Şimdi Ara

Trendyol'dan alınan telefon kargosu poşetsiz geldi. Bu durum normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Trendyol'daki Tecno Türkiye mağazasından telefon satın aldım. Yurtiçi Kargo aracılığıyla geldi. Şubeden teslim alırken aklıma gelmedi. Bu büyüklükteki kargolar genelde hep poşetiyle gelmiyor muydu? Kargo transferi sırasında; kargonun poşetsiz olduğu için sıvı temasına ve daha fazla darbeye maruz kalma olasılığı yok mu? Fotoğraflarda görüldüğü gibi kolide ufak tefek deformeler ve küçük bir delik var. Bir danışayım dedim. Eğer bu durum normal ise kargoyu açacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20MBP98 -- 5 Ekim 2024; 21:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kargo poşetlerine koyulan kargolar büyük çuvala üst üste koyuyorlar. Yurtiçi kargo ile elektronik eşya kargolayacaktım poşet kabul etmediler kutuyla kargolamıştım, normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ntikor -- 5 Ekim 2024; 12:30:38 >
  • yurtici elektronigi kutusuz almiyo. Ayrica paketi teslim alirken acip kontrol etmeniz, hasarliysa kargocuya tutanak tutturmaniz gerekiyodu. Boyle yapmadiginiz zaman urun hasarli cikarsa ne site, ne satici magaza ne de kargo firmasi sorumluluk kabul etmiyo. bunu gecen gun de yazmistim ama almissiniz artik. Buyuk ihtimal urunde sikinti cikmaz ama cikarsa yapacak bisey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mi store kendisi de bu şekilde gönderiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.