Şimdi Ara

Aracın bakımını muayeneden önce mi sonra mı yaptırmak lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracın debriyaj veya başka bir yerinde sorun var gibime geliyor. Bu ay içerisinde muayene var. İlk defa araç muayene deneyimim olacak bu. Bir arkadaşım önce muayeneye götürmemi, orada zaten sıkınıtlı noktaları söyledikleri ve bunları halletmem için 1 ay süre verildiğini belirtti. Sizce hangisi daha mantıklı? Muayeneden önce mi sonra mı? Şimdi sanayiye gitsem kimseye de güvenemiyorum yani. Tanıdık usta da yok.

• Bir de sol dikiz aynası çatlak. Bazı yerlerden yapıştırdım. Burada bir sıkıntı çıkar mı?
  • Eğer zaman sorununuz yoksa yani tekrar gitmek sorun olmayacaksa önce gidin muayeneye sonra bakım yaptırın. Ben gitmeden önce bakıma soktum, fren sisteminde sorun varmış servis farketmedi. Benden para alınmamıştı ama yinede zaman kaybı yaşamış oldum önceki gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_mert

Eğer zaman sorununuz yoksa yani tekrar gitmek sorun olmayacaksa önce gidin muayeneye sonra bakım yaptırın. Ben gitmeden önce bakıma soktum, fren sisteminde sorun varmış servis farketmedi. Benden para alınmamıştı ama yinede zaman kaybı yaşamış oldum önceki gün.

Sanayiye gidip ön arka frenlere ve rotlara baktırayım diyorum. Ama insanlara da güven kalmadı kı. Para koparmak için herşeyi yapıyorlar.
  • bence baktırmakta fayda var eğer aracınızda bilmediğiniz problem varsa en azından tekrar muayene için sıra alıp tekrar gidip zaman kaybetmemek ve güvenliğiniz açısından önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

bence baktırmakta fayda var eğer aracınızda bilmediğiniz problem varsa en azından tekrar muayene için sıra alıp tekrar gidip zaman kaybetmemek ve güvenliğiniz açısından önemli..

Özel servislerden birine gideyim diyorum. Bir yandan da millete güvenemiyorum.
  • ben daha önceki aracımda muayeneden önce aracı ustaya gösterdim eksiği noksanı neyse yapalım muayene sıkıntı olmasın hesabı,far ayarı yapıldı fren yağı ve hortumları değişti ayar yapıldı aks körükleri falan fıstık bir sürü parça değişti
    dedim tamammı usta
    usta dedi tamam aracı al götür muayeneye kenarda otur çayını iç
    aldım aracı orhanlıya gidiyorum ilk defa frene basmamla beraber drift yapmaya başladım aracın başı bir tarafa kıcı bir tarafa gidiyor.eski haline şükrederdim,yarı yoldan geri döndüm tekrar ayar yaptırıp güç bela o gün muayeneden geçebildim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.