Şimdi Ara

Doblo mu Fiorino mu .? ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl sonu kampanyası 0 faiz kampanyası ile ticari bir araç almayi düşünüyoruz Hangisini doğru tercih olur sizce. Şimdiden teşekkürler ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doblo,fiorinonun yanında makam arabası gibi olacak bir ticari :-} .Fiorionun bagaji çok küçük.Koltuklar yok oluncada ahım şahım bir hacim yok.Doblo daha iyi.
  • Kesinlikle Doblo.Aralarında çok fark var
  • İhtiyacına göre seçeceksiniz. Bagaj hacmine ihtiyacınız varsa Doblo yoksa Fiorino alacaksınız. Bagaj hacmine ihtiyacınız olmadığı halde Doblo alıp koca arabanın neden park yeri vs sorunlarıyla uğraşasınız?
  • Kesinlikle doblo 1.6 mjet tercih edin. 1.3'e yanasmayin. Fiorinoyu kullandim ve yolcu olarak bindim. Suanda doblo var bende. Arada ucurumlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 18 Aralık 2016; 16:30:14 >
  • senged kullanıcısına yanıt
    Yakıt olarak aradaki fark çokmu. .

• quote:

Orijinalden alıntı: NaRa

Yakıt olarak aradaki fark çokmu. .

Teamdoblo grubuna uyeyim. Bulusmalara bircok doblo sahibi katiliyor. Yaptigimiz sohbetler neticesinde 1.3 ve 1.6 arasinda pek yakit farki olmadigi kararina vardik. Uzun yolda 1.6 mjet 6.vites sebebiyle daha bile az yakiyor. Ama doblolar yakit olarak agresif kullanimda uzer. Sehir ici biraz sıkıştırma ile 8 litreyi gormek normal. Sakin kullanimda 5 litreye kadar dusurebildim dahada dusmez. Yani genel olarak ortalama 6-7 litre arasi yakiyor. 1.5 ton arac oldugunu dusunursek normal denebilir aslinda. Fiorino bi nebze hafifliginden dolayi az yakar. Geri kalan hersey icin doblo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginç bi karşılaştırma olmuş; biri büyük diğeri küçük. Fiorino muhtemel daha az yakacaktir ama bu tarz bi araç alacak olsam doblo alırım gemi gibi binerim
  • Doblonun halkımızın gönlünde özel yeri vardır
  • Fiorino kullanıp Dobloya geçmiş olan biri olarak kesinlikle 1.6 Doblo tavsiye ederim.Fiorino çocuk oyuncağı kalır Doblo'nun yanında. Fiorinonun arkası dar.2kisi rahat eder anca.Bide yakıt olarak aynılar. Doblo 6.8 şehir içi yakıyor. Fiorino 6.5 yazıyordu. Kesinlikle yakıt olarak fark yok hatta 1.6 uzun yolda az yakar 6.vitesle.Bide üstüne performans olarak 1.6 Üzmez. 1 vites hantal fakat 2 3 vitesler performanslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 18 Aralık 2016; 17:37:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle doblo, pazarcı arkadaşım arka koltukları öne katlayıp iş için hafta sonları ise açıp ailesi için kullanıyor f/p açısından gayet güzel bir araç sedanım olmasına rağmen kıskanıyorum ve özeniyorum ve kesinlikle doblo derim fioruno çokta bir sağlam araç değil bir kaç kazasını gördüm aman diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otaskin19 -- 18 Aralık 2016; 20:21:16 >
  • Fiorinonun yakıt tüketimi daha az.onun dışında kesinlikle doblo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiorino nun sadece paneli ticari 5 koltuklusu torostan daha az eşya alıyor
  • doblonun konforu çoğu c sınıfı otomobilden iyi
  • Teşekkür ederim.. yorumlarınız için tercih Doblo olacak sanırım Doblo premio 60 bin istediler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

fiorino nun sadece paneli ticari 5 koltuklusu torostan daha az eşya alıyor

Toros'a kurban olsun Fiorino yav, ufacık bagajı var. Enişteyle mangala bile gidilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

fiorino nun sadece paneli ticari 5 koltuklusu torostan daha az eşya alıyor

Toros'a kurban olsun Fiorino yav, ufacık bagajı var. Enişteyle mangala bile gidilmez.

evet orj beyaz açık yeşil camlı son çıkış 2000 sw torosu fiorinoya değişmem bırak her yeri mekanik olsun :) Doblo alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.