Bildirim
ÇOK GÜZEL bir kız var yazsam mı ki?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kızı tavlayabilecek kapasiten olsaydı buraya yazma gereği bile duymazdın. -
quote:
Orijinalden alıntı: damage1000
kızı tavlayabilecek kapasiten olsaydı buraya yazma gereği bile duymazdın.
üzdün hocam , haklısın -
Yakışıklı olup parası olmayanlara göre öndesin dostum.Ağızın laf yaparsa hertürlü götürürsün.Kaybedeceğin bişey yok atıl kurt -
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky4K
Yakışıklı olup parası olmayanlara göre öndesin dostum.Ağızın laf yaparsa hertürlü götürürsün.Kaybedeceğin bişey yok atıl kurt
hocam araba var derken sizdeki gibi bmw 4.20 var demedik ama -
İş çıkışlarında ki o kalabalık metrobüslerde süründürmiycen kızı. Akbil derdinede sokmuycan daha ne olsun? -
Ama dersenki kız zengin kızı babasının özel vip araçları var ozaman uzaklaş... -
quote:
Ama dersenki kız zengin kızı babasının özel vip araçları var ozaman uzaklaş...
yok hocam zengin değil ama benden uzun ve çok güzel , beni korkutan nokta burası -
quote:
Orijinalden alıntı: denixex
quote:
Ama dersenki kız zengin kızı babasının özel vip araçları var ozaman uzaklaş...
yok hocam zengin değil ama benden uzun ve çok güzel , beni korkutan nokta burası
İşte hep burda kaybediyoruz siz böyle düşünüyorsunuz ayının biri geliyor 0 tiple sırf cesaret ettiği için kızı götürüyor o yürürken tipsiz erkeklerin yanında gördüğünüz manken gibi kızlar nasıl oluyor sanıyorsunuz -
ama bende de araba(Şahin) -
yaz ne kaybedersin en fazla reddedilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: the_executioner_
ama bende de araba(Şahin)
yok hocam o kadarda değil -
Sanaldan yürüme sakın git yüz yüze tanış. Fazla heycan yapma gözünde bu kadar da büyütme o da senin gibi bir insan. Sokak kız dolu dostum bu kadar götlerini havalandırmayın. -
Onurunu gururunu ayaklar altına almak istiyorsan git yaz.O güzel kızların yanında gezen tipsiz erkekler eziğin önde gidenidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: semavi7
Sanaldan yürüme sakın git yüz yüze tanış. Fazla heycan yapma gözünde bu kadar da büyütme o da senin gibi bir insan. Sokak kız dolu dostum bu kadar götlerini havalandırmayın.
haklısınız hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: takamoto
Onurunu gururunu ayaklar altına almak istiyorsan git yaz.O güzel kızların yanında gezen tipsiz erkekler eziğin önde gidenidir.
neden öyle düşünüyorsunuz hocam ? -
-
-
-
Ezik mi? Bilakis cesarette Nobel almaktır olmayan tip ile güzel kızla olmak ( ayı tipleri demiyorum, düzgün ama tipi bi adım geride olan kardeşlerim için söylüyorum) kesinci olmayın ya hep ya hiç. O çocuk ve o güzel kız birbirine bakıp gülümsedikten sonra sen istersen arkasından ferman yazıp küfür et ne yazar? Anca ağzının suyu akar ( burda genel söylem var, sana demiyorum direkt hocam)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekliego -- 25 Aralık 2016; 19:04:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yeni gözlük takmanın yan etkileri
- kadınlar erkeklerin neresine bakar
- 0.75 miyop nasıl görür
- gümüş gram
- gerçekten saç çıkaran birşey varmi
- ets2 türkiye haritası
- telegram indirim
- bim para sayma makinesi
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X