katya Z Akıllı Robot Süpürge - Kullanıcılar kulübü
katya Z Akıllı Robot Süpürge
3500Pa emiş gücü
46Wh batarya gücü ile 150 dk ya kadar temizlik
Türkçe dil desteği
Lidar lazer teknolojisi ile akıllı haritalama
Lidar çarpışma önleyici
Yıkanabilir hepa filtre
Telefon uygulaması ile sanal duvarlar, yasaklı bölgeler oluşturma ve çoklu haritalama özelliği
Şarjı azaldığında otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönme ve şarj olup temizliğe kaldığı yerden devam etme.
48 saatte çözüm garantili teknik servis
Arkadaşlar ben bir aydır kullanıyorum gayet memnunum fiyatı uygun yerli üretim Bir süpürge çok memnunum çok paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bu robot süpürgeden alıp kullanan varsa bilgi ve deneyimlerini buradan paylaşabilir süpürme ve paspas özelliği mevcut aynı zamanda süpürüyor ve paspasta yapabiliyor veya tek süpürüyor veya tek paspas yapabiliyor. su haznesi ve toz haznesi gayet büyük çift fırçası mevcut halı tanıma özelliği ile halıya gelince süper moda geçip halida ne var ne yok gayet güzel temizliyor Ben memnunum açıkçası..
Emiş gücü sessizliği daha pahalı modellerle yarışı seviyede.
Bana göre en önemli özelliği de muhatabınız var müşteri hizmetleri çok çok kaliteli hizmet veriyor zaten alışveriş sitelerinde alan kişilerin yorumlarına bakarsanız herkes müşteri hizmetlerini övüyor adamlar buna çok önem veriyor Bu da markanın büyümesinde en büyük etken diye düşünüyorum.
İlk aldığında hızlı haritalama ile 10 dakikada bütün ev haritaladı.
Tasarruf modunda 135 metrekareye bir tamamen çok rahat temizliyor. Standart modda bütün evi hiç denemedim çünkü ben halı güçlendirme aktif olarak kullanıyorum.
Şöyle ki; standart moda ayarlıyorum halı güçlendirme aktif olunca cihaz halıya gelince süpermoda geçiyor, evin bir iki odasında baza altlarını süpürürken tasarruf modunda süpürsün seçeneğini aktif ettim bu şekilde özelleştirme yaptım ve bu kullanımda şarjı bitince kendisi istasyona gidip şarj dolduktan sonra kaldığı yerden devam ediyor ve 135 metre kare evi 2 kere de bitiriyor
Halı güçlendirme modu pasif şekilde standart modda tüm evi süpürmesi için herhangi bir denemem olmadı ama yeter diye düşünüyorum tek şarjla bitirir gibi.
Tek handikapı bataryasının biraz düşük olması biraz daha büyük olabilirmiş, internette yaptığım araştırmalarda birçok süpürgenin bataryasının Katya Z'den düşük veya aynı kapasitede olduğunu gördüm Bir tık daha bataryası yüksek olabilirmiş, Ama bu çok önemli değil benim için kendisi kaldığı yerden ikinci değil kalan yerleribir süpürüyor zaten
Kendi sitesinde 8000 TL , DİĞER İNTERNET SİTELERİNDE 7300 TL GİBİ fiyatlara alınabiliyor
Ben yeni bir teknoloji gelmedikten sonra robot süpürgeleri çok para verme taraftarı değilim Bu nedenle bu modeli seçtim çok çok memnunum açıkçası.
Xiaomi redmi note 12 pro mu yoksa 5g modeli mi
Xiaomi redmi note 12 pro mu yoksa 5g modeli mi
Hangisi arkadaşlar.
TÜRKNET mi TTNET mi
TÜRKNET mi TTNET mi arkadaşlar. vdsl destekliyor benim alt yapı, halihazırda TTNET kullanıyorum ama taahhüdüm bitmek üzere ve fiyatlar baya arttı bu nedenle yeni bir firmaya geçiş yapmayı düşünüyorum. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
2007 Audi A3 1.6 otomatik (düşük paket galiba) mu - 2009 Auris elegant 1.6 ccvt manuel mi
İkiside aynı fiyatlar a3 tramer var
Sizce sürüş zevki vs olarak hangisi iyidir.
Fethiye Konya arası hangi yol daha iyidir
Arkadaşlar fethiye'den Konya'ya gideceğim hangi yolu tercih etmeliyim gidişli gelişli olmasını istemiyorum, karşıdan gelip manyak gibi solmayan araçlar sterese sokuyor beni bildiğin kazaya davetiye cikariyorlar.
bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Fethiye Konya arası hangi yol daha iyi
Arkadaşlar fethiye'den Konya'ya gideceğim hangi yolu tercih etmeliyim gidişli gelişli olmasını istemiyorum, karşıdan gelip manyak gibi solmayan araçlar sterese sokuyor beni bildiğin kazaya davetiye cikariyorlar.
bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim
turknova davetiyesi verebilecek var mı
|
Konami, yeni Metal Gear Survive oyununu duyurmaya hazırlanıyor
|
BU TELEFON BU KADAR UCUZ NASIL SATILIR (LG G2)
|
ingilizcesi iyi olan şu cumleyi çevirebilir mi
|
Olacak İş Değil |
PSN: big_booss |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.331
İkinci El Bölümü Mesajları: 786
Konularının görüntülenme sayısı: 142.312 (Bu ay: 958)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.157 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun