Şimdi Ara

TEKNOSA SERVİSE GİDEN ÜRÜN SİZCE KAÇ GÜNDE GELİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lg lg e612 telefonumu dün servise verdim.yazılım sorunu, arka kapakta oynama ve boyanın soyulması sorunlarıyla teknosaya bıraktım.bugün gelen mesajda telefonun yetkili servise bırakıldığı mesajı ile bilgilendirildim.sizce kaç günde gelir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teknosa Servise Giden Ürün Kaç Günde Gelir?

Teknosa'da satın aldığınız bir ürün arızalandığında veya bakım gerektiğinde, ürünü Teknosa servisine gönderebilirsiniz. Ürünün serviste geçireceği süre, ürünün türüne, arızanın ciddiyetine ve servisin yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir.

Teknosa Servis Takip

Teknosa'ya gönderdiğiniz ürünün servis sürecini "Teknosa Servis Takip" sistemi üzerinden takip edebilirsiniz. Bu sistem, ürününüzün hangi aşamada olduğunu ve tahmini teslim tarihini görmenizi sağlar.

Teknosa Garanti Sorgulama

Ürününüzün garanti kapsamında olup olmadığını "Teknosa Garanti Sorgulama" sayfası üzerinden kontrol edebilirsiniz. Garanti kapsamındaki ürünler, ücretsiz olarak tamir edilir veya değiştirilir.

Tahmini Teslim Süreleri

Ürünün serviste geçireceği süre, aşağıdaki faktörlere bağlı olarak değişebilir:

• Ürünün türü (cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya vb.)
    • Arızanın ciddiyeti
    • Servisin yoğunluğu

Genel olarak, basit bir arıza için ortalama teslim süresi 7-10 iş günüdür. Daha karmaşık arızalar veya yoğun servis dönemleri, teslim süresini uzatabilir.

Ürününüzün tamir süresi hakkında daha kesin bilgi almak için Teknosa müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

arkadaşlar lg lg e612 telefonumu dün servise verdim.yazılım sorunu, arka kapakta oynama ve boyanın soyulması sorunlarıyla teknosaya bıraktım.bugün gelen mesajda telefonun yetkili servise bırakıldığı mesajı ile bilgilendirildim.sizce kaç günde gelir?

Kaç Günde Gelir Bilmem Ama Sonucu Bizimle Paylaşırsan Sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

arkadaşlar lg lg e612 telefonumu dün servise verdim.yazılım sorunu, arka kapakta oynama ve boyanın soyulması sorunlarıyla teknosaya bıraktım.bugün gelen mesajda telefonun yetkili servise bırakıldığı mesajı ile bilgilendirildim.sizce kaç günde gelir?

Kaç Günde Gelir Bilmem Ama Sonucu Bizimle Paylaşırsan Sevinirim

tabi
  • Yasal gün süresi 30 gün olduğu için uzatabildikleri kadar uzatıyorlar kolay gelsin . 3 hafta sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Yasal gün süresi 30 gün olduğu için uzatabildikleri kadar uzatıyorlar kolay gelsin . 3 hafta sürer.

ben 2 hafta bekliyodum inşallah 3 hafta olmaz üstad o değil de sen discovery'i nerden nasıl aldın bahseder misin?
  • Ne kadar surede gelir bilmiyorum ama ben bu teknosanin servis islerinden şaka gibi gelecek ama memnunum. Tabi olay serviste bitiyor ama teknosanin servis-müşteri aracılığı iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yasal gün süresi 30 gün olduğu için uzatabildikleri kadar uzatıyorlar kolay gelsin . 3 hafta sürer.

ben 2 hafta bekliyodum inşallah 3 hafta olmaz üstad o değil de sen discovery'i nerden nasıl aldın bahseder misin?

Hocam tam alacaktım imzamı bile hazırladım ama nazar değdi herhalde. Bir sıkıntımız oldu, burası yeri değil ve ertelendi bizim telefon işi. Zaten 1 gün sonra alacağım yere sorduğumda kalmadı demişti, denk gelmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam tam alacaktım imzamı bile hazırladım ama nazar değdi herhalde. Bir sıkıntımız oldu, burası yeri değil ve ertelendi bizim telefon işi. Zaten 1 gün sonra alacağım yere sorduğumda kalmadı demişti, denk gelmiş.

hadi yaa üzüldüm. telefon mükemmel tabi f/p'nin dibine vurdu kapış kapış gidiyo

• bir haftada tamamlandı ama bayramdan ötürü heralde, ellerindeki işleri bitirmek için böyle yaptılar diye düşünüyorum yoksa bu kadar erken bitmezdi ama birtakım sorunlarımı çözmediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.