Sanki 10 yaşını geçmiş Astra çok güvenli bir araç gibi konuşmuşsunuz. Astra şuan ncap testine girse kim bilir kaç yıldız alır. Ayrıca bu tür yaşlı araçlar da metal yorgunlugu oluşur . Egea mükemmel harika bir araç demiyorum ama 10 yaşını geçmiş bir Astra yerine gayet tercih edilebilir. 700 bin az para değil . Evet piyasa yüksek 700 bin düşük kalıyor ama sonuçta çöpe atabileceğin bir para değil . Benim şahsi yorumum ben asla 2-3 yaşında egea yerine 10 yaşını geçmiş bir astraya o parayı baglamazdim. Yinede keyfiniz bilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinebilir (2. sayfa)
-
-
millet kafayı iyice sıyırmış. Yazık gerçekten hemde çok yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 6 Ağustos 2023; 0:45:41 > -
Çok kaliteli olmasa bile B segmenti araçların hepsinden üstün bir araç. Sanki necip milletimiz çok şey biliyor da onlar teneke diyince teneke oluyor. 2010 model 2 airbag bir abs toyota ya da 2008 2009 boşline golf alacağına 2016-2017 model 6 air bag abs asr esp cc hild holder elektronik direksiyon gibi bir çok donanımı olan Egea almak çok daha mantıklı. En azından açacağı masraf daha az. Ayrıca Egea sedanların kronik olan tek sorunu klima kazanı. Egeanın hiçbir serisinin kronik sıkıntısı yok. Ama ne anlatıyoruz ki necip milletimiz her şeyin en iyisini bilir. Egea yerine gider 2004 model passat alır sonra abi vw başka yeaa diye dolanır ortalarda hurda aracıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin kendi tercihi. Egeaların şu an piyasada en çok bulunan 1.4 fire motorların yağ yakma sorunu vardı, çözüldü mü o?
Ayrıca boşline golf parasına 2016 araba şeklinde olmaz o ikilem, doluline 2010 golf verine 2016 egea vs olur, ki doluline arabada da o saydıklarınız oluyor zaten. Tek sıkıntı parçaların eskimesi sistemlerin arıza verip çalışmaması vs. ancak bu kadar ince eleyip sık dokunacaksa son model araçlar da kul yapısı sonuçta onlar da herhangi bir kaza anında görevlerini tam anlamıyla yerlerine getiremeyebilirler.. Yeni araçların tek artısı sorunsuzlukları fikrimce..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x646633277 -- 6 Ağustos 2023; 0:56:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşta 1.4 2021 model Egea Cross var yağ yakma görmedim şahsen.
-
Şans işi diyorlar, eksiltiyor diyen de çok duydum hiç eksiltmiyor diyen de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar dolu olursa olsun 2010 model araç ile 2016 model araç arasında inavosyan farkı var. Teknoloji her geçen gün iyileşiyor. En basiti 2010 sonrasında araçların ön kısmı daha çabuk dağılıp darbeyi sönümleyerek yaşam kabinini korumak üzerine üretilmeye başlandı. Güvenlik testleri güncellendi. 2010 yılında ncapten 5 yıldız alan araç bugün ncap testine girse 2-3 yıldız anca alır mesela. Ayrıca 6 yıl daha yaşlı olacağı için atıl değişim isteyen parçaların sayısı artacak. Masraf artacak. Neresinden tutarsan tut şu devirde elindeki parayı en yeniye yatırmak daha tasarruflu ve mantıklı.
1.4 fire motorlar yağ yakmaktan ziyade yağ soğutucusu olmadığı için yağın bir kısmını buharlaştırıyor. Maalesef tek çözümü segman attırmak. Ya da 1.6 benzinli otomatik almak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O konuda haklısınız, ki ben de 2010lardan sonra artık pek bir fark olmaz diyecektim. Ancak parayı yeniye yatırmak konusunda hala sadece nispeten sorunsuzluğun ön plana çıktığını düşünüyorum. Yani istatistiksel olarak güncel ncap şartlarında 5 yıldız alan araç daha güvenli gözükebilir ancak iş pratikte 64 km/h süratle testlerden geçirilmiş araçların 80-100 km/h sürat aralığında yapacakları herhangi bir kazaya geldiğinde sonucun çok da farklı olacağını zannetmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X