Ulan Opell
|
Selamlar, 7 yıllık sahibinden aldığım 10 ay kadardır sahibi olduğum aracımı otomatik vites ihtiyacım olması dolayısıyla satıyorum.
https://www.sahibinden.com/s/KgTUCJYQ
152.000 km
3500₺ 4 parça tramer kaydı.
640 bin ₺.
Açıklama aşağıda.
Soru, görüş ve önerilerinizi beklerim. Teşekkürler..
Landirenzo LPG kiti vardır. 95.000'de iken takılmış,
güncel kilometre itibariyle sorunsuz çalışmaktadır.
Muayene haziran 2025'e kadar.
Orijinal CD400 teybi de verilecektir. Kitapçıklar
durmakta.
Yağ soğutucusu, egzoz manifoldu, üst kapak contası
vs. kronik arızaları giderilmiş, triger zinciri, v kayışı
değişimleri vs. ağır bakımları yapılmıştır. Periyodik
bakimi Mann filtreler ve Liqui Moly Dexos onaylı
5W-30 yağ ile yapılmıştır.
Acil masrafı yoktur, keyfi ufak tefek var illaki. Kaput
tavan ve bagajda ince boya vardır,
140-200 mikron arası geliyor, herhangi bir tamir,
macun, tadilat vs. yoktur, aracım orijinaldir. Bagaj
kapağı kuşak altı lokal boyalıdır.
Satılık Astra
Selamlar, bir süredir düşünüyordum konusunu açmak bugüne nasipmiş. Forumun 2. el kısmında neden araç ilanları yok acaba sorusuna kendimce yanıt ararken fırsatını da bulunca sizinle de fikir alışverişi yapmak istedim. Acaba olmamasının geçerli bir sebebi mi var, yoksa sadece ihtiyaç duyulmadığından ya da düşünülmediğinden mi yok?
Kural dışı vs. değilse 2012 152 binde manuel 1.4t astram satılık velhasıl
Silinebilir
|
|
Selamlar, 2012 model Astra aracım var, sol iki kapının tam ortasından önceki sahibinden kalma göçük var. Kendim internette satılan şu tarz ürünlerle bu göçüğü el becerisi olan biri olarak düzeltebilir miyim?
Göçük de şu şekilde;
Merhabalar, geçen akşam park halindeki aracım kazaya karıştı. Arkadan aldığı darbeyle 2-3 metre kadar sürüklendiğini düşünüyorum. Aracı servise bıraktım, arka kısımda değişecek parçalar var. Benim aklıma ise çok daha farklı bir mesele takıldı. Araç CVT şanzımanlı 2012 model Jazz. Bu gibi veya herhangi bir tam otomatik şanzımana sahip arabada yük şanzımana binmesin olayına hepimiz dikkat etmeye çalışıyoruz. El freninin ise yalnızca arka tekerleklerin hareketini engellediğini biliyorum. Bu noktada aklıma, aldığı darbeyle en az 2 metre sürüklenen aracımın mecburen dönmeye çalışan ön tekerlekleri ve onları tutmaya çalışan P konumu geldi. Bu durumun şanzımana ne gibi etkileri olabilir fikir almak istedim. Servise de durumu anlatsam kontrol istesem iyi eder miyim?
Teşekkürler, herkese mutlu bayramlar .
Honda CVT Şanzıman
|
CORSA HAKKINDA
|
Cesareti olmayanın bahanesi bitmek bilmez. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 464
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 13.702 (Bu ay: 216)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 315 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası