Şimdi Ara

BMW 525D XDRIVE ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
17.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba yeni bir araç alma arefesindeyiz. 250bin lira bandında araç arıyorum.
    piyasayı 1 2 aydır takip ediyorum. Bmw almaya karar kıldık.
    Daha önce hiç bmw kullanmadığımız için tavsiye ve yardıma ihtiyaç duydum. bütçeme uygun 100bin kmleri geçmeyen 2014 model 5 serisi dizel bakıyorum.
    burada aklımda birkaç soru var.
    Piyasada genellikle 525d xdrive var 520d yerine 525d almak daha mı iyi olur?
    Birçok paket var premium / m sport / xdrive vs
    baktığım araçlarda hayalet ve vakum yok. bu çok önemli mi? hangi paket olması daha iyidir. hangi paket nedir?
    aracı alırken dikkat etmek gereken bmwye has ekstra bir durum var mıdır? varsa nelerdir?
    Bu f10 kasa 2014 525d aracın bir kronik problemi sorunu veya herhangi birşey var mı? vs

şu an aklımdaki sorular bunlar 2 3 araç var görüştüğümüz. Bu hafta pazartesi almayı düşünüyoruz öncesinde bu bilgiler çok rahatlatır bizi. Teşekkür ediyorum.
    BMW 525D XDRIVE ALINIR MI?

fotoğraf temsilidir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW 525d xDrive: Bilmeniz Gerekenler

BMW 525d xDrive, lüks ve performans arayan sürücüler için tasarlanmış şık ve güçlü bir sedan modelidir. Ancak, önemli bir yatırım yapmadan önce aracın potansiyel artılarını ve eksilerini tartmak her zaman akıllıca bir fikirdir.

Kronik Sorunlar

BMW 525d xDrive'ın bilinen bazı kronik sorunları vardır. Bunlar arasında zamanlama zinciri sorunları, EGR valfi sıkıntıları ve partikül filtresinde tıkanıklıklar yer almaktadır. Bu sorunlar, pahalı onarımlara yol açarak sorun yaratabilir.

Kullanıcı Yorumları

BMW 525d xDrive kullanıcıları, genel olarak araçlarından memnun görünüyorlar. Gücüne, yol tutuşuna ve lüks iç mekanına övgüler yağdırıyorlar. Ancak bazı kullanıcılar, yukarıda belirtilen kronik sorunların yanı sıra yakıt verimliliğinin beklentileri karşılamadığı konusunda şikayette bulunuyorlar.

Alınır mı?

BMW 525d xDrive'ın alınması tavsiye edilip edilmeyeceği sorusu, birkaç faktöre bağlıdır. Bütçeniz, yaşam tarzınız ve sürüş ihtiyaçlarınız gibi hususları göz önünde bulundurmalısınız. Kronik sorun potansiyelini göz önünde bulundurmanız da önemlidir.

Full Paket Hangisi?

BMW 525d xDrive, farklı donanım paketleriyle sunulmaktadır. En eksiksiz paket, genellikle "full paket" olarak adlandırılır ve deri döşeme, navigasyon sistemi ve diğer premium özellikler gibi öğeleri içerir. Hangi paketin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğuna karar vermek size kalmıştır.

Sonuç

BMW 525d xDrive, dikkate alınması gereken etkileyici bir otomobildir. Ancak, kronik sorun potansiyeli ve yakıt verimliliği sorunları gibi bazı dezavantajları da vardır. Bu faktörleri dikkatlice değerlendirmeli ve nihai kararınızı vermeden önce kapsamlı bir araştırma yapmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    yanıtınız için teşekkür ederim. fiyatlar şişirme dediğiniz gibi saçma bir piyasa var. 250 civarına anlaştığim bir araç var 1 çamurluk boyalı birde tampon orjinal değişmiş bu kadar. m sport paket diyor. ama m paket nedir onu da bilmiyorum. sadece tampon farklı galiba
  • Temiz X drive bulursan daha iyi tabi, paket olayında vakum ve hayalet ekran bence gereksiz. Bu araçları alırken en önemli şey diferansiyel onun için iyi bir ustaya baktırın çünkü hor kullanılanlarda vuruntu olabiliyor içine gres basıp kapatıp elden çıkarıyorlar dikkat edin.
  • AO A kullanıcısına yanıt
    yarın aracı görmeye gideceğim. hatasız araç için 275lere çıkmak gerek. otorapora göstermeyi düşünüyorum. iyi diye duydum. ama ustaya göstermek gerek o zaman.
  • 525d nin bir kronik problemi var mıdır?
  • Model yılı 2014 ve 100 binkm altı bulmanız zor.Yani bulsanız da kilometreye çok iyi baktirin,oynanmis olma ihtimali var.Benzinlilerinin asiri yaktigini biliyorum.Kronik sorunlara dair asagida bir baslik var.Bir de meshur tahrik arizasi var sanirim.

https://forum.donanimhaber.com/f10-525xd-kronik-sorunlar--130410788
  • Araç sahibi değilim fakat genel olarak gördüğüm hem yetkili hem özel servislerde 525xDrive'ların genel anlamda problemi Zincir ve 4 çekerde oluşan şuan aklıma gelmeyen bir problemdi.

4 çeker sevdalısıysanız Audi'de güzel bir seçenek olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    BMW 320D MI 320I ED MI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 çeker sevdalısı değilim. aslında 5.20d arıyordum. 525d denk geldi hep. problemsiz temiz araç aradığım için bunları soruyorum. 520d ile 525d arasında çok yakıt farkı yok galiba
  • Mekanik kısmı çok pahalı
    Bizim şirkette vardı. 3 4 kere bozuldu 20 bin civarı masraf açmıştı
  • aracı gördüm. sonradan m pakete çevrilmiş.
  • kocaelinde tarcanlara göstermeden almayın veya düzce onay ekspertiz

geçen adamın biri 350bınliraya almış bmw. araba pert çıkmış. Bmw gibi araçları çok yanlıyorlar. bu sebepten çok dikkatli olun.
  • Biz yakın zamanda şirket aracını sattık. Sıkıntısı yoktu pek, 2012 modeldi sadece.

Size şöyle söyleyeyim, muhtemelen biliyorsunuz ama bu araçların bakımları ciddi para. Ona dikkat etmek lazım sadece.

Vakum kapı gereksiz denmiş, ben de katılıyorum. Cidden gereksiz bir olay.
  • ikinci el hele hele yaşlı bmw almak sanayiden dostlar edinmek demek. Bence uzak durun.
  • 2014 model 100binde araç sizin için yaşlı mı oluyor? 300bin liralardan bahsediyoruz. Bmw ayrıca. bu araçla sanayiden çıkamayacaksam daha ne diyeyim
  • 6 yıllık araba eski sayılır hocam.
    Sahibinde çok fazla motor yapılmış bmw var dşük km'de. Güvenim pek yok o yüzden. Mercedes-Audi-Volvo'ya kıyasla daha çok arıza yapıyorlar. Tanıdıktan falan denk gelmediği sürece ben almam açıkçası.
  • Bizim tanıdık bir usta var bmw bakıyor. İlk alan bmwye biner. Sonrakilere bmw biner lafı favorimdir. Çok dikkatli alın alırken hocam
  • Benim de hayallerimi süslüyor 525 lakin gözüm korkuyor 2.0 olmasından, açabileceği masraflardan.
  • BMW 525d xdrive aracımı Ağustos ayından beri kullanıyorum iç dış m sport beyaz renk. 190 binde ağır bakımlarını yaptırdım komple Zincir seti ön düzen aks ve motor kulakları şanzıman yağı karteri vs tüm bakımları toplam 20 bin TL. Ben binmek için aldım ve masraftan kaçmadım şu an maşallahı var hiç bir sorun yok almak isteyenler düzgün kullanılmış bakımlı araç baksınlar düşünen herkese tavsiye ederim Passat vs gibi araçlara binmektense bu tarz araçlar daha mantıklı. Her 10 binde düzenli yağ değişim yapıldığı takdirde hiç bir zaman sahibini üzmez emin olun. Bundan önce de bmw 320d vardı 7 yıla yakın kullandım her 10 binde yağ filtre vs bakımları yaptırdım hic beni üzmedi.
    Passat da dahil 3-4 araç alıp sattım ama hiç biri BMW bin yerini tutmadı. Temiz bulursanız direk alıp gecin👍
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.