Şimdi Ara

MERCEDES CLA ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
12.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından getir kaçak kullan.. Nede olsa sonra af çıkıyor.. Yarı fiyatına alırsın..
  • Mercedese E serisinden aşağı binilmez. Diğer serilere de o paraları vermeye değmez.
  • 180D olmadığı sürece hacmi sizi tatmin ediyorsa neden olmasın alınabilir.Ama 180D'ler performans olarak üzer
  • Yeni kasasını bende çok beğendim. İncelemelerini izledim, 4 yetişkin 1 çocuk kapasitesi mevcut bence. Eski kasa küçük ve dar bir araçtı ama yeni kasa geniş geldi bana. Tek kafama yatmayan 0-100/sn olayı, egea elentra clio gibi araçların sollayacağı bir araç olmuş (dizel motor seçeneğinden bahsediyorum). Benzinli motorda yakıt tüketimi ne olur bilemiyorum. Benimde listemde ama fiyat çok 200-230 bandında bir fiyat olursa şahane bir araç olur.
  • Ötv indirimiyle 250 ye falan düşer öi bu araç ??

Çok güzel olmuş gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 18 Temmuz 2019; 17:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba gerçekten çok hoş fakat aklıma gelmişken söyleyim. Elektrikli arabalar genelde tuhaf tuhaf şekillerde oluyor. Şu kasanın elektrikli bir versiyonu da olsa acayip otururmuş varya. Kasa çok modern ve güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son tatilde 15 gun Istanbul Antalya arasi ve gunluk Mugla Antalya arasi otomatik CLA 180D kullanma deneyimim oldu.
    Benim eyyorlamam,
    (arac 31bin Km de 2019model)
    - Dis gorunusu cok hos.
    - Ic kabin cok kucuk.
    - Performans ve vites gecisleri ortalama alti (BMW 2015 ve daha yeni araclarin deneyimiyle karsilastirinca alinmaz diyebilirim)
    - Vitesi direksiyon govdesinden gecirmek hic hosuma gitmiyor (PRND) (kisisel)
    - Ic kabin materyel kalitesi guzel.
    - Klima biraz rahatsiz etti.
    - Dikiz aynasi gorus acisi C serisi icin biraz kucuk.

Genel olarak o parayi ona vermem. Hatta komik gelebilir ama B250 ye binmistim gecen sene bir bucuk ay kadar her sekilde tatmin etmisti.

Sonuc CLA yerine C200 tercih ederdim. Veya BMW AUDI muadili..

Bizim buralarda satis rakamlari 2. el icin bu kadar . ISteyen bakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 18 Temmuz 2019; 17:33:29 >

• Amg paket sb olan alinir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CLA coupe değil ki. 4 kapı sedan.
  • CLA 200 VEYA CDI220 al aşağısını alma fiziki yapı çok güzel iç tasarım güzel fakat o lanetmi lanet kadran...
  • Bence fake

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine foruma yakışır kalitede yorumlar gelmiş. Bitiyor bu bölüm yavaş yavaş

• Coupe hocam. Mercedesin sitesinden bakabilirsiniz teyit için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasonjustice kullanıcısına yanıt
    Yeni cla 200 ler güzel ancak fiyatlar çok uçuk bomboş pakete 300 bin az biraz doldurayım diyorsun içini 350 binlere vuruyor
  • nacker kullanıcısına yanıt
    4 kapılı coupe diye geçiyor hocam
  • cla alınır ama cla nın süspansiyonlarsert en ufak tümsekte hissediyorsun, f30 un artık tarihi geçti.
    Ama dersenki 2019 cla mı yoksa g20 bmw 3 mü ikisini deneyimleyip bir karar vermen en mantıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 18 Temmuz 2019; 18:47:36 >
  • 250.000 bütçem var araba alacağım diyen siz değil miydiniz?
    Eğer o kadar bütçeniz varsa 3 serisi bakın derim.
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    250.000 TL'ye araç alacağım konusu açmıştı, önerileri yazayım.
    3008
    Mavi DeFacto poşeti
    4 Egea
    3 serisi
    Doğan bir de sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

250.000 TL'ye araç alacağım konusu açmıştı, önerileri yazayım.
    3008
    Mavi DeFacto poşeti
    4 Egea
    3 serisi
    Doğan bir de sanırsam
    :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.