Fiyatları hemen hemen aynı birbirine yakın, normalde tercihim otomatik olması fakat Manuel de olabilir ikisi arasında ne gibi farklar var? Sorunlu bir araç mıdır? Alınabilir mi? Otomatiklerini önerir misiniz? Cevaplar için teşekkürler örnek resimlerini şöyle bırakayım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalande -- 17 Ocak 2021; 13:31:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiat brava mı, marea mı?
-
-
İlk aracınız olacaksa ve araçtan pek anlamıyorsanız marea-brava'ya bulaşmayın.
Manuel kullanabiliyorsanız eski model otomatik araç almayın.
Bakımlı Milenyum Kasa 2001 model civarı Hyundai Accent 1.3 'lere bakın.
-
modeli yüksek km düşük temiz bir Marea alin -
Hocam iki araçta da kullanılan 1.6 103 bg motor tam bir sorun yumağı. Ben motor nedeni ile bulaşmayın derim.
-
ikisi arasından Mareayı seçerdim.
-
İki aracida kulllandim.birbirinin aynisi,sadece marea sedan kasa.ihtiyaciniza gore hangisi daha mantikliysa ona yonelin.mareanin 2.0motor secenegide var,bravadan sonra 5 sene kullandim.temizini bulurum derseniz hic dusunmeden 2.0 mareayi secin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi de aslında aynı araba. Bence yılına göre harika bir araç. İkisi arasından mareayı daha şık ve kullanışlı buluyorum.
1.6 motoru lpgde kullanıldıysa çok problemli. Düzen tutmuyo. Stop ediyo, rolantisi geziyo. Çoğu insan sorunlarını çözemediğinden satıyo. Çok yakın akrabam kısa vakit evvel satmak zorunda kaldı mareasını. Motordaki ve klimasındaki sorunları çözemedi.
Aynı bütçeye albea tavsiye ederim. Aynı paraya daha yeni modeli bile alınır. Bakımlısı bulunursa sorunsuz uzun yıllar binilir. Marea kesinlikle çok daha şık ve oturaklı bi araç. Ama, temizini bulmak çok zor.
quote:
Orijinalden alıntı: scherzzİkisi de aslında aynı araba. Bence yılına göre harika bir araç. İkisi arasından mareayı daha şık ve kullanışlı buluyorum.
1.6 motoru lpgde kullanıldıysa çok problemli. Düzen tutmuyo. Stop ediyo, rolantisi geziyo. Çoğu insan sorunlarını çözemediğinden satıyo. Çok yakın akrabam kısa vakit evvel satmak zorunda kaldı mareasını. Motordaki ve klimasındaki sorunları çözemedi.
Aynı bütçeye albea tavsiye ederim. Aynı paraya daha yeni modeli bile alınır. Bakımlısı bulunursa sorunsuz uzun yıllar binilir. Marea kesinlikle çok daha şık ve oturaklı bi araç. Ama, temizini bulmak çok zor.
1. 3 dizel albea da bakıyorum sanki bunların arasından o daha mantıklı
Kesinlikle. Gurultulu biraz ama hem sorunsuz hem rakiplerine göre performansı fena değil. 1.2 16 v olanını da kullandım. Beklenti düşük olduğundan olabilir, bana performansı gayet yeterli geldi. Yakıt tüketimi de makul. İkisi de düşük mtv li.
10 yıllık siena kullanıcısı olarak sana marea tavsiye ederim. marea yı da bilirim çok iyi araç bence. siena yerine tercih edemedik zamanında. 2.0 motor marea lar çok harika makinalar bence. ama yakıtı üzebilir şehir içi 15 LT yi geçiyor diye biliyorum. LPG de yüzde 10 daha fazla muhabbeti var biraz daha LT yakabilir. ama çok şık ve çok harika bir araba. tempranın yeni kasası gibi. brava ya gelecek olursak stopları hosuma gıdıyor ama kucuk gelıyor bana. brava yerine bravo bıraz daha spor oldugundan o da olabılır.
biraz daha boş araç istiyorsan klimalı ön 2 cam otomatık 1.6 siena HL olabilir. 0-100 degerı 9 sn ile 10 sn arası. güzel araçtır.
-
1.3 dizel albeanın hiç bir mantıgı yok. dizel oldugu ıcın tork yuksek falan beklemeyin. tork ta dusuk beygır zaten yerlerde. sesi aşırı rahatsız edici kamyondan hallice. cogu taksı cıkması oluyorlar zaten. rampalarda cok fazla albea sollamışlıgım var atmosferik uno ile zamanında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940B1.3 dizel albeanın hiç bir mantıgı yok. dizel oldugu ıcın tork yuksek falan beklemeyin. tork ta dusuk beygır zaten yerlerde. sesi aşırı rahatsız edici kamyondan hallice. cogu taksı cıkması oluyorlar zaten. rampalarda cok fazla albea sollamışlıgım var atmosferik uno ile zamanında.
Marea brava albea arasındayım marea biraz daha ağır basıyor gibi yorumlar için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X