Şimdi Ara

MERCEDES CLA ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
12.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , CLA ile ilgileniyorum.Sizin yorumunuz nedir ? Bmw 3 serisi ile fiyatlar aynı gibi. Ne yapılmalı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MERCEDES CLA Alınır mı?

Mercedes CLA, Alman otomotiv devi Mercedes-Benz tarafından üretilen şık ve sportif bir kompakt lüks otomobildir. Peki Mercedes CLA alınır mı, alınmaz mı? İşte karar vermene yardımcı olacak bazı önemli faktörler:

Mercedes CLA Neden Tutulmuyor?

Mercedes CLA, bazı nedenlerden dolayı rakiplerine göre daha az popüler olabilir:

• Yüksek Fiyat: CLA'nın fiyatı, benzer büyüklükteki diğer lüks otomobillerle karşılaştırıldığında nispeten yüksek olabilir.
    • Sınırlı Arka Koltuk Alanı: CLA'nın arka koltukları, uzun yolculuklarda rahatsız olabilecek bazı kişiler için biraz sıkışık olabilir.
    • Bagaj Hacmi Sınırlı: CLA'nın bagaj hacmi, sedan veya SUV gibi daha pratik araçlarla karşılaştırıldığında sınırlıdır.

Mercedes CLA Alınır mı?

Mercedes CLA'nın tutulmama nedenlerine rağmen, yine de dikkate alınması gereken bazı avantajları vardır:

• Şık Tasarım: CLA, göz alıcı tasarımı ve sportif görünümüyle dikkat çekiyor.
    • Güçlü Motorlar: CLA, yakıt verimliliğinden ödün vermeden güçlü performans sunan çeşitli motor seçenekleriyle geliyor.
    • Lüks Kabin: CLA'nın kabini, yüksek kaliteli malzemeler ve ileri teknoloji özelliklerle donatılmıştır.

Mercedes CLA Kullanıcı Yorumları

Mercedes CLA kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Sahipler, aracın şık tasarımını, güçlü motorlarını ve lüks kabinini övmektedirler. Ancak bazı kullanıcılar, arka koltuk alanı ve bagaj hacminin kısıtlı olmasından şikayet etmektedir.

CLA 180 d Yorumları

CLA 180 d, CLA serisinin popüler bir dizel motor seçeneğidir. Sahipler, aracın yakıt verimliliğini ve güçlü torkunu övmektedirler. Ancak bazı kullanıcılar, dizel motorun biraz gürültülü olabileceğini belirtmektedir.

CLA 180 d Yakıt Tüketimi Yorumları

CLA 180 d'nin yakıt tüketimi yorumları genellikle olumludur. Sahipler, karmaşık kullanım koşullarında bile aracın yakıt ekonomisinin iyi olduğunu belirtmektedirler.

Sonuç

Mercedes CLA, şık tasarımı, güçlü motorları ve lüks kabini ile dikkat çeken bir kompakt lüks otomobildir. Bununla birlikte, yüksek fiyatı, sınırlı arka koltuk alanı ve bagaj hacmi gibi bazı dezavantajlara da sahiptir. Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, Mercedes CLA'nın senin için uygun bir seçenek olup olmadığına karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dogan Slx Diyorum çatara çutara pat pat kontak aç kapa vutututu
  • tek veya iki kişi binecekseniz alınır ve olumsuz yorumlardan etkilenmeyecekseniz..

bende cla ve 3 kasa arasında kalmıştım 4 kişilik aile olduğumuz için ve CLA yorumlarının hep olumsuz olması nedeniyle vazgeçmiştim.
    ama tasarımı çok hoşuma gidiyor. hala gönlüm var
  • Passat al

• Bende 2019 siyah CLA 200 AMG kafaya taktım. Araç hem kasa hem iç design hem yeni 1.33 163 hp yeni motor (8.2 sn 0-100 , karma tüketimide 5.6 diyorlar) sene sonu ötv indirimi falan olsada alsak. Şu anki fiyatı 300k. Benim için alınabilir fiyatı 200k
    Alaatin61youtube
    2019/2020 Mercedes CLA AMG | FULL REVIEW Interior Exterior Infotainment
    https://www.youtube.com/watch?v=P4XWIItMAog&t=151s

• Boş yapmayın

• Teşekkür ederim 3 kişiyiz sıkıntı yaratmaz ama araştırmaya devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    CLA 200 AMG ALINIR MI?
    7 yıl önce açıldı
    BMW 320İ Alınır Mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni kasada çok güzel ama ben eski kasanın arkasını daha çok seviyorum gariplik bende galiba

• CLA sadece bana mı tuhaf geliyor gövdesi degişik sanki?
  • Şekil itibariyle çok güzel bir araç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı şekilde bende kararsızım 318i ve cla200 Amg ikisinde benzinli , fiyatları aynı 2014 -2015 model 40-70 bin km arası 140-160 bin tl ye ne alabiliriz

• Coupe araç . Tuhaf derken ?

• Bilmiyorum beğenemedim aracı
  • F30 alırdım
  • Konuyu görünce aklımdan geçen tek kelime.

Para varsa neden alınmasın
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
    o ufak kalır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

o ufak kalır hocam
    CLA'ya göre ufak kalacağını sanmam
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
    Araç ateş ediyor yanlız
  • Hemde nasil alinir. Inci Beyazi catisi siyah olandan alirim birtane.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.