı, 2 haftadır da yeni cihazın gelmesini bekliyorum. 8 Eylül'de cihazı teslim ettim, 2 ayı geçti.
    HTC KVK'ya yeni cihaz verecekmiş, KVK da bana teslim edecekmiş.
    Adam gibi işini yapan teknik servis yok şu ülkede. İşleri güçleri yıldırma politikası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Körfez89 -- 12 Kasım 2014; 1:55:39 >
  • bnde 620yi vereceğim servise inşallah 20 iş gününü geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

3 hafta sonunda değişim onaylandı, 2 haftadır da yeni cihazın gelmesini bekliyorum. 8 Eylül'de cihazı teslim ettim, 2 ayı geçti.
    Adam gibi işini yapan teknik servis yok şu ülkede. İşleri güçleri yıldırma politikası.

hocam noldu telefon yenisiyle değiştirdiniz mi?

bende 11 mayısta vermiştim servise 10 gün oldu. 10gün olunca kullanmalık telefon veriyolarmış galiba? 20 günden fazla sürer diye tahmin ediyorum bende cihaz değişimi talep etmeyi düşünüyorum
  • arkadaşlar benimde benzer bir sorunum var telefonu garantiye verdik (garanti yok parayla yaptırıyoruz) 20 iş gününü geçmek üzere geçtiğinde iade değişim gibi birşey isteyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quppas

quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

3 hafta sonunda değişim onaylandı, 2 haftadır da yeni cihazın gelmesini bekliyorum. 8 Eylül'de cihazı teslim ettim, 2 ayı geçti.

hocam noldu telefon yenisiyle değiştirdiniz mi?

bende 11 mayısta vermiştim servise 10 gün oldu. 10gün olunca kullanmalık telefon veriyolarmış galiba? 20 günden fazla sürer diye tahmin ediyorum bende cihaz değişimi talep etmeyi düşünüyorum

Değiştirmişlerdi hocam 1,5 yıl önce. Sıkıntı çıkarırlarsa hiç muhatap olmadan doğrudan hakem heyetine gidin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.