< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x646633277 -- 6 Ağustos 2023; 8:12:22 > |
Silinebilir
-
-
Bu aracı bu fiyata satabilirsen sana madalya versinler. 700 bine 1-2 yaşında egealar varken senin 100 bin km yi gecmiş , 11 yasinda ki aracını insanlar ne yapsın!
Bu fiyat bu araca çok yüksek. En fazla 300-400 bin arası eder -
Full boyali arabaya sifir araba fiyati yazmis -
Şimdi bi şey desem kötü yine ben olacam. Adam akıllı fikir verseniz ölürsünüz. 1 milyona mercedes alacak adama da egea önerirsin şimdi sen. He 700 liraya sıfır C segmenti turbolu full donanım araba var.. -
benim şirket alayı 100bini geçmiş 2-3 parça boyalı boş paket Astra 1.6cdti dizelleri 690dan 2 ay önce okuttu bu havada gider -
Kimin neyi kime ne kadara okuttuğunun bi standardı olsa keşke. Yine de bi fikir verdi yorumunuz teşekkürler.. -
Bu işi tarcanlar çözer verdiği rapor da bağlayıcı olur. Tavanın 200 mikron orjinal boyalı olması bana mantıksız geldi.
Aracınızı almaya niyetlensem ve eksper raporunu görsem hayırlı işler der uzaklaşır veya çok büyük hatrı sayılır indirim beklerdim. -
Hocam teşekkürler, ben zaten boyalı şeklinde pazarlık edeceğim. Amacım değerli yorumlarınızı almak ve şaibeyi çözmek. Dediğiniz gibi ben de tarcanların vereceği rapora güvenirim. Yine de varsa fikriniz aracımın fiyatı, pazarlıkla oluru ve söylediğiniz hatrı sayılır indirim miktarı hakkında nicel yorumlarınız bekliyorum.. -
2012 manuel astra o para etmez.
-
Hocam iskitlerde ki tarcana gidin 1000 2000 cebinizden gider ama bu şekilde tavan boyalı satmaya çalışırsanız cebinizden çok daha fazlası gider.
Yorumum bağlayıcı olmamakla beraber ben almaya niyetlensem böyle bir arabayı temizi 700 ise kaput tavan bagaj boyalı ise 550 masaya bırakır yok derse satıcı hayırlı işler derim.
En kritik 3 parça da boya var şu an rapora göre
Dediğim gibi 2000 tarcanlara vermiyeceğim diye 50 100 bin paradan olursunuz.
Başka üyeler ne yorum yapar bilmiyorum benim şahsi görüşüm -
Hocam peki tarcanların boyalı demesiyle ümranın boyalı demesi farklı mı yani ben buraya takıldım, tamam vereyim 2000 tarcanlara gireyim, yani onlar boyalı deyince algı yıkılacakmış gibi söylemişsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x646633277 -- 6 Ağustos 2023; 0:5:56 > -
Kaç yazayım hocam? -
400 bine 2010 otomatik Fiesta vermiyorlar, 450 den başlıyor piyasası. Paranın çok değeri var sanıyorsun ama yanılıyorsun.
Bu araba Fiesta dan üstün, manuel bile olsa 700 etmez ölüsü 600 eder. 300-400 e 11 yaşında Clio alırsın anca onun da temizini bulur musun bilmem, pert kayıtlı olanlar o aralıkta.
-
Onlar boyalı derse kesin boyalı olacak ona göre fiyat vereceksiniz ama onlar orjinal derse arabayı öldüremeyecekler.
Örnek verdim ben bu arabayı şu an 150 bin öldürürüm dedim 3 ana parça boyalı olduğu için -
Hmm, anladım. Öyleyse ya bu masraftan kaçmamam lazım ya da her talip olacak müşterinin yaptırdığı ekspertiz raporunu ve yol masraflarını ödemem lazım -
Tavan olayı Türkiye'de sıkıntılı sizde biliyorsunuz. Şaibeli duruyor yani Kocaeline yakınsanız Sami Ustaya gösterin derim. Boyalı olup olmadığı mikronla anlaşılmaz zaten. Opellerde tavan yanığı erken olabiliyor ama bu kadar erken olduğunu görmedim şahsen. Siboplar alaşım olduğu için lpg eritiyor sibopları. Bir süre sonra üst kapak açılmak zorunda kalınacak. Fiyat olarak bir şey diyemeyecğim, piyasasını bilmiyorum. Şahsen böyle bir araca bu paraları vermezdim, zaten ağır bir araç Astra J.
-
Değil mi hocam yaa, keşke etmese de eskisi gibi 30 liraya satsam şu arabayı. Hayırlısı.. -
Bilmem mi Yaz hariç çoğunlukla Ankara'dayım. Kendisinin "Arkadaşlar bu araca fabrika 2. kat boya atmış." sözüne ihtiyacım var Sübap konusunda haklısınız, şu an 50000. km dolmuş durumda LPG ile. Ancak yine de herhangi bir arıza vs. şikayetim yok şükür. Hem de 15 bin km öncesinde üst kapak contasını Ankara'da Astra J Team'in kefil olduğu ustalardan birine yaptırmıştım. Konuşmalarından anladığım kadarıyla en az 3 yıl beni idare edecek şekilde kapattı üst kapağı Yine de yalnızca benzinle dahi binilse sorunsuz denemeyecek bir motor ne yazık ki, her an her şey olabilirr..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x646633277 -- 6 Ağustos 2023; 0:36:40 >
-
Piyasanın ne kadar yükseldiğini bende biliyorum ama yinede bu araç 700 bin küsur etmez.
Allah aşkına bana şöyle bir insan neden aşağıya linkini aticagım araç yerine 10 yaşını geçmiş , 100 bin km yi aşmış , boyalı , her an arıza çıkarma ihtimali olan , ağır ve çok yakan bir araç olan Astra yı tercih etsin ???
Attığım ilanda ki araç hem daha yeni , hem çok daha düşük km'ye sahip , boyası hatası yok , piyasası iyi , çok daha uzun yıllar binebilecegin bir araç .
-
Egea teneke olarak bilindiği için.
Bir arkadaşım çok istedi egea almayı, ısrar ettim başka araba aldırdım, egea teneke sorun yumağı uzak dur dedim. Ben de almam şahsen. Hb ve cross olanları biraz daha kaliteli diyorlar ama sedan için kaliteli diyebilen yok.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu aracı bu fiyata satabilirsen sana madalya versinler. 700 bine 1-2 yaşında egealar varken senin 100 bin km yi gecmiş , 11 yasinda ki aracını insanlar ne yapsın!
Bu fiyat bu araca çok yüksek. En fazla 300-400 bin arası eder |
Benzer içerikler
- plaka yapıştırma silikonu
- areon koku yorum
- 1.5 bluehdi vs 1.6 bluehdi
- alçılı kolla araba kullanmak yasak mı
- toyota yaris 1.5 hybrid yorum
- opel mokka 2024
- togg satış rakamları
- araç kamerası
- dacia bigster 2025
- byd 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X