Arkadaşlar merhaba. Konuyu buraya açmak belki doğru olmayabilir ancak fırsat kovalayanlar burada olduğu için herkese ulaşabilme konusunda önemli. Dyson v15 bakıyordum Dolap uygulamasında aratayım temiz varsa alayım diye düşündüm. Bir baktım 7.700, 8.000 vs fiyatlar var farklı profillerden. Açıklamalar yurtdışına çıkıcam ondan, rahatsızlandım kullanamıyorum vs. Profillerin ortak noktası hiç satışlarının olmaması. Uygun olan birisine uygulama üzerinden iletişime geçtim direkt tel no verdi. Diğer ortak olan konu da bu ilanlara bakarsanız hepsi bir anda telefon no veriyor burdan konuşalım diyor. Farklı farklı tel no. whatsapptan iletişime geçtiğinizde de sahibinden kampanya yapmış komisyon almıyor oradan param güvende ile satıyım ikimiz için de avantajlı olur sizde ürünü alınca onaylarsınız para hesabıma geçer diyor. Dananın kuyruğu burada kopuyor adamlar sahibinden sitesinin aynısını yapmış çok profesyonel bir çalışma var. Son ödeme adımına gelince de eft ile ödeme yapmanızı istiyor. Ödemeyi yaptığınızda karşıdaki kişi kayıp. lütfen dikkatli olalım. |
DOLAP UYGULAMASI YENİ DOLANDIRICILIK UYARISI
Dikkatli olun! DOLAP uygulaması üzerinden yeni dolandırıcılık yöntemleri tespit edildi. Kullanıcılar, bu tuzaklara düşmemek için uyarılıyor.
DOLAP dolandırıcılığı vakalarında, dolandırıcılar sahte ürünler satarak veya havale yoluyla para çalarak kurbanlarını hedefliyor. Son zamanlarda, özellikle Dyson elektrikli süpürgeleriyle ilgili dolandırıcılık vakalarında artış gözlemlendi.
Dolandırıcılar, DOLAP uygulamasında gerçekmiş gibi görünen ilanlar yayınlayabilirler. Ancak bu ürünler genellikle sahte veya arızalıdır. Kurbanlar, ürünü satın aldıktan sonra DOLAP uygulamasından çıkarılır ve dolandırıcılara ulaşamaz hale gelirler.
Bir diğer yaygın dolandırıcılık yöntemi ise havale dolandırıcılığıdır. Dolandırıcılar, kurbanlardan ürünü satın almak için havale yapmalarını isterler. Kurbanlar havale yaptıktan sonra, dolandırıcılar ortadan kaybolur ve ürün hiçbir zaman teslim edilmez.
DOLAP uygulamasında dolandırılmamak için şu önlemleri alabilirsiniz:
- Satıcıların profilini ve yorumlarını dikkatlice inceleyin.
- Ürün açıklamalarını ve fotoğraflarını şüpheyle karşılayın.
- Havale ile ödeme yapmaktan kaçının.
- Ürün gelene kadar DOLAP uygulamasını kullanarak iletişim kurun.
- Şüpheli bir durumla karşılaşırsanız, DOLAP'a bildirin.
DOLAP, kullanıcılarının güvenliğini ve memnuniyetini sağlamak için çalışmakta olduğunu bildirmiştir. Uygulama, dolandırıcıları tespit etmek ve bunlarla mücadele etmek için önlemler almaktadır.
Ancak kullanıcıların da dikkatli olmaları ve bu tür dolandırıcılıklardan kendilerini korumaları önemlidir. DOLAP uygulamasını kullanırken güvenli alışveriş yaparak paranızı güvende tutabilirsiniz.