Şimdi Ara

Audi Q2 1.0 tfsi design alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
18.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    a4 çok büyük hocam o yüzden tercih etmedim yoksa mantıklı olan araç a4 tabi ki
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    şehir içinde performansı fena değil deniyor bilemedim ya içimde bir heves var açıkçası araca karşı engel olamıyorum :D
  • dış görünümünü çok beğeniyorum hocam
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    kullanamadım yoğunluktan ama a3 1.0 olan arkadaşım var gayet memnun çekişinden çok bir fark olacağını sanmıyorum
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    almayı düşündüğüm araçta bu dediğiniz özellikler var ancak çekiş konusu soru işareti evet test sürüşü yapamıyorum bir türlü araç orada olmuyor veya ben müsait olmuyorum. premium takıntım var maalesef hocam yani ateca da mantıklı geliyor ama seat markası nedeniyle almak istemiyorum açıkçası:(
  • Ben 2017 a3 1.0 116 hp dynamic prestige kullanıcısı olarak motor performansından gayet memnunum. Yüksek hızlarda dahi 1.0 olduğunu anlayamazsınız. Torku da yüksek herhangi bir sıkıntı kesinlikle yaratmıyor. Ben de aracımdan sıkılmaya başladım ve 3.20 almayı düşünüyorum. Sizin aracı değiştirme nedeniniz olan kronik sorunlar nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    3008 çok öneriliyor ama maalesef bmw audi mercedes dışında araç düşünmüyorum hocam
  • gla aslında hayal ettiğim araç ancak bütçemi aşıyor hocam
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    depo,turbo ventili,yakıt şamandrası,bobinler bujiler,turbo yağ su kaçağı, akü vs bir ton parça değişmek zorunda kaldım son 2 ay içerisinde bıktırdı açıkçası
  • gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    depo,turbo ventili,yakıt şamandrası,bobinler bujiler,turbo yağ su kaçağı, akü vs bir ton parça değişmek zorunda kaldım son 2 ay içerisinde bıktırdı açıkçası. 3.20 düşünüyorsanız dizel alın iED paketi baya hassas sanayideki ustalarım da aynısını söylüyor. Tabi bazı araçlar temiz bakımlı olabilir ama ben ekspertize soktum ve sanayide 2 ustaya gösterdim sorun yok dediler. 2-3 ay içerisinde 14 bin lira masraf çıkardı bana.
  • Sırf önünde halkası var diye alan alır halkasını çıkar bir kişi bile dönüp bakmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam premium takıntım var diyip audiye bakman da farklı bir düşünce. Sonuç olarak VW grubu yani balon, ayrıca distribütör olayı herkesçe malum. Premium diyorsanız ya aynı markadan devam edin ya da mersoya bakın. İlla birşeyler çıkacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmt

depo,turbo ventili,yakıt şamandrası,bobinler bujiler,turbo yağ su kaçağı, akü vs bir ton parça değişmek zorunda kaldım son 2 ay içerisinde bıktırdı açıkçası. 3.20 düşünüyorsanız dizel alın iED paketi baya hassas sanayideki ustalarım da aynısını söylüyor. Tabi bazı araçlar temiz bakımlı olabilir ama ben ekspertize soktum ve sanayide 2 ustaya gösterdim sorun yok dediler. 2-3 ay içerisinde 14 bin lira masraf çıkardı bana.
    ikinci el araç alıp, çok fazla km yapmadan kronik sıkıntıları var demek pek mantıklı değil. Aracın bakımları zamanında yapıldımı? ve nerede? yakıtı nereden aldı vs. bir sürü soru işareti var. kendiniz sıfır alıp 70-80 bin km yapsanız anlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 31 Temmuz 2019; 19:32:46 >
  • dtmt D kullanıcısına yanıt
    160 bin civarına 2014 falan var diye biliyorum. Ben de düşünüyorum o yüzden söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtmt

almayı düşündüğüm araçta bu dediğiniz özellikler var ancak çekiş konusu soru işareti evet test sürüşü yapamıyorum bir türlü araç orada olmuyor veya ben müsait olmuyorum. premium takıntım var maalesef hocam yani ateca da mantıklı geliyor ama seat markası nedeniyle almak istemiyorum açıkçası:(
    Premium takıntınız mantıklı ve seçenekleri daraltmak açısından rahatlatıcı. Bütçe uygunsa bu dedikleriniz dışına çıkmamak (belki Volco eklemek) çok mantıklı. Ben de VW, opel, FORD , mazda dışına çıkmamaya çalışıyorum

Fakat ben dediğim gibi kiralık Q2 de o premium havasını yakalayamadım . Hatta benim yeni focus ST line daha premium hissettiriyor bana. Muhtemelen Q2 kiralık araç olduğu içindir. Sahipleri aracın çekişinden memnun olduğuna göre , 4 kişi +4 ufak valiz olduğumuz için belki de bize yetersiz geldi. Siz tek veya 2 kişi kullanacaksanız belki yeterli gelir.

• Q2 den vazgeçtim arkadaşlar, önerilerinize açığım 170 bin bütçeyle siz olsanız ne alırdınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.