Şimdi Ara

Audi Q2 1.0 tfsi design alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
18.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba fikir danışmak için üye oldum.
    Şu an 3.20 iED kullanmaktayım ancak kronik arızları nedeniyle aracımı değiştirmek istiyorum. Dolayısıyla sorunsuz düşük km ve yüksek model bir araç almak istiyorum ve aynı zamanda premium takıntım da var:(
    Bütçem maksimum 170 175 bin bandı bu şartlarda benim gözüme çarpan tek araç Q2 oldu ancak motor ve donanım konusunda soru işaretleri var kafamda.
    Q2 hakkında yorumlarınızı veya farklı araç önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim
    (not:genellikle yalnız oluyorum araçta o yüzden çok büyük araç kullanma taraftarı değilim)

• Son dönemde forumda bol bol şu vw bu fiyata alınır mı? şu seat şu rakam eder mi ? polo mu bu paraya satabilir miyim şeklinde yapay konular açılıyor. Amaç 0 km vw ve bağlı vag grubu araçların satışlarının çakılmasını takiben 2. el değerlerinin balon olduğunun ortaya çıkmasını takiben moralleri bozulan ve markaya küsen araç sahiplerini yeniden kazanmak için algı operasyonu yapmak. Bunu distribütör yapıyor ve genelde fiyat ile ilgili konu açarak abartılı vag grubu araçlarının fiyatlarının normalmiş gibi görünmesini, konu içindeki diğer paralı elemanlar vasıtası ile sağlamaya çalışıyorlar. Vag grubu 0 km fiyatlarını da piyasa ortalamasına çekemiyor çünkü bu durumda son 4-5 yıl içerisinde ederinden çok daha pahalıya alınan bu araçların sahipleri küsecek. dsg denen beladan sonra 2. hüsrana distribütör hazır değil.
    Sıfırı daha cazıp duruyor. Herkesın ıhtıyacları, beklentısı farklıdır ama ben mantıgımda b suvu bı yere oturtamıyorum. Hele kı bu paralara :)

Bır de bu ısın sanzıman kısmı var. A3 ler kuru tıp, a4 ler yaglı tıp sanzımana sahıp. Q2 de tahmınım a3 ıle aynıdır. Bu durumda 1.4tfsı a4 bu butce ıcın daha mantıklı duruyor
    Yapay Zekanın Yanıtı

Audi Q2 1.0 TFSI Design: Kapsamlı Bir İnceleme

Audi Q2, Audi'nin kompakt SUV serisinin giriş seviyesi modelidir. 1.0 litrelik TFSI motoruyla Design donanım seviyesi, uygun fiyatlı ve iyi özellikli bir seçenek sunmaktadır. Audi Q2 1.0 TFSI Design'ı satın almayı düşünüyor ancak karar vermekte zorlanıyorsanız, bu rehber size yardımcı olacaktır.

Audi Q2 1.0 TFSI Motoru

Audi Q2 1.0 TFSI, 116 beygir gücü ve 200 Nm tork üreten 1.0 litrelik turboşarjlı üç silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, yeterli güç ve yakıt verimliliği sunar. Şehir içi sürüşler için idealdir ancak daha uzun yolculuklarda güç eksikliği hissedebilirsiniz.

Audi Q2 Design Donanım Seviyesi

Design donanım seviyesi, 17 inç alaşım jantlar, LED farlar, çok işlevli direksiyon simidi ve klima gibi çeşitli standart özelliklerle birlikte gelir. Ayrıca, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu gibi bağlantı seçeneklerine de sahiptir.

Audi Q2 Kronik Sorunları

Tüm araçlar gibi Audi Q2'de de bazı kronik sorunlar bildirilmiştir. Yaygın sorunlar arasında yağ sızıntıları, elektrik arızaları ve turboşarj sorunları yer almaktadır. Ancak bu sorunların tüm Audi Q2 modellerinde bulunmadığını belirtmek önemlidir.

Audi Q2 Design ve Sport Farkı

Audi Q2 Design ve Sport donanım seviyeleri arasındaki temel farklar dış tasarım öğelerindedir. Sport donanım seviyesi, daha agresif bir ön tampon, 18 inç alaşım jantlar ve spor koltuklar gibi sportif unsurlara sahiptir.

Audi Q2 Alınır mı?

Audi Q2 1.0 TFSI Design, uygun fiyatı, iyi özellikleri ve kompakt boyutu ile günlük kullanım için pratik ve keyifli bir araçtır. Ancak daha fazla güç ve daha iyi sürüş dinamikleri arıyorsanız, daha yüksek donanım seviyelerini veya farklı bir modeli düşünmelisiniz.

Audi Q2 Yorumları

Audi Q2 kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Sahipler, aracın şık tasarımını, yüksek teknolojili özelliklerini ve yakıt verimliliğini övmektedirler. Ancak bazıları, düşük güçlü motorun performansından ve bazı kronik sorunlardan şikayet etmektedirler.

Sonuç olarak, Audi Q2 1.0 TFSI Design, uygun fiyatlı ve iyi özellikli bir kompakt SUV'dur. Günlük kullanım için pratik ve keyifli bir araçtır ancak daha fazla güç veya daha iyi sürüş dinamikleri arıyorsanız, başka seçenekleri değerlendirmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Audi ürün gamının tutmamış tek modeli olabilir. İç hacmi ciddi dar ve malzeme kalitesi hiç Audi standartlarında değil. A3'ten kesinlikle aşağıda kalan bir model.

Kompakt bir araç arayışındaysanız Q2 yerine A3 öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşımda bu arabanın Sport u var, bence parasının arabası değil ben almadım. A4 bile kovalanır bulunur o paraya, A3 zaten çok rahat bulunuyor. Yerden yüksek takıntınız yoksa niye alacaksınız bilemiyorum.

• rollbar R kullanıcısına yanıt
    Önceki aracım A3 tü sıkıldığımdan sattım ama gerçekten sorunsuzdu benim için.
    Malzeme kalitesi derken aracın iç döşemesi vs. mi kastediyorsunuz?
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Yerden yüksek takıntım yok hocam a4 biraz aile arabası gibi geliyor nedense.
    Aracın motor çekişi falan nasıl rampalarda falan ağırlık varken ve klima açıkken zorlanıyor mu?
  • dtmt D kullanıcısına yanıt
    Evet, plastik aksamlar, koltuklar vb. detaylar. Sonuçta zamanımızı aracın içinde geçiriyoruz ve bunlar önemli. Q2'yi fuarda incelediğimde şok olmuştum, Seat'tan Skoda'dan farklı değildi. VW bile demiyorum, dikkatinizi çekerim.

• rollbar R kullanıcısına yanıt
    Aracın cezbeden tek yanı görüntüsü zaten hocam bilemedim şimdi. Bir de 3.20 170 beygirden inince performans konusunda pişman olurum diye de korkuyorum.
  • Sıfır 1.5 tsi 150hp advanced ve premium paketlisini 205e bırakıyor olabilir bayiler. Bir arkadaş sormuştu alayım mı diye. Ona da tavsiye etmedim ama fiyatı mantıklı gibi şu şartlarda.

170bine mazda cx3 power dizel otm 4*4 veriyorlar. O bence daha cazip bu araçtan. Tipi, içi falan da daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 28 Temmuz 2019; 20:49:8 >
  • Sıfırı daha cazıp duruyor. Herkesın ıhtıyacları, beklentısı farklıdır ama ben mantıgımda b suvu bı yere oturtamıyorum. Hele kı bu paralara :)

Bır de bu ısın sanzıman kısmı var. A3 ler kuru tıp, a4 ler yaglı tıp sanzımana sahıp. Q2 de tahmınım a3 ıle aynıdır. Bu durumda 1.4tfsı a4 bu butce ıcın daha mantıklı duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attan inip eşeğe binecen. Bence binme.

• Bence a4 bakın

• Son dönemde forumda bol bol şu vw bu fiyata alınır mı? şu seat şu rakam eder mi ? polo mu bu paraya satabilir miyim şeklinde yapay konular açılıyor. Amaç 0 km vw ve bağlı vag grubu araçların satışlarının çakılmasını takiben 2. el değerlerinin balon olduğunun ortaya çıkmasını takiben moralleri bozulan ve markaya küsen araç sahiplerini yeniden kazanmak için algı operasyonu yapmak. Bunu distribütör yapıyor ve genelde fiyat ile ilgili konu açarak abartılı vag grubu araçlarının fiyatlarının normalmiş gibi görünmesini, konu içindeki diğer paralı elemanlar vasıtası ile sağlamaya çalışıyorlar. Vag grubu 0 km fiyatlarını da piyasa ortalamasına çekemiyor çünkü bu durumda son 4-5 yıl içerisinde ederinden çok daha pahalıya alınan bu araçların sahipleri küsecek. dsg denen beladan sonra 2. hüsrana distribütör hazır değil.
  • 320 iED den sonra sakın almayın hocam , vazgeçin. Pişman olursunuz her anlamda . Performans , yol tutuş ve hatta yakıt tüketimi . Siz çünkü basarsınız gaza bu arabayla. Küçük motorlar da yüklenince çok yakıyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 28 Temmuz 2019; 22:29:32 >
    A3’ten sıkıldıysanız Q2 size uymaz. İçi A3’ün aynısı, tek farkı kapanmayan ekran ve daha düşük iç malzeme kalitesi.

Çekişi fena değil ama 320i performansı yok tabi bunu bilerek alın. Bence gidip bir sefer kullanın içine oturun, parasının arabası değil ama hoşunuza gittiyse tabi diyecek birşey yok.

• Geçen hafta İtalya ve Fransa yollarında kiralık Q2 ile 1000 km yaptım. Benim kullandığım 1,6 tdi 115 bg S tronicti. Adaptif cruise control, çarpışma önleme sistemi, xenon far, digtal radio falan olan dolu bir olmasına rağmen autohold yoktu. Geri görüş kamerası yoktu ve ekran dokunmatik değildi. Multimedya kullanımı çok çok çok zahmetli idi. Bilmiyorum kiralık olduğu için mi öyle (ama araba 2019 model ve 8000 kmde idi) iç kalitesi zayıftı. İnanın benim 2018 focus ST line hele ki direksiyon 2-3 kademe daha kaliteli hissettiriyor bana. Daha kötüsü Q2 115 bg dizel 1340 kg 16 jant ile acaip geberikti . Rampalarda hep selektör yedim pedala sonuna kadar basmam gerekiyordu (bilmiyorum HERTZ sınırlamış olabilir mi?). Benim focus 1,5 dizel 120 bg klasik otomatik vites , 18 jant 1390 kg ile dokundum mu fırlıyor. Gerçekten performansından memnun kalmadım Q2 nin. 1.0 da farklı olmayacaktır diye tahmin ediyorum.
    Test sürüşü yapmanızı muhakkak öneririm.

• 3008 al hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gla200 neden düşünmediniz?

• kronik sorunları neler aracınızın ?
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    0 ı na bütçem yetmiyor. mazda da aklımdaydı ama audi olduğu için daha tercih edilesi geliyor bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.