Şimdi Ara

CLA 200 AMG ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
28.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2013-2014 Model aralığında yarı otomatik benzinli CLA 200 Amg paket alınır mı?

Arabayı nasıl bilirsiniz?

100 - 110 bandına sahibinden üzerinden güzel arabalar buldum. Arabanın sportif tarzı çok hoşuma gitti.

CLA 200 AMG ALINIR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FpsMachine -- 17 Nisan 2018; 23:28:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: golfçü_

Arkaya otudan kambur olur . 1.70lik mat kardeşimden örnek görsel.

CLA 200 AMG ALINIR MI?
    Arabayı arkada oturan yolcular için mi? yoksa kendimiz için mi? alıyoruz.

Bırakın abi ne kadar dert ediyorsunuz arka kafa mesefesini nerde cla konusu varsa bu yazılıyor.

Cla alacaktım ahmet arkadaşım 1.85 boyunda sırf o arka koltuk rahat etsin diye çok sevdiğim arabadan vazgeçip almadım. Falan gibi abi yeter ya rica ediyorum.
    Şu forum harbiden tuhaf arkadaş. Millet coupe aracın arkası dar diye, amg araç suspansiyonları sert diye eleştirmiş ya la

Arkadaşlar araç coupe olduğu için arkası dar. Ayrıca spor havası verilmesi için de sert bir araç. Yani tam da öyle olsun diye yapılan bir araç.

Güzel kardeşim yaşın 23 ise ve bu tarz araçlara binme fırsatın var ise gayet uygun araç cla. Ön koltuk, oturuş pozisyonu gayet güzel. Arka tarafta oturacak adam da az yesin o sana tavsiye ettiği aracı kendisi alsın seni gezdirsin arka koltukta.

Bmw ye daha sıcak bakan bir abin olarak şunu söylerim, bu tarz araçlar özel araçlardır. Yok mercedes değilmiş yok reno motorluymuş muhabbetlerine hiç takılma. Amg olmasına bile gerek yok. Düz, en boşu bile olsa gayet de güzel ekmek yedirir sana bu araçlar. Genç adamsın illa bir şekilde bindiğin aracı kızlar görecek. Emin ol aynı paraya alacağın çoğu araçtan daha fazla ilgi göreceksin.

Bana sorsan 1 serisi veya 3 serisi al arkadan itişin eğlencesini yaşa derdim. Veya a3 serisi sedan veya a4 de bakabilirsin o paralara. Ama hoşuna bu araç gittiyse hiç korkun olmasın araç gayet de yeterli ve iş görür bir araç.
    Şahsi görüşüm bir insan araba alırken içine sinen arabayı almalı...

Önümde CLA,C,3,A3 gibi seçenekler olsun ve şekil olarak CLA'yı beğeneyim kesin olarak CLA alırım.

Evet diğer alternatiflere göre performans konfor vb. dezavantajları olabilir ama emin olun istediğiniz arabayı almış olmanın hissi

tüm dezavantajlara ağır basar.Tam ortada olup tavsiye istense belki başka modeller söylenir ama CLA aklında varsa alınıp geçilir.

Diğer araçları alıp binsenizde yolda CLA gördüğünüzde aklınız hep o araca takılı kalır, tecrübeyle sabit.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes CLA 200 AMG: Alınır mı?

Mercedes CLA 200 AMG, sportif tasarımı ve güçlü performansıyla öne çıkan bir araçtır. Eğer bir CLA 200 AMG almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki bilgilere dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Mercedes CLA 200 AMG Nasıl Bir Araba?

Mercedes CLA 200 AMG, CLA serisinin en güçlü modellerinden biridir. 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motora sahiptir ve 225 beygir gücü ve 350 Nm tork üretir. 0'dan 100 km/s hıza sadece 6,3 saniyede ulaşabilir ve maksimum hızı 250 km/s'dir.

CLA 200 AMG Alınır mı?

CLA 200 AMG, sportif sürüşü ve lüks özellikleri ile öne çıkan bir araçtır. Eğer aşağıdaki ihtiyaçlarınız varsa, CLA 200 AMG sizin için uygun bir seçim olabilir:

• Sportif bir sürüş deneyimi arıyorsanız
    • Güçlü bir performansa sahip bir araç istiyorsanız
    • Lüks ve konforlu bir kabin istiyorsanız

CLA 200 Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

CLA 200 AMG alırken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz önerilir:

• Yakıt Tüketimi: CLA 200 AMG'nin yakıt tüketimi, sportif sürüş tarzınıza bağlı olarak değişebilir.
    • Bakım Maliyetleri: Mercedes-Benz araçlarının bakım maliyetleri diğer markalara göre daha yüksek olabilir.
    • İkinci El Değeri: Mercedes-Benz araçları genellikle iyi bir ikinci el değerine sahiptir, ancak CLA 200 AMG'nin değer kaybı diğer CLA modelleriyle karşılaştırıldığında daha yüksek olabilir.

CLA 200 AMG Yorumları

CLA 200 AMG hakkında yapılan yorumlar genellikle olumludur. Sürücüler, aracın sportif sürüşünü, güçlü performansını ve lüks kabinini takdir etmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, yakıt tüketiminin yüksek olmasından ve bakım maliyetlerinin pahalı olmasından şikayet etmektedir.

Sonuç olarak, CLA 200 AMG, sportif sürüşü ve lüks özellikleri ile öne çıkan iyi bir seçimdir. Ancak yakıt tüketimi, bakım maliyetleri ve ikinci el değer kaybı gibi faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • önden çekiş, arka kafa mesafesi kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

önden çekiş, arka kafa mesafesi kötü
    Yaş 23 bekar adamım :) Gitmez mi? Arkası cidden çok mu dar?

Kırmızı + gece paketli olanları görünce bile içim bir hoş oluyor üstat
  • Arka kafa mesafesi çok sıkıntılı.Tabiki güzel araba ancak performans beklentisi varsa bmw bakılabilir.
  • amg paketse alınır, gerçek bir mercedes hissi vermediği bir gerçek ama o fiyat seviyesinde de gayet iyi bir araç ama bence kırmızı renk değil de füme rengi çok daha güzel
  • Dıştan mercedes görüntüsü var ama gerisi pişmanlık. Süspansiyon çok sert, önden çekiş, malzeme kalitesi düşük. Türkiye yollarına gitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paralara zor bulunur renk olarak siyah beyaz detayli al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    BMW E90 3.16i alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilemiyorum.

• Ben de C serisinden daha çok beğeniyorum iri insan oturmayacaksa normal insan için sıkıntı olmaz arkası.Ama göründüğü kadar performans yok maalesef önden tahrikli olması da negatif bir yön
  • Ya nasıl performans yok

Ne kadar düz bakıyorsunuz olaya

Tabi hepiniz 109beygir dci diye yazıyorsunuz dimi? Delikanlı gibi cevap verin kıvırmayın çünkü ön yargılısınız

Araç 156beygir

Bir de yazılım atılır 190civarına çıkar

Çok performans istiyorsanız arkadaşımda 600 beygir wrx sti var size onu verelim de boş boş konuşmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaya otudan kambur olur . 1.70lik mat kardeşimden örnek görsel.

CLA 200 AMG ALINIR MI?

• alınır bence ama 180d alırdım ekonomik en azından ayrıca yazılımla falan tatmin eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: golfçü_

Arkaya otudan kambur olur . 1.70lik mat kardeşimden örnek görsel.

CLA 200 AMG ALINIR MI?
    Arabayı arkada oturan yolcular için mi? yoksa kendimiz için mi? alıyoruz.

Bırakın abi ne kadar dert ediyorsunuz arka kafa mesefesini nerde cla konusu varsa bu yazılıyor.

Cla alacaktım ahmet arkadaşım 1.85 boyunda sırf o arka koltuk rahat etsin diye çok sevdiğim arabadan vazgeçip almadım. Falan gibi abi yeter ya rica ediyorum.

• 23 yasinda cla 200 amg alma firsatiniz var. Cok dusunmeye gerek yok. 1 sene kullandim. Siddetle tavsiye ederim. Not: 42 yasinda, evli ve cocukluyum.

• Amg süspansiyonlar sert

• C coupe de çok güzel araç. Cla'dan çok daha güzel. Ama fiyatı da o oranda güzel.

• Alın geçin. Ayrıca bu kasanın önemli bir detayını herkes atlıyor çıktığı yılda sürtünme katsayısı Süperspor araba olan Nissan GT-R dan bile daha azdır. rüzgarla sürtünmesi az olunca haliyle daha az rüzgar sesi daha az direnç ve gazladığınızda daha iyi his.

Gtr sürtünme katsayısı 0.26

Cla sürtünme katsayısı 0.23

Bekarsınız ve yaşınız genç. Alın geçin. Cla c den daha çok dikkat çeken bi araba

• cla mercedesin c serisi almaya gücü yetmeyen gençlere göre ürettiği bir model, ben 23 yaşında olsam alırdım, çok şık duruyor araba, aileye gitmez doğru, e segmenti konforu da sunmaz o da doğru, şekil olsun, mercedes olsun, karı kıza havamız olsun diye alınır.

• Cok dar boyun 160 falansa al

• otodr O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle cok sert bi arac hani astra focus falan daha konforlu tasarimi bi nebze insanlara daha hos gelsede ben begenmiyorum w204 varken almam

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.