Bildirim
Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Renault un her modeli albenisi var ama bu model çok itici be arka kasası özellikle -
deneme sürüşü yapmanı tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: CemalSanane
Renault un her modeli albenisi var ama bu model çok itici be arka kasası özellikle -
hayırlı olsun. fotoğraflı inceleme konusu yaparsanız çok iyi olur almayı düşünenler için merak edenler için. -
hayırli olsun gule gule kullanin insallah
bu iki resimde arac cirkin cikmis bazen yolda goruyorum cok daha yakisikli arac -
Bi bitmediniz. -
geçen konuşuldu, 1.6 motorla aynı vergisi varmış 1.32 litre hacimli olduğu için, 1.2 kalsaymış keşke... -
Hayirli olsun.
Bu 1.0 motor şuan Yeni Micra ile geldi. Ayrica yeni Clioda da görucez.
Dusterda da 2020 yilinda CVT sanziman kombinasyonuyla sunulacagi söyleniyor -
Hayırlı olsun aynı aracın (comfort) dizel otomatiği var . Bu yıl Şubat ayında 107000 almıştım. Çok memnunum araçtan . Keşke daha dolu olsaydı. Aldığımda fırsat aracı prestige yoktu . Çok boş olması dışında bence müthiş bir suv kazasız belasız inşallah, -
Hayırlı olsun abicim, çok sevindim. -
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın -
hocam bu ülkede egeaya denmedik laf bırakılmaz ama gel gör ki 4 senedir satış lideri.quote:
Orijinalden alıntı: fasttornado
Bu mesaj silindi.
ben almıyorum sen almıyorsun kim alıyor peki bu aracı?
aracı alan arkadaşa da hayırlı olsun.
bu siteye göre hareket ederse insanın işi zor. -
Benim aracım 1.0 TCe 100bg onun için vergi avantajı var 1.6 nın yarısı kadar vergisiquote:
Orijinalden alıntı: willyyyyy
geçen konuşuldu, 1.6 motorla aynı vergisi varmış 1.32 litre hacimli olduğu için, 1.2 kalsaymış keşke... -
20 yıldır burada yazıyorum dediğiniz gibi milletin ipiyle kuyuya inilmez, evet bizde biliyoruz o paraya araba çok ama sıfıra binilecek se maalesef biri teneke demiş he teneke peki sıfır volvo almaya bütcesi var mı yok, zaten babasının abisinin arabasıyla burada hava atıyor bir çoğu.quote:
Orijinalden alıntı: erka1907
hocam bu ülkede egeaya denmedik laf bırakılmaz ama gel gör ki 4 senedir satış lideri.
ben almıyorum sen almıyorsun kim alıyor peki bu aracı?
aracı alan arkadaşa da hayırlı olsun.
bu siteye göre hareket ederse insanın işi zor. -
Sizde hayırlı olsun confort da olsa epeyce dolu bir araç benim kide confort bilerek aldım 3-5 özellik için 10 bin fazla vermeye gerek yokquote:
Orijinalden alıntı: perfectstrangers
Hayırlı olsun aynı aracın (comfort) dizel otomatiği var . Bu yıl Şubat ayında 107000 almıştım. Çok memnunum araçtan . Keşke daha dolu olsaydı. Aldığımda fırsat aracı prestige yoktu . Çok boş olması dışında bence müthiş bir suv kazasız belasız inşallah, -
Sen stepneye istetme diyen şu meşhur arkadaş değil misin? -
çekısı nasıl arkadasım tce motor turbo desteklımı aydınlatabılırsen sewınırım
Yaş 33 baba parası yok. Babam hep doblo ve dustere binmek istiyodu. Babam için araba almaya niyetlendim. Önce geniş bagaj rifter düşündüm. Duster alsam mı acaba dedim. Yok yok kredi çekip kendi aracımı satıp imkanlarımı biraz zorlayıp kodiaq alayım dedim.Nihayetinde 2020 olmadan bi araç hayırlısıyla almalıydım. Birgün netleştirmek adına rifter, 0.9 tce sandero (1.0 tce ye en yakın performans diye) ve duster 1.3 tce test sürüş yaptım. Oturdum düşündüm. Doblo rifter ticari bize uygun değil. Kodiaq alsam imkanlarımı çok zorlayıp alacaktım ben arabasız kalacaktım. Duster 1.0 tce karar kıldım. Çok düşündüm. Fazlaca kredi çekip arabanın kölesi olacağıma, huzursuzlanıp sürekli camdan aracı kontrol edeceğime, az krediyle işimizi görecek bi arabaya zorlanmadan binip araba bizim kölemiz olsun istedim. Baba parasıyla araba alıp efendi efendi binene saygım sonsuz. İmkanları olanlar iyi arabalara binmeli. Yaşım ve tecrübelerim belki bu forumda bulunanlara nasihat verecek kadar yeterli değil ama nacizane görüşüm kısıtlı bütçeyle lüks arabalara çok para yatırıp zorda kalmayın. Uygun fiyatlı sıfır arabalara verilen paralarla 2. El araç da alınabilir bu da tercih meselesi. Ben tercihimi dusterdan yana kullandım. Herkese kazasız sürüşler. Şunu da belirteyim bilgilendirmek adına her aracın kusurlarını ifade edebilmeliyiz yeter ki niyetimiz kötü cümlelerimiz kırıcı olmasın.
|
|
Sen stepneye istetme diyen şu meşhur arkadaş değil misin?
|
GODLİİKEE demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Size mi soracakti??? |
burada da mı bittin, ne fark eder, yedek lastik de sen daha Türkçe olur.
|
GODLİİKEE demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
2016 da sıfır olarak duster aldık, üç buçuk yıl oldu araçta bir hata arıza yok. bakıma da geç gittiği halde hiç sorun çıkmadı çok şükür. dağ köyünde kullanılıyor, sürekli dağa çıkıp iniyor araç ama maşallahı var. o yollarda şahinler broadwayler dökülüyor iki üç senede. duster sağlam çıktı. öyle 3-4 senede dökülen bir araba değil. koltuklar şahin koltuğu gibi konfor yok vs ama köylü jipi, çakma şehir jiplerinden de daha iyi çamurda karda. |
Benzer içerikler
- lastik tamir kiti lastiğe zarar verir mi
- dizel mi benzin mi daha uzun ömürlü
- yakalamalı aracı saklamak suç mu
- sarı ışıkta geçmenin cezası var mı
- falken ziex ze310 ecorun yorum
- passat üretimi durdu mu
- ford f-line fiyat
- volkswagen fiyat listesi 2022
- amarok 4x4 sifir fiyatları
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X