Şimdi Ara

İnaktuel sitesi dolandırıcı mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar inaktuel sitesine üye olup 2 adet doğalgaz kombi aldım . Sipariş verdim ödemeyi yaptım ancak bir gün sonra ürün stokta yok denildi. Para iadesi yapacağız dediler fakat bir aydır ödeme geri yapılmadı. EFT yapmıştım savcılığa gerekli suç duyurusu yapıldı tüketici hakem heyetine başvurular yapıldı . Daha ne yapmam lazım iadeyi alabilmem için
    Kimse buradan ürün almasın ürünler gelmiyor bilginize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• www.inaktuel.com bu site ürün göndermiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı mağduriyeti yaşıyorum tv siparişi verdim ( e devleten falan firmayı sorguladiktann sonra ) lakin stok yok yalanı ile iade yapacağız dediler sonrasında ne arama aciyorlar ne msj dönüyorlar

İnsanları dolandırmak bu kadar kolay olamamali

Hep birlikte toplu hareket edelim bir wapsap grubu kuralım bu adıleri ifşa edelim hukuk yolunda toplu dava açalım

05079030830 bu numaram İNAKTUEL MAĞDURLARİ DİYE BİR. GRUP KURACAĞIM BANA ULAŞANİ ORAYA EKLEYECEĞİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapp.com
    İNAKTUEL.COM MAĞDURLARİ
    https://chat.whatsapp.com/JlxuLESjRJtIZhJhvbrNij

• Herhangi bir ürün sipariş etmeyi düşünenleri kesinlikle en başından uyarıyorum. YAK LAŞ MA YIN!!!!

Aynı yerden 1 ay önce Bosch marka klima aldım. Ürün stoklarınız da var mı diye sordum var dediler. Fatura kesildi ve fatura bana gönderildi. Ürünü bugün yarın kargoya veriyoruz diye diye 1 ay süre geçti. Şimdi para iadesi yapacağız diyorlar ama yapılan bir şey yok.

Bunlar düpedüz dolandırıcı. Ben de pazartesi tüketici haklarına ve mahkemeye başvuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyyildiz -- 31 Ocak 2025; 10:3:48 >
  • İnaktuel sahtekar bir firma 4 ay önce TV siparişi verdim gondermediler savcılığa suç duyurusunda bulundum tüketici haklarına başvuru yaptım ses yok, tüketici hakları dahi ilgilenmedi, adamlar yüzsüz paranın üstüne yatmayi becerdiler ..ama rabbim onlara helal parayı yedirmez

• Mustafa6734 M kullanıcısına yanıt

İnaktuel mağduru olarak beni ekleyebilirsiniz.

TV siparişi verdim gondermediler savcılığa suç duyurusunda bulundum tüketici haklarına başvuru yaptım ses yok 3299.00 TL min üzerine yattılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vip Oyun Sitesi Güvenilir mi?
    4 hafta önce açıldı
    Bu Websitesi Güvenilir Mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hasanbaba61 H kullanıcısına yanıt

Kredi kartı üzerinden ödeme yaptıysanız ters ibraz ( ödeme itirazı yapınız )

• Evet dolandırıcı. Musteri hizmetlerine tek kisilik dev kadroyla hizmet veriyor. Ofis adresleri sanal ofis. Müşteri hizmetleri sadece satis oncesi destek veriyormus. Para iadesi yapmiyor. Bir sure sonra whatsapp dan engelliyorlar. İstanbulda (sanirim bakirkoy) depodan teslim urun almak icin arayip ziyarrt edecek yok mu acaba?

anahtar kelimeler: inaktuel.com güvenilir mi? , inaktuel.com dolandırıcı mı? , inaktuel.com kargo yapıyor mu? , inaktuel.com adres , inaktuel.com ofisi nerede? , inaktuel vergi numarası , inaktuel.com müşteri hizmetleri, inaktuel.com whatsapp , inaktuel.com sahibi kim? , inaktuel iletişim, inaktuel.com şikayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 26 Şubat 2025; 15:57:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.