Şimdi Ara

sıfır ayarında hyundai tucson vs Toyota corolla Cross vs Honda hrv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
12.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2017 chr kullanıyorum. Hem büyütmek hem yenilemek amaçlı araç alacağım. Yakıt öncelikli tercih sebebim olur. Hangisi az yakıyor bilmiyorum Yukarıdaki üçlüden en büyüğü tucson ama 13 yıldır Toyota kullanıyorum memnuniyetim sebebiyle corolla cross da gözüne çarptı. Hrv de benzer şekilde.

mg sangyong chery falan düşünmüyorum, başka önerileriniz olursa onlara da açığım. Bütçe 1,4~1,6m arası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sıfır Ayarında Hyundai Tucson, Toyota Corolla Cross ve Honda HR-V Karşılaştırması

Kompakt SUV pazarında, yeni ve heyecan verici üç model öne çıkıyor: Hyundai Tucson, Toyota Corolla Cross ve Honda HR-V. Bu modeller benzer boyutlara ve özelliklere sahiptir, ancak benzersiz avantajları ve dezavantajları ile birbirlerinden ayrılırlar.

Fiyat

Bu üç araç arasındaki en belirgin farklardan biri fiyatlandırmadır. Hyundai Tucson, 29.500$'dan başlayan bir fiyatla en ucuz seçenektir. Toyota Corolla Cross 23.550$'dan başlarken, Honda HR-V 23.050$'dan başlar.

Performans

Hyundai Tucson, 187 beygir güç ve 241 lb-ft tork üreten 2,5 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. Toyota Corolla Cross, 169 beygir güç üreten 2,0 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. Honda HR-V, 158 beygir güç üreten 1,8 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir.

Yakıt Verimliliği

Yakıt verimliliği, Hyundai Tucson için önemli bir avantajdır. Tucson, şehir içinde 26 ve otoyolda 33 mpg'ye kadar yakıt verimliliği değerlerine sahiptir. Toyota Corolla Cross, şehir içinde 29 ve otoyolda 32 mpg'ye kadar yakıt verimliliği değerlerine sahiptir. Honda HR-V, şehir içinde 28 ve otoyolda 34 mpg'ye kadar yakıt verimliliği değerlerine sahiptir.

İç Mekan

İç mekan konusunda, Toyota Corolla Cross geniş ve ferah bir kabin sunar. Hyundai Tucson, şık ve modern bir kabine sahiptir. Honda HR-V, pratik ve çok yönlü bir kabine sahiptir.

Güvenlik Özellikleri

Tüm üç araçta çarpışma uyarı sistemi, şerit takip yardımcısı ve otomatik acil frenleme gibi bir dizi güvenlik özelliği standart olarak bulunur. Hyundai Tucson, Kör Nokta Uyarısı ve Arka Çapraz Trafik Alarmı gibi ek güvenlik özelliklerine sahiptir.

Hangisi Sizin İçin Daha İyi?

Hyundai Tucson, fiyat, performans ve yakıt verimliliğinin birleşimiyle öne çıkıyor. Toyota Corolla Cross, geniş iç mekanı ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle iyi bir seçenektir. Honda HR-V, pratikliği ve çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor.

Sonuç olarak, Hyundai Tucson, Toyota Corolla Cross ve Honda HR-V, farklı ihtiyaç ve tercihlere sahip alıcılara hitap eden harika üç araçtır. Hangisinin sizin için en iyi seçenek olduğunu belirlemek için bireysel ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yakıt öncelikli ise corolla cross rakipsiz.

• Corolla cross:
    yeni kasa, sorunsuz, düşük yakıt tüketimi, kuvvetli 2. el artıları,
    Kabin hacmi ve bagaj hacmi nispeten dar, yüksek mtv tutarı da eksileridir.
    Eğer büyük bagaj ihtiyacı yoksa, kalabalık bir aile değilseniz, daha çok şehir içi kullanacaksanız corolla cross uygun olacaktır.
    Ama heybetli, iç hacmi geniş, bagajı geniş bir suv istiyorsanız tucson mantıklıdır.
    Hrv nin de tasarımı şık, daha çok şehir içi kullanıma uygun, sorunsuz bir araç, ama hacim olarak o da çok büyük değil.

• Chr hapishanesinden sonra üçünün de hacmi yeterli gelecektir sanırım

• ağzına kadar dolu c5 aircross veya 3008 alınacak paraya corolla cross almazdım.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Ben de öyle düşündüm c5a aldım. Çok memnunum. Corolla'da eziyet çekiyormuşuz. Japon araçları sorunsuz evet ama tüm yolu gürültüyle gitmek çok dertmiş. Yalıtım işi çözülene kadar bir daha japona geçmem sanırım.

• Şu iç mekanla kesinlikle Corolla cross almazdım . Sadece sorunsuzluk algısı yüzünden bu kadar kalitesiz ve demode bir araç tercih edilmez

sıfır ayarında hyundai tucson vs Toyota corolla Cross vs Honda hrv

3008 veya C5 çok daha mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs egea cross
    3 ay önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

yalıtım çözülür 10 kağıt verirsiniz profesyonel bir firmaya uçan halı yaparlar.mesele o değil.

3008 c5 in motor sanziman donanim kalemleri çok başarılı

• Yalıtımı sonradan yaptırmak mümkünmü? Döşemeciler mi yapıyor ilk defa duydum

• C5a yı bi araştırayım çok methettiniz 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Antimin

Yalıtımı sonradan yaptırmak mümkünmü? Döşemeciler mi yapıyor ilk defa duydum

profesyonel yalıtım firmaları var.senelik kaç km yapıyorsunuz bilmiyorum ama 15 binin altındaysa hibrite o kadar yüksek vergi vermek alemsiz olur. örneğin 2023 3008de 1.2 motor varken hemde. aircrossta da 1.6 turbo var yeni kasada 1.2 göremedim sarı sitede.

ama ikisi de çok iyi otomobiller

• Ben bu toyota sorunsuzluğu methini fazla abartılı buluyorum. Tutturulmus bir sorunsuzluk da sorunsuzluk. Sanki diğer markalar her yıl 40/50bin TL masraf açıyor motor açıyor sanzıman indiriyor. Yaklaşık 12 yıldır araba kullanıyorum. Honda(ilk araba) opel hyundai egea seat. Hiç birinde standart bakım dışında bir şey için sanayiye tamirciye gitmedim. Tek yaptığım bakımlarını aksatmadan orijinal parçalarla yaptırmak. Tamam belki 10/15 yıl üzeri kullanımlarda sorunsuzluk vs bir miktar devreye giriyordur belki de. Günümüzde kim aldığı arabayı 15 yıl kullanıyor. Ben çevremde emekliler hariç 3 yıldan fazla araba kullanan görmüyorum. Yalıtımını da tecrübe ettiğim için hiç toyota bakmıyorum yıllardır.
    Konu içinse eğer amaç suv kullanmak ise Tucson öneririm. Corolla cross çirkin geliyordu zaten gözüme. İçine de bakınca binmeden geri kapatmıştım kapısını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 9 Nisan 2023; 12:40:24 >
  • tabiki toyota corolla cross.

hibrit seçeneğiyle birlikte cüssesine göre az yakıt harcayacaktır.

Bu paraya dolu c5a var ama 3008 yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.4 milyona masajlı koltuklu nappalı güzel bi c5 shine bold alınır

Veya Tucson elite plusta iyi gider tabii bulabilirseniz

• Chr hrv den az da olsa hem daha geniş hem da daha uzun. Nasıl bir büyütme olacak ki ? Bagaj ve hacim odaklı bakılıyorsa tucson, sportage ve tiguan çözüm

• Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

2022 olarak var,23 yok.

• C5a ve tucsonda güvenlik donanımı bilginiz var mı? Chr de 2017deb sonra standarttı sanırım safety sense ve çok etkili. Corolla cross da safety sense var sanırım değil mi

• Ben bu bütçeye tam dolu 3008 alırdım

Neresi daha başarılı?

140hp hibrit motor mu başarılı 1.2 turbo benzin, 1.5 dizel 130hp motorlar mı? Hangi donanım kalemi daha başarılı mesela? Corolla cross hiç sevmedim ama kötüleyeceğim diye de yalan yanlış paylaşımlar yapmaya gerek yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.