Şimdi Ara

Sandero mu Clio mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomobil alacağım iki araç arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha mutlu eder? Sanayiye yolumu sık düşürmemesi, satacağım zaman piyasasının olması benim için önemli kriterler arasında. 

1. Araç: Dacia Sandero Stepway 0.9 TCe Turbo Stepway Easy-R. 2020 model 50 binde, aracın kozmetiği çok temiz hatasız boyasız. Otomatik, soğutmalı torpido, geri görüş, arka park sensörü ve carplay var.

2. Araç: Renault Clio 1.0 TCe Touch 2021 model 80 binde, aracın kaput çamurluklar ve bir kapısında boya var. Satıcı çizik boyası macun yok diyor ama ekspere sokmadan emin olamazsın tabi, değişen yok. Bu aracın da içi temiz ve kozmetiği iyi durumda, bu da otomatik. Start stop, geri görüş, park sensörü, car play aynı şekilde bu araçta da mevcut sanderodan tek farkı soğutmalı torpido. 

Sandero clio'dan 10-15 bin lira daha pahalı. Sizce hangi araç daha mantıklı bunların +'sı -'si ne olur bana.

Not: Üzerine şu kadar koyup şunu al demeyin bütçemin sınırındayım :)

• Ben clio alırdım herhalde dacia traktör gibi araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio yeni kasa Sandero eski kasa, mukayese edilecek araçlar değiller.

Clio 5 fersah fersah daha iyi bir araç kıyas kabul etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @lojistisyen Ben de cliodan yanayım ama kaputun boya olması bir adım geri atmama sebep oluyor satarken sıkıntı yaşar mıyım diye

• Hocam alırken satacağın zamanı düşünerek alıyorsan Sandero derim, yoksa tabii ki Clio. Malesef türkiye piyasasında boyalı araç zor satılıyor, kaputta işlem varsa işler daha da sıkıntı.

• Tartışmasız Clio. Kaput boyaya bu kadar takılmayın. İyi bir ekspere gösterin ön panelde şaside airbagde işlem yoksa alın geçin.

Yok kaput boyalı araç almam derseniz başka Clio bakın. Yer gök clio.

• Hiç düşünme clio al geç hem güvenlik hem kullanışlılık yanında ikinci el

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.O model sanderonun alt yapısı clio 2 dir.Kullanım pozisyonu bile rahatsız edici.Direksiyon açısı,göstergeler vb.Hepsi çok rahatsızlık verici.

Mukayesede çok büyük fark var.Clioyu alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.