Şimdi Ara

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
711
Cevap
8
Favori
105.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: predator93

en dolusu 2018 prestige paket bu paketin üzerine + anahtarsız giriş+ digital klima+look paket+17 siyah jant+360 derece kamera sistemi eklenince araç en fulü oluyor.

Alıntıları Göster
    Sıfır 2020'si yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderux

Dacia Duster dizel almayı düşünüyorum. Hangi paketleri tavsiye edersiniz? Paket sistemi biraz karışık geldi, hep aracın en dolusunu alırım ama Dacia'da en dolusu da ek opsiyonlu olarak görünüyor.
    Eğer bir Dusterin ön tampon yanlarında siyah sensörler varsa o en fuludur. (Kör nokta uyarı sensörleri) .En basit şekliyle böyle ayirt edebilirsiniz.
    Kör nokta uyarısı olanlar en full paket (Vizyo)
    Ama bir dönem Prestige Plus adında 17 Jantlı Dusterlar geldi, piyasada fazla bulamazsiniz, zira sıfırı da yok artık 17 jantlilarin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Eğer bir Dusterin ön tampon yanlarında siyah sensörler varsa o en fuludur. (Kör nokta uyarı sensörleri) .En basit şekliyle böyle ayirt edebilirsiniz.
    Kör nokta uyarısı olanlar en full paket (Vizyo)
    Ama bir dönem Prestige Plus adında 17 Jantlı Dusterlar geldi, piyasada fazla bulamazsiniz, zira sıfırı da yok artık 17 jantlilarin.

Alıntıları Göster
    Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Sanırım arabalardan anlıyorsunuz, otomatik vites, tüm camları ve aynaları otomatik, dizel bir araç bakıyorum. Duster'da otomatik vites göremedim ama aracı beğendim. 300 bine kadar bir araç öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.

• Ben aracın ilk bakımını yaptırdım bilgi amacıyla yazıyorum. Araç 1.0 Tce 2019 Model, km 6500 de. İlk bakım yetkili Servis Özrenotek Bornova, %20 indirim kampanyası ile birlikte toplam 808 TL tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Ben aracın ilk bakımını yaptırdım bilgi amacıyla yazıyorum. Araç 1.0 Tce 2019 Model, km 6500 de. İlk bakım yetkili Servis Özrenotek Bornova, %20 indirim kampanyası ile birlikte toplam 808 TL tuttu.
    motor kaç lt yağ alıyormuş?
  • quote:

motor kaç lt yağ alıyormuş?

Alıntıları Göster
    4.2 Litre aldığını söylediler.
  • quote:

4.2 Litre aldığını söylediler.

Alıntıları Göster
    4.2 litre anormal.derecede fazla.
    1.5 dci dizel aracımız 3.6 litre yag aliyor.
    1.0 motor nasil 4.2 alır ??

Iyi forumlar...
  • Almak amacıyla bindim araca yüksek baya yüksek ben 175 civarında ortalama boya sahibim. Prestij paket idi. Lakin iç donanım beni çok üzdü. Ciddi düşünemedim bile kendisiyle. Egea HB iç donanımı bariz daha iyiydi. Çok fazla sert plastik trim sesi olabilecek yer vardı. Içimize sinmedi bıraktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Almak amacıyla bindim araca yüksek baya yüksek ben 175 civarında ortalama boya sahibim. Prestij paket idi. Lakin iç donanım beni çok üzdü. Ciddi düşünemedim bile kendisiyle. Egea HB iç donanımı bariz daha iyiydi. Çok fazla sert plastik trim sesi olabilecek yer vardı. Içimize sinmedi bıraktık.
    Egeanin içinden gecer duster.
    Egea demeyin aman ha.
    Sadece görsel odakli bir araçtır egea.
    Duster iç mekan kalitesi evet kötü ancak egea ve duster arasında seçim yapsam her zaman duster tercihim olacaktır.

Iyi forumlar...
  • melodramm kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın egea hb 1.3 dizeli vardı ona bindim. Dustera da bindim. Egeaya bindiğinde daha dolu bir arabaymis hissi verdi. Dusterda daha sert plastik daha Clio gibi geldi. Dediğim gibi şahsi görüşüm böyle oldu. Içimize sinmedi almadık biz de.. O fiyata SUV olması tabiki de büyük bir artı ama işte insanın ilk sıfır arabası da içine dönmesini bekliyor insan biraz. Bir de 5 vites manuel di yanlış hatırlamıyorsam o da ekşi olarak gözüme çarpmıştı.
    Ben de iyi forumlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

Iyi forumlar...

Alıntıları Göster
    1.5dci motorlar 4.5lt yağ alıyor sizin arac kac model?
  • quote:

Ben aracın ilk bakımını yaptırdım bilgi amacıyla yazıyorum. Araç 1.0 Tce 2019 Model, km 6500 de. İlk bakım yetkili Servis Özrenotek Bornova, %20 indirim kampanyası ile birlikte toplam 808 TL tuttu.
    0.9 Tce Clio var bende de sanirim bakim fiyatlari ayni cikar.
  • quote:

1.5dci motorlar 4.5lt yağ alıyor sizin arac kac model?

Alıntıları Göster
    2012 megane sport tourer

Iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

Iyi forumlar...

Alıntıları Göster
    Sizin DCİ araçta bir problem var ya da siz yanlış biliyorsunuz??? Daha önce ki aracım 2011 Model Clio Grandtour 1.5 DCİ Euro 4 Motor 85 BG di ve tam, 4.6 Litre yağ alıyordu???
  • quote:

Sizin DCİ araçta bir problem var ya da siz yanlış biliyorsunuz??? Daha önce ki aracım 2011 Model Clio Grandtour 1.5 DCİ Euro 4 Motor 85 BG di ve tam, 4.6 Litre yağ alıyordu???

Alıntıları Göster
    Doğru diyorsunuz diger aracımız.olan 5008 ile karışmış değerler.
    1.5 dci yag miktarı sizin söylediğiniz gibi

Iyi forumlar...

• 1.0 tce dusterin ilk bakımını yaptırdım. 800 lira tuttu.
    Eklenen yağ 4,1 litre rn710 standartında elf marka 5-40.
    Araçtan genel anlamda memnunum. 15 bin km benzin ortalaması 5,8 litre. Tüpten vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

1.0 tce dusterin ilk bakımını yaptırdım. 800 lira tuttu.
    Araçtan genel anlamda memnunum. 15 bin km benzin ortalaması 5,8 litre. Tüpten vazgeçtim.

Çok iyi fiyat, dizelde bakim 1254 TLden başlıyor, sanırım farkın büyük bölümü mazot filtresinden kaynaklı.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Olabilir dostum. Normalde 1000 liraydı. yüzde 20 indirim kampanyası varmış. Ordan da 200 lira düştüler.
  • quote:

Olabilir dostum. Normalde 1000 liraydı. yüzde 20 indirim kampanyası varmış. Ordan da 200 lira düştüler.

O zaman dizelinki de 1500dür 

• quote:

1.0 tce dusterin ilk bakımını yaptırdım. 800 lira tuttu.

Merhaba, Aracım 1.0 tce comfort 6 aralık 2019 çıkışlı.

Yıllık bakım için nasıl bir yol izleyeceğiz.

Bizmi randevu isticez, aralık ayınımı beklememiz lazım şuan mesela bakıma gidebilirmiyiz.

Yoksa Bayii veya Servis bize mi haber verecek randevu alın diye.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.