Şimdi Ara

palio mu skoda felicia mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
8.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8000 -9000 arasında bir bütçemiz var araştırmalar sonucunda felicia ve palio arasında kaldık.
    yardıncı olursanız sevinirim.İkisinide kullanan varsa daha iyi olur

• felicia nın 1.3 lri az yakar ama 1.6 sından uzak dur benzıni yakmıyor ıcıyor ama palio da iyi kaçar tüketimi az hele tüplüsü en güzeli benim tavsiyem palio olur performans açısından
  • Lpg'li Palio iyi olabilir.
  • Ya palio lar havada gidiyor gibi. Çok çok güvensiz geliyorlar bana...
  • bu bizim ilk arabamız olacak acemilik de çıkacak masraf da yaptırsın istemiyoruz.
    Forumu alt üst ettik ne alalım diye
    herkes her araba için hem çok iyi hem çok kötü şeyler yazabiliyo
    Hatta aynı model için bile görüşler tutmuyo sanırım arabadan ne beklediğinle ilgili,

biz genç çocuklar değiliz memur bir aile hız yapmayız arabayı zorlamayız zaten acemiyiz.
  • benim tercihim 2004-2005 model lada vega olurdu.
    üstelik lada daki motor ne palio da var ne de felicia da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 11 Eylül 2009; 15:55:36 >
  • felicia ile ilgili forumlardan artısı eksisi birşeyler oluştu da palionun hastası tam hasta sevöeyeni tam sevmiyo
    şöyle objektif bir değerlendirme yapabilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia Sandero mu Clio mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya da şöyle yapalım elimizdeki paraya göre sizlerin tavsiye edeceği marka ve modeller ne olurdu
  • İşin açıkçası beni ladalarda tamirciye bağımlılık olayı korkutuyor bir arkadaşta 2000 samara vardı her hafta sanayiye uğrardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstmys

İşin açıkçası beni ladalarda tamirciye bağımlılık olayı korkutuyor bir arkadaşta 2000 samara vardı her hafta sanayiye uğrardı

kardeş her araba aynı değildir.
    bakarsan bağ olur bakmaz dağ olur. ben o kadar çok bakımlı ladalar gördümki sanayi yüzünü unutmuş.
    lada'nın tek sorunu hararet'tir ki, bununda kullanıcısı zaten üstünden gelir.

http://www.sahibinden.com/2001_model_full_orjinal_lada_vega_garaj_arabasi_ilk_sahibinden-56WQQaXQQ16530222WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva
    http://www.sahibinden.com/acil_satilik_67_000_km_2005_model_temiz_-42WQQaXQQ16488122WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/dikkat_nadir_klimali_ve_servis_bakimli_kapali_garaj_arabasi_54_0-47WQQaXQQ16441538WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2006_model_60_000_km_lada_vega_fiat_dustu_-62WQQaXQQ16372296WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 11 Eylül 2009; 18:19:00 >

• 1.3 karbüratörlü felicia kullandım.lpg ile inanılmaz ekonomik oluyor.ancak performans olarak vasat.ayrıca iç mekanı paliodan geniştir ferahtır ama palio gibi bir konsola sahip değildir.
  • neden hyundai düşünmüyorsunuz?bir sürü accent bulabilirsiniz. en basitinden etrafınızda hyundai excel satan birileri varsa sadece alıcıymış gibi davranıp kısa bir sürüş yapmanızı tavsiye ederim.sürüş sırasında yüz ifadenizi görmek için aynaya bakmayı untmayın. 6 liraya düzgün bir tane alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 11 Eylül 2009; 23:02:19 >
  • EIRP felicia yedek parça fiyatları nasıl bu bizi biraz korkutuyor bir de motoru yokuşta çıkmıyo gibi forumda yazılanlar olmuş motoru vasat diyorlar
    biz stationwagon baktık çok da hoşumuza gitti

lupara hundai için ise sanırım daha eski modeller alabiliyoruz amacımız olabildiğince genç alabilmek bu fiyata e eli yüzü de düzgün olsun istiyoruz
    yoksa listede toyota corona gibi arabalar da var hakikaten güzeller
  • foruma sormak istediğim bir şey de daha var bu palio 3 kapılılar nasıl fiyatları çok makul ve 2003-2004 çok rahat böyle bir araba alıyoruz
    bunların vergileri felan mı fazla neden talep az biz iki ikşilik bir aileyeyiz daha nadir arka tarafı kullanırız bilgisi olam varsa çok sevinirim xevaplarsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstmys

EIRP felicia yedek parça fiyatları nasıl bu bizi biraz korkutuyor bir de motoru yokuşta çıkmıyo gibi forumda yazılanlar olmuş motoru vasat diyorlar
    biz stationwagon baktık çok da hoşumuza gitti

lupara hundai için ise sanırım daha eski modeller alabiliyoruz amacımız olabildiğince genç alabilmek bu fiyata e eli yüzü de düzgün olsun istiyoruz
    yoksa listede toyota corona gibi arabalar da var hakikaten güzeller

motorunun performansı zayıf.rampada bayılır.soluğu kesilmiş eşeğe döner.sonuçta 1.3 karbüratörlü ve hitler zamanından kalma bir motor.59hp.ancak bir o kadarda sağlam.parça fiyatları pahalı.ancak kesinlikle iyi kullanılmış bir felicia'da problem nedir bilmezsiniz.yani parça fiyatlarını sorma ihtiyacı bile hissetmezsiniz.benim felicia da beğendiğim en güzel şey sağlam bir kaportasının olması.99 model felicia da paslanma nedir bilmezken 2001 model palioda marşpiyellerde paslanma izleri görülebiliyordu.

felicia alacaksanız 1.3glx-i lere bakabilirsiniz.00 model civarı 9000lira civarıdır.
    1.6 tek nokta enjeksiyonlu olanları var.90hp.performansını çok beğenirler ancak yakıtı fazla.

• Felicia 1.6 MPİ motor VW polo ve Golf'de ve Seat ibiza'da kullanıldı. sorunsuz ve performansı güzel olan bir motordur.. aslında araçlar çok yakmıyor, yakıt çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatocu

Felicia 1.6 MPİ motor VW polo ve Golf'de ve Seat ibiza'da kullanıldı. sorunsuz ve performansı güzel olan bir motordur.. aslında araçlar çok yakmıyor, yakıt çok pahalı

tebrikler. 5 senelik konuyu hortlatmışsınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.