Şimdi Ara

Bora mı Octavia mı Vectra mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç arayışım tam gaz devam ediyor..Bu 3 araçtan hangisi sizce ?

2004 Bora Comfortline
    2004 Octavia Collection Plus
    2004 Vectra Comfort

Araçlar donanım ve güvenlik olarak birbirine yakın..Motor güçleri olsun,yakıt tüketimleri olsun idare eder seviyede...
    Vectra bir üst sınıfta tabi..

Sizce hangi araç bir türlü karar veremiyorum,çok yakın araçlar birbirlerine...
    Gerekçesi ile yazarsanız sevinirim.

• vectra derim. skoda vwin kanatlarının altında ama asla vw değil. bora da küçük gibi, heybetsiz. octavia yeni kasa mı eski kasa mı belirtmemişsiniz ama ne olursa olsun vectra derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

vectra derim. skoda vwin kanatlarının altında ama asla vw değil. bora da küçük gibi, heybetsiz. octavia yeni kasa mı eski kasa mı belirtmemişsiniz ama ne olursa olsun vectra derim.

tabi ki Vectra derim ben, LPG li olsun yeter, yakıtı da ecotec motor az yakıyor..donanm, yol tutuş olarak ta seni tatmin eder..imkanın varsa Elegance al derim ama yine de sen bilirsin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

vectra derim. skoda vwin kanatlarının altında ama asla vw değil. bora da küçük gibi, heybetsiz. octavia yeni kasa mı eski kasa mı belirtmemişsiniz ama ne olursa olsun vectra derim.

tabi ki Vectra derim ben, LPG li olsun yeter, yakıtı da ecotec motor az yakıyor..donanm, yol tutuş olarak ta seni tatmin eder..imkanın varsa Elegance al derim ama yine de sen bilirsin tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Bu arada Elegance da ESP standart olarak var..
  • vectra
  • Octavia ya hakkında fikrim yok Bora ve Vectra yı tavsiye etmem sıkıntılı araçlar.
    Eger fiyatlar çok makul ise alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify

Octavia ya hakkında fikrim yok Bora ve Vectra yı tavsiye etmem sıkıntılı araçlar.

Vectrayı duydumda Bora nın sıkıntıları nelerdir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify

Octavia ya hakkında fikrim yok Bora ve Vectra yı tavsiye etmem sıkıntılı araçlar.

Ne gibi sıkıntıları var?
  • Bora denklem dışı en baştan.

Kısaca en iyi araç vectra c.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Bora denklem dışı en baştan.

Bora bu kadar kötü araç mı ya ? Kime desem iyi şeyler demiyor ?
    Arkadaşlar nedir bu Boranın kötü yanları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Bora denklem dışı en baştan.

Bora bu kadar kötü araç mı ya ? Kime desem iyi şeyler demiyor ?
    Arkadaşlar nedir bu Boranın kötü yanları ?

Cevap bora bu kadar kötü veya değil soru veya cevabı değil.

Bora 97 de golf4 bazında ve tekniğinde üretilmiş bir araç.Vctra c hemen hemen herşeyi boradan daha iyi yapıyor kibu da normal.Benim nazarımda normal olmayan tek şey boraya 2. elde bu kadar yüksek fiyatların istenmesi.Tam tersi vectra c yede genelde vebalı gibi kaçılıp sonucunda düşük fiyatların istenmesi.

4-5 yıl önce bir önceki merc. 200 komp. ve passat 150 hp fsi ve vectra c 2.2 direct in bildde testi vardı ki yol konforunda merc e göre 3 puan daha düşük bir puanlama alıyordu ki sürüş özelliklerinde aynı puanı da hak ettiklerini söylemişler.

Total de merc 1. passat 10 puan farkla 2. ve passatta 11 puan farklada vectra 3. oluyordu.
    Yine bildde uzun dönem testinde bild tarihinde testi en iyi sonuçla bitiren 2. araç oluyordu.

Sözün özü vectra oldukça gelişmiş bir üretim bora ise oldukça geride kalmış tr de yalnızca vw logosunun sayesinde şu an o yüksek 2. el fiyatları istenmekte.

Tercihiniz vectradan yana olursa sizi temin ederimki çok memnun kalacaksınız tabiki bakımlı bir araç bulursanız.
    Bu arada kullanıcıların en itibar ettiği donanım zenginliği comfortta bile sizi fazlasıyla doyuracak bçimde bulacaksınız.

Şimdiden hayırlı olsun.

• vectra tek olur
    bora, octavianın yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

vectra tek olur
    bora, octavianın yanında

+1
  • bora kullanmayanlar için normal yorumlar yanlız gerçek dışı. 2004 yılındaki motorlar ilk çıkan boralardan farklı ayrıca bora sorunsuz bir araç ben daha hiç kronik bir arıza duymadım bence biraz daha kapsamlı bir araştırma yapmalısınız. boranın negatif yönü bana göre sadece yakıt tüketimi olabilir ve arka koltukdaki diz mesafesi sıkıntılı. Bunun dışında uzun yolda ve şehir içinde son derece konforlu ve rahat bir arabadır ayrıca oldukça atak ve sürücüsüne güven verir. Kişisel görüşlerim 5 yıl ailem bora kullandı oradan edindiğim bilgilerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.