Merhaba arkadaşlar. 2017 chr kullanıyorum. Hem büyütmek hem yenilemek amaçlı araç alacağım. Yakıt öncelikli tercih sebebim olur. Hangisi az yakıyor bilmiyorum Yukarıdaki üçlüden en büyüğü tucson ama 13 yıldır Toyota kullanıyorum memnuniyetim sebebiyle corolla cross da gözüne çarptı. Hrv de benzer şekilde. mg sangyong chery falan düşünmüyorum, başka önerileriniz olursa onlara da açığım. Bütçe 1,4~1,6m arası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfır Ayarında Hyundai Tucson, Toyota Corolla Cross ve Honda HR-V Karşılaştırması
Kompakt SUV pazarında, yeni ve heyecan verici üç model öne çıkıyor: Hyundai Tucson, Toyota Corolla Cross ve Honda HR-V. Bu modeller benzer boyutlara ve özelliklere sahiptir, ancak benzersiz avantajları ve dezavantajları ile birbirlerinden ayrılırlar.
Fiyat
Bu üç araç arasındaki en belirgin farklardan biri fiyatlandırmadır. Hyundai Tucson, 29.500$'dan başlayan bir fiyatla en ucuz seçenektir. Toyota Corolla Cross 23.550$'dan başlarken, Honda HR-V 23.050$'dan başlar.
Performans
Hyundai Tucson, 187 beygir güç ve 241 lb-ft tork üreten 2,5 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. Toyota Corolla Cross, 169 beygir güç üreten 2,0 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. Honda HR-V, 158 beygir güç üreten 1,8 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir.
Yakıt Verimliliği
Yakıt verimliliği, Hyundai Tucson için önemli bir avantajdır. Tucson, şehir içinde 26 ve otoyolda 33 mpg'ye kadar yakıt verimliliği değerlerine sahiptir. Toyota Corolla Cross, şehir içinde 29 ve otoyolda 32 mpg'ye kadar yakıt verimliliği değerlerine sahiptir. Honda HR-V, şehir içinde 28 ve otoyolda 34 mpg'ye kadar yakıt verimliliği değerlerine sahiptir.
İç Mekan
İç mekan konusunda, Toyota Corolla Cross geniş ve ferah bir kabin sunar. Hyundai Tucson, şık ve modern bir kabine sahiptir. Honda HR-V, pratik ve çok yönlü bir kabine sahiptir.
Güvenlik Özellikleri
Tüm üç araçta çarpışma uyarı sistemi, şerit takip yardımcısı ve otomatik acil frenleme gibi bir dizi güvenlik özelliği standart olarak bulunur. Hyundai Tucson, Kör Nokta Uyarısı ve Arka Çapraz Trafik Alarmı gibi ek güvenlik özelliklerine sahiptir.
Hangisi Sizin İçin Daha İyi?
Hyundai Tucson, fiyat, performans ve yakıt verimliliğinin birleşimiyle öne çıkıyor. Toyota Corolla Cross, geniş iç mekanı ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle iyi bir seçenektir. Honda HR-V, pratikliği ve çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor.
Sonuç olarak, Hyundai Tucson, Toyota Corolla Cross ve Honda HR-V, farklı ihtiyaç ve tercihlere sahip alıcılara hitap eden harika üç araçtır. Hangisinin sizin için en iyi seçenek olduğunu belirlemek için bireysel ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi göz önünde bulundurmalısınız.