Şimdi Ara

Christopher Nolan'ın Oppenheimer'dan ne kadar kazandığı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Christopher Nolan'ın Oppenheimer'dan ne kadar kazandığı belli oldu
    Christopher Nolan'ın geçtiğimiz yaz vizyona giren son filmi Oppenheimer, üç saatlik bir biyofilm olmasına rağmen sinemaseverlerden büyük ilgi gördü ve yönetmenin kariyerindeki en başarılı işlerden birine dönüştü. Bu gece sahiplerini bulacak olan Oscar Ödülleri'nde En İyi Film dâhil pek çok ödülü kazanması beklenen Oppenheimer, gişede 957,7 milyon dolar hasılat yaptı. Filmin yakaladığı bu başarı, sadece Universal stüdyosuna değil, Nolan'a da kayda değer bir gelir getirdi.

Forbes tarafından paylaşılan bilgiler göre Christopher Nolan, Universal ile olan anlaşması kapsamında Oppenheimer'ın gişe hasılatından 85 milyon dolar aldı. Menajeri ve avukatı gibi temsilcilerinin payını ödedikten sonra Nolan'a yaklaşık 72 milyon dolar kalacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca Bkz.Oppenheimer başarısını dijital platformlarda da sürdürüyor

Christopher Nolan, Yıldız Oyunculardan Bile Fazla Kazandı

Üstelik Nolan'ın filmden kazancı gişe hasılatından aldığı payla da sınırlı kalmayacak. Film bundan sonra dijital platformlardan ya da fiziki medya satışlarından gelir getirdikçe Nolan da kazanç sağlayacak.

Forbes tarafından paylaşılan bu bilgi, Christopher Nolan'ın ne kadar büyük bir yıldız olduğunu da gözler önüne seriyor. Zira pek çok yıldız oyuncu bile bu rakamları kazanamıyor. Hatırlarsanız Forbes, geçtiğimiz günlerde de "2023'ün en çok kazanan oyuncuları" listesini yayınlamıştı. Bu listede Nolan'dan daha fazla kazanan sadece bir isim vardı. Böylesine bir başarı, yönetmenler için son derece ender. Hatta Nolan dışında bu etkiyi yaratabilen tek isim James Cameron olabilir.

• Biri demiş ki "ne amaçla verildi herkes biliyor." Adam Cristopher Nolan, adamın yaptığı filmlerin alayı IMDB'de TOP250'de, 1 tane kötü filmi yok ve Oppenheimer gişede 1 milyar dolar ciro yapmış! Kimse vermedi ona o parayı, o kazandı, adam işin yapımcısı ayrıca! Bu kadar zengin düşmanı olmayın. Adam bi proje yaptı ve para kazandı, sen de yap sen de kazan! Oturduğu yerden büyük oyunu çözüyo paşam! ??
  • ne amaçlı verildi herkes biliyor mevzuyu. yozlaşmış kurumlar yozlaşmış ödüller

• Çene yorar

• Masrafları düşünce 72 milyon iyi..

• Biri demiş ki "ne amaçla verildi herkes biliyor." Adam Cristopher Nolan, adamın yaptığı filmlerin alayı IMDB'de TOP250'de, 1 tane kötü filmi yok ve Oppenheimer gişede 1 milyar dolar ciro yapmış! Kimse vermedi ona o parayı, o kazandı, adam işin yapımcısı ayrıca! Bu kadar zengin düşmanı olmayın. Adam bi proje yaptı ve para kazandı, sen de yap sen de kazan! Oturduğu yerden büyük oyunu çözüyo paşam! ??

• Ühühühühüüüğğğğ. Çocukları canlı bomba olarak kullananların reklamını yapmadıkları için ödülleri aldı ühü ühüüüüüğğğğğğ

• Yalnız bu Oppenheimer bana mı öyle geliyor bilmiyorum izlediğim en kötü Christopher Nolan filmiydi. Tüm dünya hayran kalmış ben beğenemedim. Filmin bu kadar dikkat çekmesinin başlıca nedeni Nolan ismiydi zaten. Kazanç normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 13 Mart 2024; 0:55:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amma velakin kullanıcısına yanıt

bence de cidden en kötüsü olabilir. izlerken en sıkıldığım nolan filmi buydu. son 30 40 dakika sıkıntıdan bayılacak gibi oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.