Şimdi Ara

BMW 525D XDRIVE ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Halazula

BMW 525d xdrive aracımı Ağustos ayından beri kullanıyorum iç dış m sport beyaz renk. 190 binde ağır bakımlarını yaptırdım komple Zincir seti ön düzen aks ve motor kulakları şanzıman yağı karteri vs tüm bakımları toplam 20 bin TL. Ben binmek için aldım ve masraftan kaçmadım şu an maşallahı var hiç bir sorun yok almak isteyenler düzgün kullanılmış bakımlı araç baksınlar düşünen herkese tavsiye ederim Passat vs gibi araçlara binmektense bu tarz araçlar daha mantıklı. Her 10 binde düzenli yağ değişim yapıldığı takdirde hiç bir zaman sahibini üzmez emin olun. Bundan önce de bmw 320d vardı 7 yıla yakın kullandım her 10 binde yağ filtre vs bakımları yaptırdım hic beni üzmedi.
    Passat da dahil 3-4 araç alıp sattım ama hiç biri BMW bin yerini tutmadı. Temiz bulursanız direk alıp gecin👍

Sorunsuz bmwnin bakımı 20bin, haklısın çok mantıklı. Passat dsgyi dağıtsa 20bin ödemem yine.

• 200 bın km Passat ağır bakımları da en az 10 bin tutar ki BMW gibi premium araçlar için 20 bin masraf çok değil. Size passatla mutluluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halazula

BMW 525d xdrive aracımı Ağustos ayından beri kullanıyorum iç dış m sport beyaz renk. 190 binde ağır bakımlarını yaptırdım komple Zincir seti ön düzen aks ve motor kulakları şanzıman yağı karteri vs tüm bakımları toplam 20 bin TL. Ben binmek için aldım ve masraftan kaçmadım şu an maşallahı var hiç bir sorun yok almak isteyenler düzgün kullanılmış bakımlı araç baksınlar düşünen herkese tavsiye ederim Passat vs gibi araçlara binmektense bu tarz araçlar daha mantıklı. Her 10 binde düzenli yağ değişim yapıldığı takdirde hiç bir zaman sahibini üzmez emin olun. Bundan önce de bmw 320d vardı 7 yıla yakın kullandım her 10 binde yağ filtre vs bakımları yaptırdım hic beni üzmedi.
    Passat da dahil 3-4 araç alıp sattım ama hiç biri BMW bin yerini tutmadı. Temiz bulursanız direk alıp gecin👍

Yapılan bakımlara Ve arabanın km sine göre ucuz bile diyebiliriz. Milletin dandik 1.2 motorları çok daha düşük km lerde çok daha büyük masraflar çıkarıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.