Şimdi Ara

Avis firma dolandırıcılar ile kopya site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bu hafta ortalama faizleri ile beraber 630 bin TL dolandırıldık.

Konu basit ; avis firmasının ( sitesine benzer site alt yapısı ile) araç ,filo kiralama firması adına

Türkiye de paravan bir ekip ve yurt içi ve dışı ekipleri ile

Birlikte

Araç kiralama sürecinde , kapora ,araç kiralama bedeli, kasko yüksek değer ve kasko geri iadesi adı altında

Sanal alışveriş üzerinden konuşarak

Gerçek manada daha aracı kiralamadan ,

Sanal olarak telefon görüşmesi üzerinden sizleri düşünmenize zaman vermeden çete üyelerince

Bir arama bitiyor,diğer arama başlıyor

Ve bu konuda Avis ve köklü firma olduklarıni ve sizlerde bu firma ve itibarı ve sürecin sonuna kadar güzel bir konuşma üslubu ile sizlerle diyalog halinde ödeme ve ihtiyaçlarını temin etmek için ( kiralicaginiz araç ) on kapora , kasko,kasko gelmedi tekrar gönderin size iade olcak diye ard arda 2_3 lu işlem ve sigorta araç ücreti gibi değerler istenirken rakamlar 3bin/10bin/60bin/100bin gibi rakamlara ulaşıyor.

Ve giden para malesef gittiği vakitten sonra muhatap ve iletişim yok, sizler engelleniyorsunuz tekrardan

Aynı irtibat no lar ve paravan site ile satışa devam ediyorlar

Konu savcıliga iletildi.

Sizlere buraya yazdığımız isim ve soyisimlere dikat etmenizi ve ödeme olarak yapmamanız gerektiğini

İfade ederim

Osman HIDIR

Baran KÜPCÜK

Kullanılan dolandırıcı numalari

(05050052778)

(05452465527)

Genelde WhatsApp ağırlıklı iletişim ve ses yolu seçmekteler

Numalari polis ve savcılığa ileterek

Toplu dosya , davasına cevirebiliriz

Bu konuda mağduriyet yasiyankari

Gaziosmanpaşa polis karakolu ilgili birime gelerek

Bizlerle irtibat kurabilirsiniz

Bu sorunları ve şahısları hep beraber bulalım

Şuan için tespit ettiğimiz şahıslar bunlar

Tespit ettiğimiz sahte site : https://onrentcar.com/

Sizlere photoshop üzerinden sahte e- satış faturası kesilmekte , yaptığınız ödeme için sahte bir e fatura gönderiliyor

Mersis veya başka bir acenta sisteminde veri adı ve şahıslar yoktur.

Basit bir araç kiralama nerelere geldiğini anlamiyan insanlar var , min zarar banka faizleri ile beraber ( şuan 650 Bin TL civarında) bunu idrak edemeyen insanlar

Toplum için burda bilgi verdiğimizi ve bu şahısların Google aramasında bu foruma ulaşarak

Mağdur insanları , tek çatı da polis ve emniyet ve savcılık dava birleştirme için çaba verdiğimizi anlamanızı istiyorum

Forum yöneticilerini durumu anlamaları ve ifade ettiğimiz olaylara başka insanların düşmemesi için,konunun açık kalmasını rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhankorkmaz -- 5 Eylül 2024; 13:24:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çok geçmiş olsun . Anlayamadım nokta 650 bin tl parça parça kesildiğini belirtmişsiniz ama örneğin 100bin tl kiralama için neden kartımda provizyon bekleteyim ? Mebla çok yüksek diye düşünmediniz mi ? Kiralama kaç gün olarak yapacaktınız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aga 650 bine araba alıp geçersin ya ne kirası bu rakamlara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Site ben dolandırıcıyım diye bağırıyor.

• Arkadaş hangi firma 100 bin çeker mahalle arasında rentte bile olmuyor hele hele 650 bin ne araba mı alıyorsun

siteye de baktım araba resimleri hariç avisle alakası yok bambasit bir site hazırlaması 5 dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Eylül 2024; 21:16:2 >
  • Çok geçmiş olsun arkadaşım umarım mağduriyetin bir son bulur. Ben araba kiralayacağım zamanlarda daima enuygun kullanıyorum gayet memnunum sana da tavsiye ederim . Bu devirde çakma sitelere , kişilere güvenmemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimgray -- 16 Eylül 2024; 4:54:8 >
  • Bu siteye 650 bin tl kaptıranlara özel satılık köprü var iletişim için WhatsApp!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1500 liraya a4 veriyorlar. Sülün osman misali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar sizi bulmuş sağmaya başlamışlar. Taki süt bitene kadar geçmiş olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende birebir avisi kopyalamışlar benzer bir domain almışlar diye siteye girdim. Avis ile hiç bir alakaları yok bence başlığı düzenleyin. Olan olmuş geçmiş olsun.

• Canınız yanmış geçmiş olsun ama avis ile hiç alakası yok.

Avis ile nasıl ilişkilendirdiniz anladım. (yazdığınız adres dahil olmak üzere)

Umarim çözüm bulursunuz...

(bu arada başlık çok yanlış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 17 Eylül 2024; 11:13:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.