Şimdi Ara

Galeriden aldığın araç 1 hafta geçmeden arızalandı ne yapmalıyım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5 gün önce mercedes a 160 araba aldım araba dün geri geri gidiyordu herneyse arıza verdi kısacası şanzıman sorunluymuş. Arabayı galeriden aldım. Galeriden aldığımız 2 el arabalarda garanti varmış sanırım bu doğrumu yada yoksa ne yapabilirim sonuçta 25 bin tl verip araba aldım ve 1 haftayı geçmeden arızalandı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler. Arabalar hakkında pek bilgim yok malesef ilk arabam olacaktı bundna dolayı yardımda ederseniz sevinirim.

• Geçmis olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galeriyle bu durumu konuştunuzmu?pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.noterde aracı gördüm kabul ettim tarzında birseyler imzalanıyor.adam direk ben saglam sattım sen bozup geri getirdin diyecektir
  • Galeri sorumluluğu yok bu durumda...

• geçmiş olsun ama arabanın sorununu kabul etmeyeceklerdir
  • Hadiya ben alıp götürdüm araba iyi durumdaydı 5 gün olmadan arıza verdi malesef. Galerici ile konuşacağım olmadı avukat vs bir yolunu bulacağım artık midem bulandı resmen.
  • Aracı baktırdıysanız baktırdığını yere götürün . Ustaya söyleyin iyi dediğiniz araca böyle böyle oldu . Galeriden pek birşey çıkıcağını zannetmiyorum .

• Biri soğuk su bardağı resmi koysun hocam üzgünüm yapılacak bir şey yok
    Edit: Neden eksiliyonuz yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternet-Explorer -- 13 Ağustos 2014; 19:26:58 >
  • Teşekkürler arkadaşlar birşey yapamaz isem en azından internette adamları ifla edeceğim kimse oradan birşey almasın diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıza nedir?
  • Bu gibi durumlarda hicbir hak iddia edemezsiniz. Alırken baktiracaktiniz, gecmis olsun. Bundan sonra dikkat edersiniz, bosuna yormayın kendinizi. Arabayı yaptırmaya bakın..

• en iyi galerici ölü galerici
  • Iyide 5. Gün diyorsunuz bir ariza olsa hemen belli ederdi kendini.

Sifir aracin bile 1 haftada beyni bozuldu ne olacaği belli olmaz.

Ha şu var. Gidin servisine bu ariza nasil bir arizadir birdenmi olur yoksa onceden kendini belli edermi.araçta yeni zamanda tamir yapilmişmi soruşturun usta derseki bu aracin arizali olduğu besbellimiştir hakkinizi arayin bilirkişide doğrular zaten.

Ariza olsa ilk seferde belli olurdu bence.şanziman belli eder illaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Iyide 5. Gün diyorsunuz bir ariza olsa hemen belli ederdi kendini.

Sifir aracin bile 1 haftada beyni bozuldu ne olacaği belli olmaz.

Ha şu var. Gidin servisine bu ariza nasil bir arizadir birdenmi olur yoksa onceden kendini belli edermi.araçta yeni zamanda tamir yapilmişmi soruşturun usta derseki bu aracin arizali olduğu besbellimiştir hakkinizi arayin bilirkişide doğrular zaten.

Ariza olsa ilk seferde belli olurdu bence.şanziman belli eder illaki.

Teşekkürler yarın soracağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun galeriyle irtibata gec ancak bisey cikacagini sanmiyorum keske o 25 bin tl ye daha genc bir arac alsaydin 3-5 yasindan buyuk mercedes bmw almak riskli gercekten
  • Geçmiş olsun katdan zarar diye hesap eder arabanızı kullanırsınız inşallah galericinin faydası olacağını sanmıyorum

Ama bende galeriden araç aldım. Anlattığına göre; söylediğimden başka bir aotunıkatsa zararı karşılarım çok nadirde olsa böyle durum oldu geçenlerde 2 bin geri ödeme yaptım demişti

• Manavdan domates alırken bile elleyip dokunuyoruz, iyi değilse almıyoruz.. Arabayı alırken hiç mi bir ustaya göstermediniz yahu ?? Galerici satmış gitmiş, ne yapsın ki artık... 1 hafta sonra neden üzerine alınsın ki ?? Siz aldıktan sonra bozulmadığı ne malum ??

En temizi önce 1 bardak soğuk su için, sonra biraz paraya kıyıp, yetkili bir servise gidin, varsa diğer arızaları da tespit edip yapsınlar....

Böylece "Galeriden aldığım aracın 2 hafta sonra şurası bozuldu" diye yeni bir başlık açmazsınız..
  • arızalı sattı diye yüklenin gizli kusurlu araç satmaktan girin olaya. ama önce ustaya falan sorun sizdenmi oldu eveliyatından olan bir sorun muymuş onu bir netleştirin yoksa bu seferde karşı dava falan siz yemeyin.
  • arabayı almadan önce üzerinize düşen azami özeni göstermişseniz ve belgeleri varsa,
    arızanın da siz aracı almadan önce gerçekleşmiş olduğunu belgeleyebilirseniz belki hukuki olarak hakkınızı arayabilirsiniz. Bi avukata sorun isterseniz.
  • Ben galeriden araba alanin aklina sasarim 35 yasindayim 2 meslek erbabindan uzak dururum
    1.emlakci
    2.galerici

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.