Mart ilk haftası |
Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (36. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun
Peki dijital klima anahtarsız giriş standartmıydı siz mi eklettiniz ?
Bunlar olmadan fiyat var mı ? Düz prestij 1.0 eco + metalik
-
Ben opsiyonlu olarak istedim, daha farklı opsiyonlarda var tabiki bu hazır bir araçtı opsiyonsuz araca denk gelmedim ya media maç navigasyon opsiyonu var ya da anahtarsız+ oto klima. Tam dolusu olsa yine de alırdık, yakıt tüketimini çok merak ediyorum geldiğinde TSI leonla İstanbul içi kıyaslamasıni yapacağım bakalım.
-
Beyaz renk isterseniz 1.500 daha uyguna bırakıyorlar sanırım bu arada biz atacama turuncu tercih ettik.
-
6 ileri ise çok iyi.quote:
Orijinalden alıntı: CarseverSatış temsilcisi 6 ileri olduğunu söylemedi mi?
Alıntıları Göster
Ama sanki 1.3 tce ile karışmış olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: xxl567
6 ileri ise çok iyi.
Ama sanki 1.3 tce ile karışmış olabilir.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 24 Şubat 2021; 19:46:26 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: manner34Ben opsiyonlu olarak istedim, daha farklı opsiyonlarda var tabiki bu hazır bir araçtı opsiyonsuz araca denk gelmedim ya media maç navigasyon opsiyonu var ya da anahtarsız+ oto klima. Tam dolusu olsa yine de alırdık, yakıt tüketimini çok merak ediyorum geldiğinde TSI leonla İstanbul içi kıyaslamasıni yapacağım bakalım.
Teşekkürler
Bugün Ankara-Cihan renaulta uğradım
183.000 etiketli manuel 1.6 ecoG Prestige +metalik+anahtarsız+dijital klima 2020 model
1.0 Prestige Eco-G manuel aynısı anahtarsız+dijtl klima 185.000
Yanlız yeni sandero stepway nedense duster dan daha tok daha kaliteli hissettirdi ,arka koltuk mesafesi de yabana atılacak kadar küçük değil neredeyse egea ile aynıydı
-
Hocam 1.0 motorla 1.6 arasında hemen herşey 1.0 lehine diye düşünüyorum MTV turbo yakıt tüketimi, fiyatlarıda yakın üstelik mesela egeada atmosferik turbo farkı baya fazla. Stepway i inceleme fırsatım olmadı gittiğim bayilerde göremedim ancak Duster işimizi görecek gibi duruyor bagaj genişlik yükseklik düşük maliyet baya f/p si iyi geldi şu piyasada. Motoruda denemeden yurtdışı testlerine 1.0tce incelemelerine güvenip aldık test ettiğimde buradan tekrar bilgilendiririm .
-
Kesinlikle 1.0 TCE LPG liyi bende 1.6 LPG ye tercih ederim, zaten 1.0 2021 olmasına rağmen daha uygun
Yurt dışı testlerinde çokça beğeniliyor bu ecoG 1.0 , clio5 2021 lerde 6 ileri oldu sanırım sizinkide 6 ileri gelicek
Duster bu yılın mayısı gibi makyaj görecek far stop tampon gibi duruyor 2024 de yeni kasası çıkacak ,makyaj sonrası otomatik seçeneğide olacak diyorlar , fransız forumcular
-
Duster Turbo ECO-G'ler sessiz sedasız satışa sunuldu
Yenilikler;
6 ileri vites
Bilgi ekranında LPG tüketimi
Bu da ilk Türkçe tanıtım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X