İstanbul - Kuşadası Rota, dinlenme tesisi önerileri
Arkadaşlar merhaba İstanbul’dan Kuşadası’na gideceğim Mehmetçik vakfı tesislerinde mola verdikten sonra yol üstünde tavsiye edeceğiniz bir rota mekan yer vs var mıdır? Akhisar’a girmeyi düşünüyorum oraya gelmeden başka nerelere girmeliyim? Zaman sıkıntım yok dinlene dinlene yolculuğu yapacağım
DOLAP UYGULAMASI YENİ DOLANDIRICILIK UYARISI
Arkadaşlar merhaba. Konuyu buraya açmak belki doğru olmayabilir ancak fırsat kovalayanlar burada olduğu için herkese ulaşabilme konusunda önemli.
Dyson v15 bakıyordum Dolap uygulamasında aratayım temiz varsa alayım diye düşündüm. Bir baktım 7.700, 8.000 vs fiyatlar var farklı profillerden. Açıklamalar yurtdışına çıkıcam ondan, rahatsızlandım kullanamıyorum vs. Profillerin ortak noktası hiç satışlarının olmaması. Uygun olan birisine uygulama üzerinden iletişime geçtim direkt tel no verdi. Diğer ortak olan konu da bu ilanlara bakarsanız hepsi bir anda telefon no veriyor burdan konuşalım diyor. Farklı farklı tel no.
whatsapptan iletişime geçtiğinizde de sahibinden kampanya yapmış komisyon almıyor oradan param güvende ile satıyım ikimiz için de avantajlı olur sizde ürünü alınca onaylarsınız para hesabıma geçer diyor. Dananın kuyruğu burada kopuyor adamlar sahibinden sitesinin aynısını yapmış çok profesyonel bir çalışma var. Son ödeme adımına gelince de eft ile ödeme yapmanızı istiyor. Ödemeyi yaptığınızda karşıdaki kişi kayıp.
lütfen dikkatli olalım.
Peugeot 206+ benzin+lpg çok mu yakıyor?
Merhaba,
Ekim ayında Peugeot 206+ 2012 model 1.4 benzin+lpg araç aldım. Araçta Landirenzo sıralı sistem lpg mevcut(bujiler atiker)
32 Lt tank var, aldığımda araç max 18 lt alıyordu Candan Mühendislik’e gittim, Lpg bakımı yapıldı, ayar yaptılar ve şamandıra bozuk diye tamir ettiler. Şu an tank 30 küsür Lt gaz alıyor.
Lpg’de araç Km’de 1 lira civarı yakıyor. Bunun yanında, sıralı sistem olduğu için her dolumda yaklaşık 3-4 lt’de benzin gidiyor(bazen dik yokuşlarda da benzin kullanıyorum) Bu bana biraz fazla geldi. Lpgli 75 bg bir arabanın bu kadar yakması normal mi?
Şamandıra tamirinden sonra gösterge düzgün çalışmamaya başladı. Eskiden 18 lt alıyordu ancak gösterge eşit bir şekilde düşüyordu. Şu an 30 lt alıyor ama 25 lt harcayana kadar dört diş gösteriyor, son kalan üç diş hızlıca düşüyor. Genel olarak performansta bir sıkıntı yok. İşe gidip gelirken kullandığım için trafiğe kalıyorum, dur kalk çok yapıyorum 12 km boyunca. Ayrıca, yol boşsa yolun durumuna göre 130-140 gittiğimde oluyor.
Lpgden anlayan özellikle bu aracı daha önce kullanmış arkadaşların yorumlarını rica ederim.
Peugeot 206+ usta tavsiyesi Istanbul
Arkadaşlar merhaba 206+ aldım İstanbul Anadolu Yakası özellikle Ümraniye sanayide motor bakım vs işleri için ustaya ihtiyacım var tanıdık ustası olan yönlendirebilir mi
Telefon Rehberlerinde Fotolarım Çıkıyor
|
Yeni Eve Taşındım Stor Perdeler Kısa Kaldı
Arkadaşlar yeni eve taşındım storlar biraz kısa kaldı kısa kalan yerlere nasıl bir çözüm bulabilirim cam folyoları şık durur mu?
Eskişehir Seylap Bim Uygun Fiyatlar
Sprey kolonya 100ml: 2.95
domestos yüzey spreyi 200ml: 5.95
pınar d vitaminli denge 500ml süt: 2.25
ps4 slim 1tb: 3000
ithal muz kg: 11.50
ananas tane: 8.95
erkek mont: 50 tl
filtre kahve makinası fakir:80 tl
elektrikli masaj aleti:30 tl
yudum egemden 1 tl sızma zeytinyağı: 20 tl
gibi çeşitli ürünlerde indirimli fiyatlar vardı mağazaya özel diye düşünüyorum çünkü yenilendi
Bilgisayar İlk Açılışta Açılmıyor
Arkadaşlar anlam veremediğim bir sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayar yeni, alındığından beri böyle. Günün ilk açılışında bilgisayar bios menüsünde takılı kalıyor 1 saat civarı açılmıyor, sonra res atıp devam edince hiçbir sıkıntı olmadan çalışıyor. Performansı olsun diğer şeyler olsun hiç problem yok ancak ilk açılışta bekletiyor. Günün ilk açılışından sonra kapat aç res at hiçbir sıkıntı olmadan açılıyor. Sadece günün ilk açılışında problem
AMD Ryzen 3 3200G 3.6 Ghz 4Çekirdek 6MB AM4 12nm İşlemci
MSI B450I Gaming Plus AC 3466mhz(OC) M.2 Wi-Fi AM4 Mini-ITX Anakart
Crucial 16GB(2x8) Ballistix Kırmızı 3000mhz CL15 DDR4 Ram (BLS2K8G4D30AESEK)
Xpg spectrix 240gb ssd
SilverStone Sugo SG13B-Q USB 3.0 Mini-ITX Küp Kasa
coolermaster 550 w psu
Sigarayı bırakalı 7 ay oldu
sigarayı bırakalı yedi ay oldu, canım istemiyor hatta sigara içilen bir ortama girince akşam kendimi bitkin hissediyorum. sigarayı bıraktıktan sonra spora başladım üç aydır spor yapıyorum o da iyi gidiyor. ancak vücut sigarayı bıraktığımdan beri serotonin salgılamıyor ya çok tepkisiz oldum ya da çok kolay sinirleniyorum. günümde hep bir eksiklik var gibi hissediyorum. böyle bir süreç yaşayan var mı acaba.
sigaraya tekrar başlamak gibi bir düşüncem yok
Giden Her Sevgilinin Ardından, Hep Biz Olduk El Sallayan,Haykırsak Duyarlar Mı Sesimizi, Hangi Sevdadan Galip Çıktık Ki? Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran, Bize Her Sevdadan Geriye Kalan, Sadece Galatasaray. Umut K.
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.147
İkinci El Bölümü Mesajları: 204
Konularının görüntülenme sayısı: 157.572 (Bu ay: 2.900)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.073 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic