< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Peugeot 208 30.000 Bakımı 10.000tl Bayiler Çıldırmış
-
-
10 bin dediğin para değil şu devirde,, eğerki aracı 0 km aldıysan zaten dısarda 5 tutar dıyosun bellı arabayada fazla bınmıyosun 5 fazla ver servıste yaptır bujılerıde degıstır değişmesine gerek yok ama periyodu öyleyse yinede değiştir sanayiye düşünce 5 değil 10 fazla verseydimde servise gitseydim dersin
adamlar arabanın kaç lt yağ alacağını bilmiyor sanayide
-
garantisi biter bitmez bir an önce yetkili servis saçmalığından kurtulun..
-
1.2 motordasa buji ihmal etme sıkıntı yasarsın
-
1000tl ye bujiyi nerede satıyorlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 5 le çok uğraşılmaz bence aynı motor aracım var yok yağ bul filtre bul orjinal mi sahte mi hiç uğraşılmaz tabi vakit sorun değilse. Ayrıca ikinci el alırsam da servis kaydı olanı tercih ederim nerde hangi malzemeyle bakımı yapıldı mı yapılmadı mı belli değil öbür türlü. Bakım takviminde de ne dediyse uymak lazım buji fren hidroliği bunlar masraftan kaçmak için atlanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.2T dikkat isteyen bir ünite...
kurumsal özel servis ağlarını tercih edin derim...
TSE 12047 Belgeli (Garanti bozulmaz der kanun)
son zamanlarda Intercity'nin Servis ağını öneriyorum...
kendi kullandıkları filo servis ağını son kullanıcıya açmış durumdalar...
ağın içinde birçok bosch car, oto pratik, castrol auto service gibi noktalar var...
İstanbul,Ankara ve İzmir'de kendi sahip oldukları servisleri üzerinden hizmet veriyorlar...
2 seçenek var, muadil parça ve premium parça (Mahle, Mann, A+ filtreler gibi)
en yakın lokasyonda servis önerir ve fiyatları makul...
değerlendirin derim...
-
bmw bakımı 4 bin tl çıkınca kurumsal serviste çok demiştim. demeyeceğim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu ay kredi kartı 60k geldi bu ayda bakım yaptırmıyorum
-
Gelecek ay Euro yükselir 12 bine yaptırırsın sıkıntı yok
Yeter ki Puretech Pejoyu sanayiye sokup buraya ağlama konusu açma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Nisan 2024; 11:30:8 >
Geçen ay buji ve hava filtresi hariç 8300 küsür fiyat çekmişti Seat servisi 1.0 atmosferik 80 beygir motor için. Peugeot daha insaflıymış.
Yağ, yağ filtresi ve polen filtresine 7800₺ verdim sırf garantisi devam ediyor diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dışarıda da çok ucuz değil ki! Ben yetklli servisten şaşmam, geçen sene bakıma (yalan olmasın) 4.230 tl verdim (Egea) (Arka fren balatalar, alternatör kayışı, filtreler, yağ, kontroller v.s.), arkadaşımda da Egea var o gitti 850 tl ye sanayide yaptırdı bakımı. Neler değişti dedim, sadece yağ değişimi yaptırmış, marka felanda yok, ne yağ koyduklarını bile bilmiyor.
Sanayide, serviste yapılanın 3/1 fiyatına yapılan bakımların çoğu böyle, sadece yağ ya da yağ ile 1-2 filtre değişiyor, ucuza yaptırdım sanılıyor.
-
2017 Volvo S60 T3 benzinli aracın yıllık bakımı (sadece yağ ve filtre) bile yetkilide 9500 lira la.
208 için hangi bayi o parayı talep ettiyse "sg" demek lazım.
TS 12047 sertifikalı servis işleten ustalar aynı işlemi 3-3.5 bin dolayında yapıyor.
Not: Bu arada 2015 yetkili servis ziyaretimdeki iş emrini buldum arşivden. 1.2 motor eski tip (atmosferik motorlu) 208 için 3 buji 110 lira fiyat çıkmış. Yani tanesi 40 lira bile değil. Yuh ulan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Nisan 2024; 13:43:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağ ve filtre değişimi için ben 10bin tl verecek olsam psikolojim bozulur. Dışarıda yaptırın diyecem garanti bozulacak araç Fransız. Daha bir arıza potansiyelli araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 15 Nisan 2024; 14:8:41 >
Cumartesi günü Borusan'da randevum var. Bakalım bizi nasıl karşılayacaklar
-
2022 model hocam doldu 2 yılıquote:
Orijinalden alıntı: motograter
Yağ ve filtre değişimi için ben 10bin tl verecek olsam psikolojim bozulur. Dışarıda yaptırın diyecem garanti bozulacak araç Fransız. Daha bir arıza potansiyelli araç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O dediğin şeyleri değiştirmek için usta olmaya bile gerek yok
10 bin TL para veren tipler genelde şizofreni seviyesinde deli olan aman arabam arabam diyen tipler
Sizde arabadan gram anlamıyor ve garip garip senaryolar kuruyor iseniz 10 bin TL bayılın
Sanayide 5000TL'ye sahte parçalar, torklanmamış vidalar gibi saçmalıklar ile sizi yarışmadan ayırmak lazım.
1 yıllık yağ bakımına 10.000TL veremiyorsanız araba sahibi olmayın.
Sanayiye giren her araba hurda oluyor belli bir süre sonra, sanayi daha iyi diyenler Polyanna.
-
Millet sifir araba aliyor 2.el masrafli diye hangisi daha masrafli görmüş olduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gelecek ay Euro yükselir 12 bine yaptırırsın sıkıntı yok Yeter ki Puretech Pejoyu sanayiye sokup buraya ağlama konusu açma |
10 bin dediğin para değil şu devirde,, eğerki aracı 0 km aldıysan zaten dısarda 5 tutar dıyosun bellı arabayada fazla bınmıyosun 5 fazla ver servıste yaptır bujılerıde degıstır değişmesine gerek yok ama periyodu öyleyse yinede değiştir sanayiye düşünce 5 değil 10 fazla verseydimde servise gitseydim dersin adamlar arabanın kaç lt yağ alacağını bilmiyor sanayide |
garantisi biter bitmez bir an önce yetkili servis saçmalığından kurtulun.. |
Benzer içerikler
- araç km düşürme programı android
- yağ yakan araba
- renault laguna alınır mı
- dacia spring elektrikli yorumlar
- honda civic nasıl okunur
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- trafik cezası itiraz
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- renault espace 2024
- jetour türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X