|
Türkiye’de Barbie ve Oppenheimer’ın ilk gişe rakamları belli oldu
-
-
Hızlı ve öfkeliyi kim izledi bu kadar :/
-
Oppi dandik. Hiç fular mular kasmaya gerek yok dümdüz bir film. Bundan kelli reklamı yapılırken 70 mm 140 mm yazıp çizip durdular. Ne senaryosu çetrefilli, ne konuşmalar böyle süper tüyleri diken diken edecek cinsten ne de oyunculuk - tonla yıldız var keşke gary oldman daha çok vakit alaydı- öyle şahane.
Yani şişirilen bir balon tam anlamıyla.
-
tamam
-
Aynen knk
-
Okey bro.
-
Vay be millet hala sinemada film izliyor, millette para bol demek ki reis haklı.
-
Rafatan tayfanin olduğu listede sen buna mı takıldın:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kral konuştu vay be ok bro
-
Bencede çok dandikti ilke kez bir nolan filminde bu kadar sıkıldım...Birde millet diyo sonda yerimden kalkamadım bilmem ne ulan ortaokul bilgisi olan bile atom yarışının soğuk savaşı başlattığını iki ülke için yıllar süren nükleer korkuyu tetiklediğini bilir neyi seni şoka soktu..
-
dandik işte kabul etmek o kadar da zor değil arkadaşlar. çekimler iyi vesaire ama öyle şişirildiği kadar kurtarmıyor o işi.
yok çekimler için pc kullanmadık ta bilmemne. hikaye nerede arkadaş ? olay örgüsü aydamışsın saatlerce ona bakıyoruz ama o kadar abartılan olay bile hani neredeyse geçiştirilip gidecekmiş gibi gözüktü.
tmm ok brolar siz beğenin, ben beğenmedim yere göre sığdıramayın. bir de bunun için ist e gidip çakma imax arayacaktım.
nerede o dark knight risesler ne nolan.
-
Altı üstü sinema hocam.
Oppenheimer güzel ama 1,5 saat sonra sıkmaya başlıyor
Güzel bir film
Japonlar izlemesin
güzel bir film
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vay be millet hala sinemada film izliyor, millette para bol demek ki reis haklı.
|
Hızlı ve öfkeliyi kim izledi bu kadar :/
|
Oppi dandik. Hiç fular mular kasmaya gerek yok dümdüz bir film. Bundan kelli reklamı yapılırken 70 mm 140 mm yazıp çizip durdular. Ne senaryosu çetrefilli, ne konuşmalar böyle süper tüyleri diken diken edecek cinsten ne de oyunculuk - tonla yıldız var keşke gary oldman daha çok vakit alaydı- öyle şahane.
Yani şişirilen bir balon tam anlamıyla. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X