Şimdi Ara

YURTİÇİ KARGO EVDE BULAMAMIŞ, YARIN TEKRAR GELİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
21.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, hepsiburada'dan bir powerbank aldım geçen hafta, dün kargoya verilmişti ve bugün de kargoya ulaştırıldığı ve dağıtımına çıkarıldığına dair bir sms ulaştı bana. sabahtan akşama kadar evdeydim, gelen giden olmadı fakat akşam dışarı çıktığımda binanın dışında "geldik bulamadık" şeklinde bir not buldum. internetten de okuduğum kadarıyla büyük ihtimalle hiç zile basmadan direkt kağıdı yapıştırıp gitmişler. sorum şu; ben şimdi yarın bunları arasam tekrar gönderirler mi yoksa hiç uğraşmayıp gidip kendim mi teslim alsam? (şubeyle aramda yürümeyle 20dk var)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtiçi Kargo Teslim Edilemeyen Kargo Tekrar Dağıtıma Çıkar mı?

Yurtiçi kargo gönderiniz teslim edilemediyse, tekrar dağıtıma çıkıp çıkmayacağı aşağıdaki faktörlere bağlıdır:

• Teslim Edilememe Nedeni: Kargo, evde bulunmamanız, eksik veya yanlış adres gibi nedenlerle teslim edilememişse, tekrar dağıtıma çıkarılır. Ancak, alıcı adresinde olmadığını belirten bir uyarı bırakmışsa veya kargoyu reddetmişse tekrar dağıtıma çıkmayabilir.
    • Teslim Denemesi Sayısı: Yurtiçi Kargo, bir adrese yapılan teslimatları genellikle üç kez dener. Üçüncü teslim denemesinde de kargo teslim edilemezse, şubeye gönderilir.
    • Şubede Bekleme Süresi: Kargo şubeye ulaştıktan sonra 10 iş günü boyunca bekletilir. Bu süre zarfında alıcı kargoyu şubeden teslim alabilir.

Teslim Edilemeyen Kargonun Tekrar Dağıtıma Çıkması İçin:

• Yurtiçi Kargo'yu Arayın: Kargo takip numaranızla Yurtiçi Kargo müşteri hizmetlerini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilir ve tekrar dağıtıma çıkması için talepte bulunabilirsiniz.
    • Şubeye Giderek Teslim Alın: Kargo şubeye gönderildiyse, kimliğinizi ibraz ederek teslim alabilirsiniz.

Teslim Edilemeyen Kargoların Tekrar Dağıtıma Çıkmayabileceği Durumlar:

• Alıcı adresinde bulunamadığına dair not bırakılmışsa.
    • Kargo alıcı tarafından reddedilmişse.
    • Kargo hasarlıysa veya kaybolmuşsa.

Teslim edilemeyen kargolarınızla ilgili sorularınız için Yurtiçi Kargo müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arasanda bağırsanda çağırsanda hiçbir şekilde tekrar dağıtıma çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramdan önceki cumartesi günü kargo bekliyordum. Cuma günü kargo şubeye ulaşmıştı. Cumartesi 4e kadar bekledim. Aradım şubeyi açmadılar her zamanki gibi. Genel Merkezi aradım, bi 10-15 dk sonra ulaşabildim, dedim kargo çıkar mı bugün dağıtıma bilmiyorum dedi, şubeyi aradım açmıyorlar dedim yoğundurlar dedi, peki siz şubeye bildirimde bulunabilir misiniz kargonun dağıtıma çıkması için bizim şubeyle iletişime geçecek sistemimiz yok dedi. Gittim kendim aldım kargoyu şubeden. İşin özü bunları şikayet edebileceğin, iş yaptırttırabileceğin bir mekanizma bile yok.

• gelmez
  • :D

• bir bizim burada düzgün çalışıyor galiba bu kargo şirketi en yakın şube 10 km uzakta olmasına rağmen
    edit:geçenlerde asansör bozulmuştu 3 kere 7. kata yürüyerek çıktı adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando melo -- 20 Eylül 2016; 22:26:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Arasanda bağırsanda çağırsanda hiçbir şekilde tekrar dağıtıma çıkmıyor

quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

Bayramdan önceki cumartesi günü kargo bekliyordum. Cuma günü kargo şubeye ulaşmıştı. Cumartesi 4e kadar bekledim. Aradım şubeyi açmadılar her zamanki gibi. Genel Merkezi aradım, bi 10-15 dk sonra ulaşabildim, dedim kargo çıkar mı bugün dağıtıma bilmiyorum dedi, şubeyi aradım açmıyorlar dedim yoğundurlar dedi, peki siz şubeye bildirimde bulunabilir misiniz kargonun dağıtıma çıkması için bizim şubeyle iletişime geçecek sistemimiz yok dedi. Gittim kendim aldım kargoyu şubeden. İşin özü bunları şikayet edebileceğin, iş yaptırttırabileceğin bir mekanizma bile yok.

o zaman hiç uğraşmayayım, gidip kendim teslim alayım da bu yağmurda nasıl yürüyeceğim o yolu yahu :/ 2 kat yukarı çıksalar ölecekler sanki, bi zile bile basmamışlar, bol bol küfür yediler bugün benim tarafımdan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Getirmezler, merkez ofis de hiçbir şekilde şubelerle iletişime geçemiyor. Şubeler de zaten telefonu açmıyor. Kargoyu gidip kendin alcan.
  • Bagiricaksin tehdit edeceksin .. Siz insanlarla dalga mi geciyorsunuz de bagir cagir harbi hakliysan saat gece 8 de kargomu almistim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir benzer durum da benim başıma geldi.
    Gelmezler, kendin alman gerekiyor.
    Yurt içi kargo resmen terör estiriyor ülkede. Müşteri hizmetleri ile konuşuyorsun, ekiplerimiz çok yoğun sizi de anlıyoruz ama biraz anlayışlı olun dediler bana. Kadına bağırıp çağıracaktım da neyse dedim. İnsanların sabırlarıyla oynuyorlar.
  • Gidip alacaksin

• Gelmez ama şikayet sitelerine yazıp sonra da arayıp bağırıp çağırırsan getirirler. Böyle bi pislik bi kurum yurtiçi kargo.

• aras kargoda benzer durum yasadim adres yetersiz diye geri gondermisler aradim subeyi kendim gelip almak istedigimi soylemek icin bir kadin cikti dinlemeden ogleden sonra dagitima cikar dedi cikmadi gidip kendim aldim ne kafalar ne kafalar

• Yurtici mi gecmis olsun hocam Allah sabir versin.

Yarin musteri hizmetlerini arayin cunku subeyi aradiginizda buyuk bir ihtimalle acmayacaklar ama deneyin! Musteri t.'ne kibar ama boyle sey ukala kibar gibi konuşun, internette calisanlarin yukarıya cikmaktan kaytarmak icin boyle yontem uyguladiklarini okuduğunuzu sizinde basiniza oyle bi durum gelip gelmedigini anlamaya calistiginizi falan soyleyin subeyle gorusceklerini soylicekler. O gunun aksamina getirebilirler. Kargo takip numarasindan hem aramadan hemde sonrasinda kontrol edin.

Anılarım depresti ah yurtici ah :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.