Şimdi Ara

doblo mu kango mu connect mi berlingo mu partner mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
40.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu araçlardan birini alıcam ama koltuklu olanını.acil yardıma ihtiyacım var.bu konuda bilgisi olanlar tercih yapmam konusunda lütfen yardımcı olun bana

• Seçenekler arasında Caddy olsaydı muhtemelen açık ara tavsiye edilirdi ama herhalde fiyatı yüksek olduğu için düşünmüyorsun. Koltuklu olanından alacağına göre binek ağırlıklı kullanacaksın galiba. Aslına bakarsan bu araçların hiçbirini binek olarak önermeye içim elvermiyor (bana kalsa SW bir araç, hatta Logan MCV falan bile olsa daha doğrudur) ama yazdıklarının arasından bence Doblo. Bir de hangisini alırsan al ama 70-75 HP versiyonlardan alırsan yokuşta, sollamada falan performans berbattır. Ya yüksek vergiyi göze alıp yüksek hacimli motor alacaksın, ya da fitil olacaksın.
  • Bunlar arasından Connect derim. Bir de GLX olursa tadından yenmez.
  • 1.3 multijet doblo
  • Ya da (1.3 de olabilir) 1.7 CDTİ Opel COMBO.
    Yeni kasa çıktığında Kango da tercih edilebilir.

Berlingo ve Partner pek söylenemiyor. Connectler yeni çıkan 1.8 connectler dahil çok yakıyor(muş).
  • kardes psa grubu berlingo ve partneri yeniden tasarlamislar harika olmus

bir arkadas bunlari bir konu basligi olarak acmisti ikisininde tasarimi cok guzeldi

yeni kango II ninde ic ve dis tasarimi cok guzel olmus

bunlar guncel ve yeni olanlar bence oncelikle doblo ve transit connecti elemelisin

yukarida uc araca bak derim

ama memleketimize daha gelmediler bence biraz bekle ve git kendin test et derim

sunuda belirteyim ben olsam kangoo II yi alirdim
  • connect
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    Sandero mu Clio mu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aralarında en kalıplısı Connect gibi duruyor.
  • aralarında konfor bakımından en iyisi connect
    fakat ekonomi dersen doblo daha iyi derim
  • Hangisinden ekmek yiyiceksen ona bakmalısın bence

ekmek yediricek sağlam araç, fiyatı ile uygun, sana zaman

ve para kaybettirmemeside gerekiyor.

Bence connect oldukça ideal.
  • bunlar arasından connect
  • connect çok yakıyomuş doğru mu?
  • Connectin yakıtından ammada korkan var :D.Doblo 19 jtd kullandım performans connectten üstün yakıt ta daha ekonomik ki basarsan pek fark kalmıyo ama başka hiç bi artısı yok konfor 0 yol tutus 0.direksiyona geçince anlarsınız o farkı bi kullanım rahatlıgı yok arabada.connect in içine binince direk ohh be çekiyosun tmm performans yok doblo kadar ama abartılcak kadar deil.saglamlık yol tutus konfor süper bence.hatta konfor olarak caddy den daha üstün bi arac diyebilirim;) connect her türlü ;) yakıtta abartılcak kadar deil basıncada 180 i görüyosun connect le
  • connect ' i tek gecerım
  • caddy 3 silindir berlingo beyin gidiyor(100.000 km'de) connectin parça pahalı olduğu için doblo
  • yeni kasa Doblo arkadasmda vardı 105 ligi normal bir binek arac kadar konforlu siddetle tavsiye edrim test surusu yapnca anlıycaksıniz. Onun haricinde ikinci tercıhin Connect olrun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mctin13 -- 22 Mayıs 2012; 14:27:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Connect.
  • Yeni kangoo...
  • Fiat Doblo: Hantal. 1.3 Multijet az kalıyor. 1.6 Multijet olabilirdi.

Renault Kango: Ekonomik motor. Ama tipsiz.

Ford Connect: En çok yakan hafif ticari.

Peugeot Partner: Yorum yok.

Citroen Berlingo: malzemel kalitesi Partnerden daha iyi.

Ekonomi düşünürseniz kango veya Multijet. Tipi yakışıklı olsun derseniz Ford Connect. Diğer ikisi arasından Citroen Berlingo tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba arastirirken gördüm eski olduğu için tekrar yazma gereği duydum forumda yeni le olduğum için konu acamadim kusura bakmayin. Bende araç almayı düşünüyorum ama 2010 doblo yeni kasa kango ve partnerleri arasında kaldım bütçe 27 28000 maximum. Km de dediğim araçlar da 180000 i geçmesin diye düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz ne olur bu konuda. Doblo mantıklı bence ama 1.3 motor diye çekiniyorum fazla yükle isim yok ama basinca çok yakar randuman vermez. Kango da çabuk motor yer diyorlar partner hakkında ise hiç bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.