Tavanı Kuş Pisliği Olan Araba Alınır mı
Merhaba sevgili dostlar,
Almak istediğim iki araba var:
İlki boyasız değişensiz 23 binde. Ancak tavanında boyaya işlemiş 9-10 tane kuş pisliği lekesi var. Pasta cila ile de geçmesi mümkün değil. Bunun yanında arka koltukta da büyük bir sigara yanığı mevcut
İkinci araç yine boyasız değişensiz ancak 49 binde. Bu araçta kozmetik olarak hiçbir sıkıntı yok.
Araç modelleri, yılları, donanımlar vs her şey aynı. İkinci araç ilkinden 15 bin lira kadar daha pahalı. İlk araba daha düşük km ve ucuz olsa bile tavandaki kuş pisliği yanıkları beni tedirgin etti. Sizce hangi araç daha mantıklı seçim olur
Not olarak araca 2-3 yıl biner yıllık en fazla 6-7 bin km biner sonra satıp model yükseltirim gibi bir planım var.
Sandero mu Clio mu
Merhaba herkese,
Otomobil alacağım iki araç arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha mutlu eder? Sanayiye yolumu sık düşürmemesi, satacağım zaman piyasasının olması benim için önemli kriterler arasında.
1. Araç: Dacia Sandero Stepway 0.9 TCe Turbo Stepway Easy-R. 2020 model 50 binde, aracın kozmetiği çok temiz hatasız boyasız. Otomatik, soğutmalı torpido, geri görüş, arka park sensörü ve carplay var.
2. Araç: Renault Clio 1.0 TCe Touch 2021 model 80 binde, aracın kaput çamurluklar ve bir kapısında boya var. Satıcı çizik boyası macun yok diyor ama ekspere sokmadan emin olamazsın tabi, değişen yok. Bu aracın da içi temiz ve kozmetiği iyi durumda, bu da otomatik. Start stop, geri görüş, park sensörü, car play aynı şekilde bu araçta da mevcut sanderodan tek farkı soğutmalı torpido.
Sandero clio'dan 10-15 bin lira daha pahalı. Sizce hangi araç daha mantıklı bunların +'sı -'si ne olur bana.
Not: Üzerine şu kadar koyup şunu al demeyin bütçemin sınırındayım :)
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.207 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel