Şimdi Ara

DEXTER MORGAN'IN MESLEĞİNİ YAPMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adli tıp teknikeri deniyor sanırım. Hani bir cinayet falan olduğunda olay yerine gidip cesedi muayene ediyolar falan. Google'dan araştırdım ama pek birşey bulamadım. Nasıl olunur, üniversitede hangi bölüm okunur var mı bilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldivennn -- 23 Temmuz 2014; 2:01:36 >

• Olay yeri inceleme.
  • olay yeri inceleme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hannibal olmak istiyorum ama psikoloji tutmuyor tercihler de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ya olay yeri inceleme değil. onlar olay yerindeki delilleri toplayıp incelenmek üzere adli tıpa gönderiyolar sadece. Ben dexter gibi incelemek istiyorum bir de :D
  • büyüyünce geçer
  • bende friends olmak istiyorum hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adli tıp kan analiz uzmanı deniliyor zaten

(Olay yeri inceleme)Adli tıp okuyup; kan üzerine ilerlemek gerekiyor dostum.

Tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 23 Temmuz 2014; 2:04:25 >
  • İyi hoş diyorsun da ABD dizileriyle gerçek hayatı bir tutma. Sen sanıyor musun her olayı ayrıntılı inceleyeceksiniz.

+ Osman abi bu adamda derin ve bir o kadar da oldukça keskin bir bıçak yarası görüyorum.
    - Kaldır morga koy adamı gebermiş gitmiş işte a.k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatavlalı Mahremi

Bende hannibal olmak istiyorum ama psikoloji tutmuyor tercihler de

Hannibal az önce bitti Will Graham vereyim abime ?
  • ... aah ah

• quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Adli tıp kan analiz uzmanı deniliyor zaten

(Olay yeri inceleme)Adli tıp okuyup; kan üzerine ilerlemek gerekiyor dostum.

oh be sonunda biri düzgün cevap verdi. çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: neto_

İyi hoş diyorsun da ABD dizileriyle gerçek hayatı bir tutma. Sen sanıyor musun her olayı ayrıntılı inceleyeceksiniz.

+ Osman abi bu adamda derin ve bir o kadar da oldukça keskin bir bıçak yarası görüyorum.
    - Kaldır morga koy adamı gebermiş gitmiş işte a.k

• quote:

Orijinalden alıntı: eldivennn

Adli tıp teknikeri deniyor sanırım. Hani bir cinayet falan olduğunda olay yerine gidip cesedi muayene ediyolar falan. Google'dan araştırdım ama pek birşey bulamadım. Nasıl olunur, üniversitede hangi bölüm okunur var mı bilen

kriminoloji

@neto_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 23 Temmuz 2014; 2:11:08 >

• Bende Shameless olmak istiyorum da elit kimliğime gölge düşmesin diye olmuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.