Bildirim
Dacia Sandero mu Clio mu?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkinci el punto dizel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el c sınıfı bakmanızı tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Megane 3 olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dacia sanderoya bin hocam -
Sıfır dacia sandero stepway.
Ya da ikinci el 20bin km altı 2015 1.33 life toyota corolla + brc lpg -
daciaların motorları iyidir. Ama konsolu ve iç malzeme kalitesi insanı soğutuyor renoya yönelmek daha mantıklı -
Yahu adam alacağı aracın seçeneğini ikiye indirmiş bunlardan birisini alacağım hangisi diye sormuş halen daha kafa karıştırmaya bir sürü yorum yazıyor millet -
Clio diyorum. Tasarım olarak çok beğeniyorum. Bir arakadaşımın 1.5 dci 88hp idi sanırım aracına bindim. Kullanılan plastik navigasyon ekranı çok hoştu. -
2 seçenek arasında clio derim forumda bi yerde karşılaşmıştım dacia kullanan biri otomatik viteste yığılmadan aşırı kararsızlıktan bahsediyordu.
+ clio daha iyi malzeme kalitesi ve 2. el satış kolaylığı vardır. -
uzun süre kullanım düşünüyorsanız sıfır stepway ,kısa süre için ise 2. el clio -
Sıfır araba her zaman iyidir ayrıca şu dönemlerde çevremde en çok c elysee ve sandero görmeye başladım satışları fiyattan dolayı iyi yani ikinci eldede sorun yaşamazsın! Al sıfır bin sonra km yükselince satarsın. -
satıyorum
benz .otm.
belki ilginizi çeker..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ici-disi-kirmizi-399317197/detay/ -
Kesinlikle sıfır dacia sandero Stepway -
clio 1.5dci icon -
Ikinci el, ne oldugu belli olmayan arabalara o kadar para vermeyin. Yaziktir.
Sandero alma hocam. Çok dandik araç. Clio al .
nasıl bi tavsiye hocam bu. bu araç tavsiye edilir mi bi de lpg ile. sağ şeritin müdavimi olup yokuşlarda kamyonlarla konvoy mu yapsın adam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X