katya Z Akıllı Robot Süpürge 3500Pa emiş gücü 46Wh batarya gücü ile 150 dk ya kadar temizlik Türkçe dil desteği Lidar lazer teknolojisi ile akıllı haritalama Lidar çarpışma önleyici Yıkanabilir hepa filtre Telefon uygulaması ile sanal duvarlar, yasaklı bölgeler oluşturma ve çoklu haritalama özelliği Şarjı azaldığında otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönme ve şarj olup temizliğe kaldığı yerden devam etme. 48 saatte çözüm garantili teknik servis Arkadaşlar ben bir aydır kullanıyorum gayet memnunum fiyatı uygun yerli üretim Bir süpürge çok memnunum çok paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bu robot süpürgeden alıp kullanan varsa bilgi ve deneyimlerini buradan paylaşabilir süpürme ve paspas özelliği mevcut aynı zamanda süpürüyor ve paspasta yapabiliyor veya tek süpürüyor veya tek paspas yapabiliyor. su haznesi ve toz haznesi gayet büyük çift fırçası mevcut halı tanıma özelliği ile halıya gelince süper moda geçip halida ne var ne yok gayet güzel temizliyor Ben memnunum açıkçası.. Emiş gücü sessizliği daha pahalı modellerle yarışı seviyede. Bana göre en önemli özelliği de muhatabınız var müşteri hizmetleri çok çok kaliteli hizmet veriyor zaten alışveriş sitelerinde alan kişilerin yorumlarına bakarsanız herkes müşteri hizmetlerini övüyor adamlar buna çok önem veriyor Bu da markanın büyümesinde en büyük etken diye düşünüyorum. İlk aldığında hızlı haritalama ile 10 dakikada bütün ev haritaladı. Tasarruf modunda 135 metrekareye bir tamamen çok rahat temizliyor. Standart modda bütün evi hiç denemedim çünkü ben halı güçlendirme aktif olarak kullanıyorum. Şöyle ki; standart moda ayarlıyorum halı güçlendirme aktif olunca cihaz halıya gelince süpermoda geçiyor, evin bir iki odasında baza altlarını süpürürken tasarruf modunda süpürsün seçeneğini aktif ettim bu şekilde özelleştirme yaptım ve bu kullanımda şarjı bitince kendisi istasyona gidip şarj dolduktan sonra kaldığı yerden devam ediyor ve 135 metre kare evi 2 kere de bitiriyor Halı güçlendirme modu pasif şekilde standart modda tüm evi süpürmesi için herhangi bir denemem olmadı ama yeter diye düşünüyorum tek şarjla bitirir gibi. Tek handikapı bataryasının biraz düşük olması biraz daha büyük olabilirmiş, internette yaptığım araştırmalarda birçok süpürgenin bataryasının Katya Z'den düşük veya aynı kapasitede olduğunu gördüm Bir tık daha bataryası yüksek olabilirmiş, Ama bu çok önemli değil benim için kendisi kaldığı yerden ikinci değil kalan yerleribir süpürüyor zaten Kendi sitesinde 8000 TL , DİĞER İNTERNET SİTELERİNDE 7300 TL GİBİ fiyatlara alınabiliyor Ben yeni bir teknoloji gelmedikten sonra robot süpürgeleri çok para verme taraftarı değilim Bu nedenle bu modeli seçtim çok çok memnunum açıkçası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 27 Temmuz 2024; 12:34:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim