Şimdi Ara

2012 AUDİ A4 2.0 TDİ ALLROAD QUATTRO NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 model 1.6 dizel Advance paket Volvo s80 marka bir aracım var.

Performans meraklısı olmadığım için volvo s80'de 1.6 dizelin kendi açımdan çok problem olmayacağını düşündüm ve o dönemde satın aldım. Ancak şimdi arkadaşlarıma ait 2.0 ve 3.0 dizel motorlu araçları kullanınca s80 e 1.6 dizel motorun yetersiz olduğunu ve beni tatmin etmediğini farkettim.

Şimdi ise aracımi satıp, bütçem doğrultusunda bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2012 ya da 2013 model Audi A4 2.0 Dizel Allroad Quattro almayi düşünüyorum. Forumdaki bazı arkadaşların yaşa göre araç alma kriterini de göz önüne aldıklarını bildiğim için yaşımın 30 olduğunu da belirtmek isterim.

Sizce doğru bir tercih olur mu?

Siz değerli arkadaşlarımın değerli fikirlerini almak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• allroad lar normal audılere gore cok daha guzel duruyor.
    makyajlı versıyon zamanına denk geldıgı ıcın 2008 a4 lere göre sorunları gıderılmıstır belkı.eskı makyajsızlar bazı noksanları var denıyor.
    sw seven ve kullanan biri olarak bende allroad bir sonrakıne dusunuyorum.lakın fıyatları mubarek hıc dusmuyor.dıger avantlara göre yuksek...
  • 2013 A4 Quattro'yu uzunca bir süre sürdüm. Ben inanılmaz memnundum şahsen. Ancak allroad'unu bilmem tabi. Bu arada şahsi fikrim 2.0 TDI performans olarak memnun eder seni. Ouattro olayı ise çok ayrı birşey. Ancak bu araçlarla uzun yola gidince farkını çok açık bir şekilde anlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 26 Temmuz 2016; 15:47:55 >
  • İmkanım olsa hemen alacağım araç imkanın varsa hiç düşünme hocam
    Quattro ve 2.0 dizel mükemmel sürüş dinamikleri var

• Hocam kesinlikle mükemmel.

• Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim. Peki allroad ile ilgili düşünceniz nedir?

• Mükemmel bir araç ilk alım maliyeti problem değil ise düşünmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 26 Temmuz 2016; 17:24:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDI A4 2.0 TDI QUATTRO Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nurigokleman20 N kullanıcısına yanıt
    Bütçe problemin yoksa yapıştır geç. Her yola gelecek araç. 1,6 s80 den sonra bulutların üstüne çıkartır.
  • allroad quattro'lari hep sevmemle birlikte ayri bir secenek olarak volvo'nun cross country'lerini de oneririm. fiyat olarak pek bir bilgim yok ama allroad'la aralarinda asiri bir fark olacagini sanmiyorum.

• Neden Allroad ?
  • E segmentten inip D segmentine binmeyin
    Dünya çapında sağlamlığıyla nam salmış arabadan inip kaportasi maymuna dönmüş arabaya binmeyin
    Arabanıza yazılım yaptırın 140 ps civarı güç alın,o da size fazlasıyla yeter.
  • Kullanıcıyı çağıralım.
  • XC70 2.4 D5 de bakilabilir
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    ya aslinda katiliyorumda s80in cok bi e segmentligi yok be hocam audiden nefret etsemde allroadun bir arazi secenegi bence buyuk ozgurluk en azindan benim icin ole geliyor

• Valla mükemmel bir araç ben çok seviyorum bir SW Hayranı olarak. Xc60 da bakılabilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

ya aslinda katiliyorumda s80in cok bi e segmentligi yok be hocam audiden nefret etsemde allroadun bir arazi secenegi bence buyuk ozgurluk en azindan benim icin ole geliyor

S80 E segmentinin dik alasidir be
    malzeme kalitesi 1. sinif
    yalitim konfor 1. sinif
    koltuklardaki derinin kalitesine kadar 1. sinif.
    sağlamlik desen adamlarin mesleği zaten
    daha napsinlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lova

2013 A4 Quattro'yu uzunca bir süre sürdüm. Ben inanılmaz memnundum şahsen. Ancak allroad'unu bilmem tabi. Bu arada şahsi fikrim 2.0 TDI performans olarak memnun eder seni. Ouattro olayı ise çok ayrı birşey. Ancak bu araçlarla uzun yola gidince farkını çok açık bir şekilde anlıyorsunuz.

şu quattro olayını açar mısınız ? bizde bişeyler öğrenelim. uzun yol ve fark ne anlama geliyor ? neye göre uzun yolda farkeden nedir ? benim bildiğim performans benzinli motorda olur. dizel ve performans ne demek 3-4 bin devir çeviren motormu performans sunuyor ? sorularımı cevaplarsanız memnun kalırım. bizde aydınlanmış oluruz hem. forumcak sizin tecrübelerinizden kazanım elde ederiz !
  • quattro audilerin olmazsa olmazı.aracın sürüş dinamiklerinden tut her anlamda konforunu yol tutuşunu güvenliğini etkiliyor.tabi o arabada kaporta namına bir şey olmadığı gerçeğini değiştirmiyor bu.
  • S80'e göre çok daha keyifli bir araç olur. Ben olsam alırdım.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    elbette audi alıyorsan quattro alacaksın.ama uzun yolda farkı neymiş merak ettim :D hadi viraj kabiliyeti dese kayma filan dese ıslak zemin dese karda kışta dese anlıcamda uzun yolda quattro ne farkı varmış bilmediğimiz bu soruya dünyacak cevap bekliyoruz. sanırım audi üreticileri bile farkedemedikleri bişeymi var diye cevap bekliyorlardır.

edit: performans ve dizel bu konu gene apayrı bir olay :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 27 Temmuz 2016; 0:55:00 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.