Şimdi Ara

Anjiyo olanlar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
23.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler bilir geçenlerde kalp krizi geçirdim anjiyo olma ihtimalim var önümüzdeki hafta nasıl yapılıyor uyutuyorlar mı ağrıtıyor mu nedir nasıldır bir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anjiyo Olanların Yorumları

Anjiyo, kalp hastalıklarını teşhis etmek için kullanılan bir tıbbi prosedürdür. Kasıktan veya koldan vücuda bir kateter yerleştirilerek gerçekleştirilir.

Kasıktan Anjiyo Olanların Yorumları

Kasıktan anjiyo, en yaygın anjiyo türüdür. Hastalar, prosedürün genellikle ağrısız olduğunu ancak kasık bölgesinde hafif bir rahatsızlık hissedebileceklerini bildirmektedir. Bazı hastalar ayrıca prosedürden sonra morarma veya şişlik yaşayabilir.

Göz Anjiyosu Yaptıranların Yorumları

Göz anjiyosu, gözün kan damarlarını incelemek için kullanılan özel bir anjiyo türüdür. Hastalar, prosedürün nispeten ağrısız olduğunu ancak göz bölgesinde geçici bir baskı veya rahatsızlık hissedebileceklerini belirtmektedir.

Sanal Anjiyo Yaptıranların Yorumları

Sanal anjiyo, kalp hastalıklarını bilgisayarlı tomografi (BT) taraması kullanarak teşhis eden bir anjiyo türüdür. Hastalar, prosedürün genellikle ağrısız olduğunu ancak anlaşılması zor olabilecek bazı teknik terimler kullanılabileceğini bildirmektedir.

Genel olarak, anjiyo olan kişiler prosedürün kalp hastalıklarının teşhisinde etkili olduğunu ve genellikle güvenli olduğunu belirtmektedir. Ancak, her tıbbi prosedürde olduğu gibi, anjiyonun da potansiyel riskler ve komplikasyonlar olduğunu unutmamak önemlidir. Anjiyo hakkında daha fazla bilgi edinmek için doktoruna danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dayım olmuştu.Geçmiş olsun, biliyorum konunu.Umarım iyileşirsin ve bir daha da dönmezsin alkole.Kendisi 60 yaşlarında ve olaysız atlattı.Çok riskli değil gibi.İnternetten bi bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 27 Şubat 2014; 14:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Dayım olmuştu.Geçmiş olsun, biliyorum konunu.Umarım iyileşirsin ve bir daha da dönmezsin alkole.Kendisi 60 yaşlarında ve olaysız atlattı.Çok riskli değil gibi.İnternetten bi bak istersen.

Sağolun yardımınız ve iyi dilekleriniz için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.
    Babam 3 4 defa oldu.Uyutmadan yapıyorlar.Kasıktan kamera sokup damarların durumuna bakıyorlar.Duruma göre balon falan patlatıyorlar,stent takıyorlar.Büyük bir operasyon değil.Aynı gün taburcu ettiler babamı.
  • Genel değil lokal anestezi uygulanır.

Anjiyo olanlar yardım lütfen

Şu kabloya benzer icat kasık veya kol atardamarına yerleştirilir.kalp damarlarının ağız kısmına kadar yol alır.Yani kasık veya koldaki damardan kalp damarına kadar içinde bir kablo gezdirecekler.Ağrı sızı olur mu bilmiyorum.Babamın dediğine göre birşey hissetmemiş.
    Alkol sigara vb tüverleri kötüdür görün insan nelerlerle uğraşıyor.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Yukarıda arkadaşında belirttiği gibi kasıktan yapılıyor. Bir de bilekten yapılabiliyor. Kasıktan yapıldığı zaman kum torbası konuyor o bölgeye. Ama tavsiyem bileğinizden anjiyo yaptırmanız. Bilekten yapıldığı zaman morluk oluşabilir kolunuzda bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Geçmiş olsun hocam.
    Babam 3 4 defa oldu.Uyutmadan yapıyorlar.Kasıktan kamera sokup damarların durumuna bakıyorlar.Duruma göre balon falan patlatıyorlar,stent takıyorlar.Büyük bir operasyon değil.Aynı gün taburcu ettiler babamı.

Eğer sakıncası yoksa babanıza acılı bir operasyon mu diye sorabilir misiniz yani ağrıtıyor mu her türlü olacaz gibi görünüyor ama en azından neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel beyler yardım edin
    5 ay önce açıldı
    ustalar lütfen yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Geçmiş olsun hocam.

Eğer sakıncası yoksa babanıza acılı bir operasyon mu diye sorabilir misiniz yani ağrıtıyor mu her türlü olacaz gibi görünüyor ama en azından neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum

Ağrı acı olmamış hocam.Gıdıklanma hissi oluyormuş.Uyanık olacaksınız operasyonda.Damarlarınızın halini de ekranda görebiliyorsunuz.
  • Çok sağolun arkadaşlar teşekkürler.

• şimdiden geçmiş olsun , kalp krizi geçirmişsiniz yaşınız kaç idi ?
  • quote:

Bilenler bilir geçenlerde kalp krizi geçirdim anjiyo olma ihtimalim var önümüzdeki hafta nasıl yapılıyor uyutuyorlar mı ağrıtıyor mu nedir nasıldır bir yardımcı olursanız sevinirim

Önce uyuşturucu iğne yapiyolar o biraz böcek isirigina benziyor sonra yanından boru sokuyorlar onla sivi yayiyolar boru işlem boyunca kaliyo içinde sonra arada bi içinde sicaklik hissediyorsun ve bakıyorlar damarlarına sonra işlem bitince boru cikarken acitiyor sonra o girdikleri yere sargi beziydi galiba onu koyup sikica bantliyorlar

• Bizzat kendim oldum konuda hatirlatiyim

• quote:

Bilenler bilir geçenlerde kalp krizi geçirdim anjiyo olma ihtimalim var önümüzdeki hafta nasıl yapılıyor uyutuyorlar mı ağrıtıyor mu nedir nasıldır bir yardımcı olursanız sevinirim

Çok büyük geçmiş olsun kardeş yaş kaçtı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

şimdiden geçmiş olsun , kalp krizi geçirmişsiniz yaşınız kaç idi ?

23 yaşındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 27 Şubat 2014; 17:16:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.