Şimdi Ara

%100 SAÇ ÇIKARTAN LOSYON- BİLGİ PAYLAŞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
11
Favori
49.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son günlerde internette devamlı saç %100 çıkartan losyon ile ilgili haberler görüyorum,

bende dahil çevremde saçlaradn müzdarip bir çok arkadaşım var haliyle herkes kendine göre bir takım yöntemler deniyor, fazla uzatmadan konuya giriyorum

arkadaşımın tepe bölgesi açılmıştı, geçenlerde gördüm tamamen kapanmış ne yaptın filan diye sordum internette içeriğeinin ne olduğu belli olmayan nerede geldiğini kimsenin bilmediği şişesi 150-250 tl arası satılan losyondan aldığını söyledi, sonra yine bizzat tanıdığımız eniştesinin resimlerini gösterdi adam full kel iken saçları çıkmış , inanamadım tabi....

dün akşamda amcaoğlunun full kel olan bir arkadaşı kullanıyor resimlerini aradık istedik bize gönderdi, sonuç inanılmaz adamın bildiğiniz saçları çıkmış arkadaşlar yani öyle böyle değil adam yeniden doğmuş resmen her yerinde saç çıkmış, görseniz inanamazsınız. kardeşim amca oğlu filan yeni aldılar kullanmaya başladılar ,

ben bizzat şahidiyim arkadaşlar inanılmaz yoğun saç çıkartıyor , saç ekimi filan hikaye kalıyor yanında. ben henüz almadım 3-4 gün içinde almayı düşünüyordum ancak internetten biraz araştırma yapayım öyle alayım dedim, ilaç yeni olduğu için 4-5 ay kullananlar görüyorum ve hepsinin saçları çıkmış, ama benim merak ettiğim kullanım bittikten sonra tekrar dökülüyor mu ? insan sağlığına zararı var mı _?

ha birde ingilizce nasıl yazılır bilmiyorum, dermorolor mu ne bir bakım tarağı var iğneli onunla masaj yapıp öyle uyguluyorsun, acaba olay sadece tarakta mı ? çünkü tarak iğneli olduğundan saç derilerine delik açıyor ve havalanmasını sağlıyor, hatta biraz bastırırsan kanatıyorsun ve kan dolaşımını baya bir hızlandırıyor, ilaç da kullanınca direk kana karışıyor (kana karışması ne kadar doğru bilmiyorum) bu nedenle hızlı ve etkili oluyor sanırım.

aranızda bu ilacı duyan , kullanan var mı ?

biraz karışık oldu ama konu ilerledikçe konuşur ilaç hakkında fikirlerimizi paylaşırız diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 13 Mayıs 2019; 14:4:14 >

• Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim.

Androjenik alopesi(erkek tipi dökülme) bir hastalıktır. Nedir bu saç folikül reseptörlerinin DHT denen erkeklik hormonuna karşı hassas hale gelmesi ve saç kökünü uyku evresine sokarak beslenmesini engellemesi ve git gide saçın zayıflayıp dökülmesi. Tamamen genetik bir hastalıktır.

Şimdi gelelim FDA tarafından onaylanmış iki adet saç çıkaran etken madde var. Biri minoxidil. Minoxidil hipertansiyon ilacıdır. Kullanılan bölgedeki damarları genişletir. Bu da saç köklerine sürüldüğünde saçın beslenmesini arttırır, uzun vadede en az 5-6 ay etkisini görürsünüz. Bırakıldığında dht tekrar etkisini devam ettireceğinden saçlar tekrar zayıflama ve dökülme evresine girer. Diğer etken madde de finasteride. Bu direkt anti androjenik sınıfında bir ilaç, dht'yi baskılıyor içerden. Yan etkileri çok fazla, sperm kalitesinin düşmesi,iktidarsızlık,meme oluşumu vs gibi.

Dermoroller olayı çok mantıklı çünkü mikro şekilde saçı kanatarak kan dolaşımını arttırıyor hem de o bölge hasar gördüğü için vücut tarafından onarılma emri veriliyor bu da saç köklerinde yenilenme sağlıyor. Ama losyonlara itimat etmeyin derim onun yerine direkt minoxidil kullanın.

BUNLARIN DIŞINDA TAMAMEN ÖLMÜŞ KÖKÜ ÇIKARMANIZ İMKANSIZ. SAÇ EKİMİ GEREKİR.
    bingöllü fatih saç çıkaran losyondan bahsediyorsunuz büyük ihtimalle.

1- İçeriğini söylemiyor (bu işten az çok anlayanlar içinde ne olduğunu biliyor :) )
    2- Herhangi bir ruhsat yok, kişisel bilgi yok ( başına bir iş gelirse sorumluluk almadan tüymek için)
    3- Fiyatı çok yüksek kullandığı malzemeler 50-60 lirayı geçmiyor.
    4- Kullanıp bırakırsanız dökülme devam eder ömür boyu kullanmalısınız. 6 ay kullanayım sonra dökülmez gibi bir durum yok
    5- Yüksek derecede androjen içerir
    6- Tansiyon - kuş ile ilgili sorunlar - Meme büyümesi - Çarpıntı - Hormonal bozukluklara sebep olacak

saç için bu kadar riski göze alır mısınız? alıyorsanız deneyin.
  • Ürünü alırken iyi araştırmak lazım. Sulandırılıp satılanları oluyormuş. 1 Aydır kullanıyorum kafamın üstü ufak ufak tüy doldu sadece masaj yaparak kullanıyorum Dermaroller yok. Saça çevirir mi o tüyler orasını bilemem ama çevirirse kafamda boşluk yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: st@rs

Ürünü alırken iyi araştırmak lazım. Sulandırılıp satılanları oluyormuş. 1 Aydır kullanıyorum kafamın üstü ufak ufak tüy doldu sadece masaj yaparak kullanıyorum Dermaroller yok. Saça çevirir mi o tüyler orasını bilemem ama çevirirse kafamda boşluk yok.
    valla arkadaşın kafasının üstü full kapandı tepe kısmı, eniştesinde de baya baya saççıktı,
    saç çıkanların çoğu losyonu kullanmaya devam ettiğinden saçları kısa oluyor, marek ettiğim saç uzayınca yine aynı canlılığını koruyormu, sizde de bir ay sonra anlandığım kadarıyla baya bir gelişme olacak
  • Tıbbi bir ilaç falan mı acaba? Saç için kullanırken başka bi yerden atmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende bilmiyorum yukarıda arkadaş bir aydır kullanıyorum diyor, benim arkadaşlar 1-3 ay arası kullanıyor hepsi bir sıkıntı olmadı onlarda,
    benim merak ettiğim ilacı bırakınca saç çıktığı gibi kalıyorsa yeterli, yeterli derken zaten ilaç tamamen kel kafayı full anadan doğma saçlı hale getiyor, bu başlı başına bir devrim sayılır. ancak neden kimse bunun resmi patentini almadı, ilaç hline getirmedi orası kafa kurcalıyor.

benim gördüğüm onbinlerce kişii kullanıyor, internette kullandım ve başıma şunlar geldi diye yazan görmedim. bilmiyorum kafa karışık anlıycan
  • ilaca bağlı kalmak gerekiyor mu? minoxil'i bırakınca dökülüyordu
  • riaz kullanıcısına yanıt
    ikinci altı ayda kademeli bırakmak gerekiyormuş,

ilacı kullanan arkadaşın aldığı kişi çevresinde birisinin bıraktığını 6 aydır kullanmadığını ve çıkan dökülmediğini söylemiş, arkadaş ilacı satın aldığı kişiyi dolaylı yoldan tanıyor bu arada .....

minoxil ne kadar saç çıkarıyor ? boş kafayı fullemiyordur sanırım? ben irandan filan gelen kaçak olanları kullanmıştım bir faydasını göremedim. yinede iyisini de kullansan boş kafayı fullemez diye tahmin ediyorum.

bu resmen fulluyor benim gördüklerim öyle açıkcası , yani çok kel olan birisi için çıkanların yarısı dökülse bile 3-a kere ektirmiş kadar saçı olur. ilacı son 5-6 aydır kullanmayan birisini bulsam kafadaki soru işaretleri netleşecek aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 13 Mayıs 2019; 14:49:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar adını bulan yazsın bi zahmet üstler hafif kapansın yeter fazlasında gözüm yok ekime hiç bulaşmak istemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam google saç çıkartan losyon deyince heryerde çıkyor, ama ilacın adı yok :)

bir kaç vurguncu kendileri isim koymuşlar filan satmaya çalışıyorlar, sahteleri filan satılıyor bazı yerlerde. köylü ahmet ağa bile satıyor yani o duruma gelmiş ilaç, bingöllü fatih, mardinli bilmem ne, yok adanalı hakan vs.... böyle tipler satıyor, ve bu ilacı yaptıklarını söylüyorlar, bilmiyorum böyle olması olayı vahimleştiriyor ama ortada şöyle bir de gerçek var, "saç çıkıyor " arkadaş.....

burada olaya vakıf olan birisi vardır dedim ama burada da yok sanırım.
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    kerastase densifique yoğunlaştırıcı var.

Yapılan araştırmalar 1750 saç teli vaad etme yönünde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu inşallah sonuca ulaşacak hadi bakalım
  • Bu olabilir mi?
    www.hepsiburada.com
    Hairmd Saç Serumu 60 ml Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/hairmd-sac-serumu-60-ml-pm-sgleo14759
  • Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim.

Androjenik alopesi(erkek tipi dökülme) bir hastalıktır. Nedir bu saç folikül reseptörlerinin DHT denen erkeklik hormonuna karşı hassas hale gelmesi ve saç kökünü uyku evresine sokarak beslenmesini engellemesi ve git gide saçın zayıflayıp dökülmesi. Tamamen genetik bir hastalıktır.

Şimdi gelelim FDA tarafından onaylanmış iki adet saç çıkaran etken madde var. Biri minoxidil. Minoxidil hipertansiyon ilacıdır. Kullanılan bölgedeki damarları genişletir. Bu da saç köklerine sürüldüğünde saçın beslenmesini arttırır, uzun vadede en az 5-6 ay etkisini görürsünüz. Bırakıldığında dht tekrar etkisini devam ettireceğinden saçlar tekrar zayıflama ve dökülme evresine girer. Diğer etken madde de finasteride. Bu direkt anti androjenik sınıfında bir ilaç, dht'yi baskılıyor içerden. Yan etkileri çok fazla, sperm kalitesinin düşmesi,iktidarsızlık,meme oluşumu vs gibi.

Dermoroller olayı çok mantıklı çünkü mikro şekilde saçı kanatarak kan dolaşımını arttırıyor hem de o bölge hasar gördüğü için vücut tarafından onarılma emri veriliyor bu da saç köklerinde yenilenme sağlıyor. Ama losyonlara itimat etmeyin derim onun yerine direkt minoxidil kullanın.

BUNLARIN DIŞINDA TAMAMEN ÖLMÜŞ KÖKÜ ÇIKARMANIZ İMKANSIZ. SAÇ EKİMİ GEREKİR.

• Keşke içeriği de olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi losyon hocam adı nedir , link alabilir miyiz ?
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Fin + minox ikilisiyle ile saç olmayan yerlerden bile saç çıkaranlar var, saç çıkmayan bölgedeki kökün tamamen ölüp ölmediğini bilemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.