Şimdi Ara

MERCEDES CLA ALINIR MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
12.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet bendim.Tavsiyeler yorumlar üzerine çıtayı düşürdüm 250.000 TL’den.Ama halen kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Haha DS7 crossback , megane veya ev alın diyenler de vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-796ACDCCD -- 18 Temmuz 2019; 20:39:8 >
  • CLA dış tasarımı güzel bir araç ama konu iç yaşam alanına gelince rezalet. Sığsan sığamıyorsun AMG alırsan böbrek taşı düşürürsün konfor 0, onun haricinde kalite olarak Mercedes’i yansıtmıyor. Dizel motorları Reno ortak üretimi.

Not : yeni CLA inceleme şansı bulamadım ama şimdilik çok hoşuma gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLA 120 bandının aracı ya golf almazsın spor olsun dersin alırsın 300 bine bmw 520 alırsın 2016 a5 alırsın felan filan :D
  • Teşekkürler

• Passat varken çok boş bir iş olur. CLA dediğiniz araba Mercedes görünümlü sümbül. Önden çekiş Mercedes alan var hala ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLA hacim olarak kucuk bir araç. Ayrica performans olarak mercedese yakismayan motorlari var. Ben şahsen almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: JrFuKi

Aynı şekilde bende kararsızım 318i ve cla200 Amg ikisinde benzinli , fiyatları aynı 2014 -2015 model 40-70 bin km arası 140-160 bin tl ye ne alabiliriz
    Ben cla gecen sene sattim alinip binikecek arac degil kesinlikle bi hevesle alinip sonra hemen satailan bir arac. 318 e gelince oda pek tutulmuyor diger 320 gibi 316 gibi 2.el ilanida pek fazla yok bu nedenle

• Teşekkürler yorum için

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonjustice

Bende 2019 siyah CLA 200 AMG kafaya taktım. Araç hem kasa hem iç design hem yeni 1.33 163 hp yeni motor (8.2 sn 0-100 , karma tüketimide 5.6 diyorlar) sene sonu ötv indirimi falan olsada alsak. Şu anki fiyatı 300k. Benim için alınabilir fiyatı 200k
    https://www.youtube.com/watch?v=P4XWIItMAog&t=151s

300k olsa da alsam. bayiyi aradım 570k fiyat çekti   bir ihtimal 500k altı fiyat söyler diye aramıştım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.