Şimdi Ara

enuygunlastikci.com dolandırıcı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse yarı fiyatına lastik satıyor. Google'dan arattım, şikayet filan yok. Biraz web sitesini inceliyim dedim. Web site baya detaylı emek verilmiş. En alta buldukları bütün logoları yapıştırmışlar. İletişimden adrese baktım. Sanayi sitesinin içinde bir dükkan çıkıyor. Vergi levhası paylaşmışlar. giv.gov.tr den vergi numarasını paylaştım. Vergi numararası bulunamadı diyor. Şirket ticaretsicilde de çıkmıyor.

enuygunlastikci.com dolandırıcı mı?

• Fiyatlar çok çok çok uygun. Bana dolandırıcı gibi geldi. 3 5 aşağı olurda %50 aşağı fiyat olacağını sanmıyorum.

• /12/2024 günü enuygunlastikci.com sitesinden 4 adet lastik Siparişi verdim, 4 gündür ürün kargoya verilmedi arıyorum telefonu yüzüme kapatıyorlar ve numaramı engellediler hiç güven veren bir site değil kesinlikle tavsiye etmiyorum, 1 haftaya kadar siparişimi gönderilmesi savcılığa suç duyurusunda bulunacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adında hayır yok ki! Yarı yarıya fiyatla oğul babaya çöpünü vermiyor bu devirde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben lastikcim.com'dan almıştım sorunsuz. ama yarı yarıya fiyat görsem huylanırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.