yalıtım daha iyi ,1.8 motorun kol gibi vergisi var, 1.2 motor hem güçlü hem ekonomik masajli koltuğa kadar dolu, 8 ileri sanziman mükemmel iç mekan tasarımı ve kalitesi çok iyi, daha konforlu fiyatlar gayet uygun 1.6 motor 180lik bile bu paralara alınabiliyor, daha ne olsun? bağımsız arka koltuk diye bir kavram var,o bile cross almamak için sebep. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 9 Nisan 2023; 16:54:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sıfır ayarında hyundai tucson vs Toyota corolla Cross vs Honda hrv (2. sayfa)
-
-
Yazdıklarınızın çoğu hikaye.
Motoru sordum, yalıtım diyorsunuz. Evet corolla cross yol sesi çok fakat şehir içi her türlü daha konforlu olur. Bağımsız arka süspansiyon da cabası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
toyota 180lik motora rakip getirip aynı fiyata koysun,motoru öyle konuşuruz.
Nissan qq bu konuşulanlara rakip olur mu ne düşünüyorsunuz
1.33 4x4 versiyonu iyi bir alternatif.
180lik motor gelmiyor artık psada. Konuşmaya gerek yok.
Avrupa'da zaten satılmıyor 1.8 corolla cross. 2.0 197hp versiyon var. Ülkemize gelmez bu zihniyetsizlerin saçma vergi sistemiyle.
Tucson - HRV - Corolla şeklinde sıralarım ben
Tucson>c5a>Sportage>Tiguan>3008>Qashqai> karoq>ateca>grandland>Corolla cross şeklinde sıralarım ben
Edit: kuga benim gözümden tarihin en kötü iç tasarımından dolayı listeme giremedi meraklıların bilgisine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakpinar1222 -- 9 Nisan 2023; 21:6:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Corolla cross sorduk seneye dediler, biraz başka markalara bakınıp Quashqai'de karar kıldık. incelemenizi öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 9 Nisan 2023; 21:13:2 > -
arkadaşımız 0 bakmıyor zaten,baksa da bulamaz hicbir bayide.2. elde araç var.
C5a 3008'i plastik oranında mı geçiyor ?
Yok c5a nın içi çok hoşuma gidiyor Amerikan truckları gibi içi ferah ve rahat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
C5a konforlu olabilir ama çok yatan bir araba virajlarda yoldan çıkmıyor ama tedirgin ediyor, iç mekanda da bol bol sert plastik var. 3008 hafif sert olabilir ama genel de c5a'dan iyi bir araç var, bir kere tasarımı daha şık, iç mekan kalitesi daha iyi. Kia sportage sert bir araç, ama yeni kasa olması, teknolojisi üstün yanları. Tucson hacmi iyi, ama sportage genel olarak ondan daha iyi bir araç. Tiguan hacmi iyi, ama demode bir araç, yakıt tüketimi de fazla. Corolla cross beğenin beğenmeyin 2. eli kuvvetli olur, bizim ülkemizde en önemli kriter 2. el değerini koruması olur, kasası da yeni, yakıt tüketimi de iyi, bağımsız süspansiyonla yol tutuşu ve konforu iyi, yalıtım ve hacim sorun değilse fiyatı makul bir seçenek.
sportage teknolojisi derken hangi teknolojileri kastediyorsunuz hocam
Nissan Qashqai e-power alın hocam. 190 beygir elektrikli ve şarj derdin yok. Gidin test edin sonrası gelir.
-
Hibrit teknolojisi, eksiksiz güvenlik donanımları, park yerinden sürücüsüz çıkabilmesi, gerçek 360 derece kaliteli kamera görüntüsü, sinyal yakıldığında ön panelden kamera görüntüsünün görülmesi v.b... sayabilirim.
Benzini bedava mı veriyorlar peki :D
yahu ne alaka hocam
-
Ee elektrikli araç alıyoruz ama esasen benzinle çalışıyor, ne anladım o işten :D
Benzinle çalışmıyor sadece şarj oluyor; elektrikli olduğu için rejeneratif kazanımlar var, balata ve disk ömrün fazlasıyla uzadı, bakım maliyetlerin konvansiyonel bir benzinli kadar fazla olmayacak, motor sesi yok, güç aktarımında gecikme yok, sıradan bir elektrikli araç gibi şarj etme derdin ve bekleme zorunluluğun yok..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X