Arkadaşlar yeni eve taşındım storlar biraz kısa kaldı kısa kalan yerlere nasıl bir çözüm bulabilirim cam folyoları şık durur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Eve Taşındım Stor Perdeler Kısa Kaldı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. Benimkide kısa gelmişti seneler önce. Perdecime götürdüm. Üstte katlama yerini sıfırladi yani tamamen açtı. Perde kumaşına uygun ek atıp üstten 25 cm uzatmış oldu. Karton piyer ölçünüzüde verin. üstten uzatılması lazım.
-
Resim var mı tam olarak nasıl duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam 3 perdeci gezdim bir şey yapamayız yenisi dikilecek dediler biraz paragöz yaklaşıyorlar olaya sanırım
-
-
uzun krem rengi boncuklar tak gitsin yada o tarz bir şey
-
-
Perdecilere etek sordum yapmıyoruz diyorlar anlamadım ki bi etek olsa kurtarıcak aslında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mantıklı bu ama kafama uygun bir şey bulamadım
Diğer camlar mobilyaların arkasında kaldı zaten bi tek bu resmini attığım böyle kaldı. Kötü durmuyorsa kalsın böyle ben taktım galiba kafama
quote:
Orijinalden alıntı: Umut K.
Diğer camlar mobilyaların arkasında kaldı zaten bi tek bu resmini attığım böyle kaldı. Kötü durmuyorsa kalsın böyle ben taktım galiba kafamasanki abimlerin evde böyle diye hatırlıyorum ben hiç aşağıya kadar kapattıklarını hatırlamıyorum storlarla
-
Doğrudur hocam teşekkürler
Terzide oraya cirtli bu komas yaptıramaz mısın
Demirin olduğu yerden aşağı doğru
bence kötü durmuyor
Perdeciler yanaşmıyor terziye sorayım
Ayakta oturun hocam böylece kimse sizi görmez
açılın perdeci geldi, hocam onun altına etek dilimi+boncukla yukardaki arkadaşın attığı gibi biraz kurtarabilirsiniz ama onun dışında malesef yeni yaptırmanız lazım, kısa gelmenin pek çözümü yok.
-
Alt kısımlara cam filmi çekebilirsin.
Ben giriş katta ikamet ediyorum, boy hizasından itibaren alt tarafa film çektim mutfağa çok kullanışlı oldu.
-
Hocam etek dilimini yapmıyorlar siz yapıyor musunuz veya kime yaptırabilirim İstanbul”dayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. Benimkide kısa gelmişti seneler önce. Perdecime götürdüm. Üstte katlama yerini sıfırladi yani tamamen açtı. Perde kumaşına uygun ek atıp üstten 25 cm uzatmış oldu. Karton piyer ölçünüzüde verin. üstten uzatılması lazım. |
Benzer içerikler
- parmak sararması
- pegasus cam kenarı koltuk numaraları
- bim köfte
- 153 neden arar
- hamam oğlanı ne demek
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X